Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość do madlen22
pisalam juz z prosba o twoje cwiczonka, ale sie przypominam ;) bo moze Ci umknal moj wpis. czekam na maila z cwiczonkami abs, wszelkie jakie masz :) bradzo dziekuje, juz z gory pozdrawiam usmieszka1980@o2.pl B.

Kobietki...przecież napisałam,że pliki są za duże aby wysyłać, jestem w trakcie umieszczania ich na serwer. Jak już tam będą, dam linki i pościągacie sobie co chcecie. Proszę, czytajcie ze zrozumieniem :)

Gość odlotowa-agentka
Milena ja tez po prosze o ćwiczenia: shapeofmyheart1@o2.pl

Gość i co z tymi cwiczeniami
tez chce je sobie sciagnac, mozecie podac linka???

Gość Marzka
od dzis zaczynam "6", zachecily mnie Wasze wypowiedzi, obym wytrwala w swoim postanowieniu ... jakos ciezko u mnie z tym, zazwyczaj po kilku dnia rezygnuje. Oczywiscie czekam na link z innymi cwiczeniami, lato tuz tuz czas solidnie wziasc sie za siebie :)

Gość hihiih
hej ..co z wami ??

Gość hihiih
hej ..co z wami ??

Gość JA OD DZIS ZACZYNAM
ta szostke weidera, bo cwiczylam misnie brzucha w tradycyjny sposob, a nie moge za nic zgubic w tej partii ciala ani centymetra, myslicie, ze uda sie zgubic jakies 6, 7 cm w pasie dzieki tym cwiczeniom? prosze o odpowiedz!!!!

Milena=> ja też ładnie proszę o ćwiczenia na biust :) baaaaaardzo ładnie proszę :) 🌻 🌻 🌻 brzusio77@wp.pl

Gość yamayka
powie mi ktos oc chodzi w 5 cwiczeniu??

Gość iwi123
bardzo proszę o ćwiczenia na biust i pośladki. Jeśli któraś dostała to proszę o przesłanie

Gość ćwiczenia na uda i pośladki
antena@plusnet.pl

Gość yamayka
wlasnie jestempo 2 dniu...przed chwila skonczylam cwiczenia i wiecie colaski??? wysiadlam kompletnie...potrzebowalamprzerwy pomiedzycwiczeniami jednej tylko i jesdenj miedzy seriami...wiem zeto nie jes wskazane ale poprostu siok!!! No coz nie dam sie...skoro teraz wysiadlam to co dopiero przy 7 albo 20 dniu!!! W zyciu niezrobie calego tego ale mimo wszystko mam motywacje i caly czas zapal i bede probowac dalej..zobaczymy...pozdrowienia noi trzymajcie kcuiki...ufff musze troche odpoczac...

Gość Kasiulka_brzozi
Hej! mam pytanko ja mam tłuszczyk na brzuchu i po bokch tak zwana opona czy to sie da przez te cwiczenia zgubic bo jak tak to dołacze do was! Proszę odpowiedzcie bo mam dość mojego brzucha!

Gość Panterka84
oczywiscie!!!!!!!!!!nawet jak bedziesz same brzuszki riobila,byle regularie i w miare czesto to pozegnasz choc czesc oponki!!!!!!!!!!!!!

ja dziś robię pierwszy raz 3 serie po 8 powtórzeń 😭 trzymajcie za mnie kciuki ;) po 6 dniach nie zauważyłam jakiejś zmiany na brzuchu, mnie to nie dziwi specjalnie ;) raczej mnie dziwią słowa \"straciłam 2cm w brzuchu po tygodniu ćwiczeń\" ;) ale ćwiczonka na razie polecam, ostateczną ocenę wydam za 36 dni :D

Gość ambitna
ja mam pytanie czy te trzy serie to robicie wszystkie pod rzad ??

Gość Panterka84
ja nie robie 6 weidera ,juz 7 rok robie regularnie cwiczenia brzucha i po prostu nic na mnie nie dziala,moge zrobic 500 brzuszkow i tego nie odczujae,robe rozne treningi na brzuch,cwiczenia wykonuje dokladnie, i nic mam kratke ale marze o idealnie zaznaczonych dolnych mioesniach ,takich jak maja mistrzynie fitnesu,sptrobuje jeszcze ta 6 weidera,ale chyba czas wybrac sie po plan cwiczen do jakiegos trenera

podobno a6w na kaloryferek jest super bo tylko mięśnie brzucha pracują (choć ja ciągnę karkiem nie wiem czemu :( ), a przy brzuszkach pracują mięśnie brzucha tylko przez chwilę ;) więc życzę ci ślicznego brzunia :D a skoro ćwiczysz brzuszki od 7 lat, to może masz jakąś metodę na nie ciągnięcie karkiem?

Gość paulinqq
wiecie co kja sem to robie juz 3 dzien i boli brzuch ale to zaczy ze miesnie pracuja ale ja sem myslalam zeto tez tluszcz sie ten no spali qrde w sumie to jstem cuada ale wolalabym miec plaski zupelnie brzuch help mie co mam zrobic ciumasy dla wszystkich

Gość right_now
dzisiaj robię 11 dzień i nie widzę narazie żadnych efektów. myślicie, ze przyczyną jest ew.niedokładne wykonywanie cwiczen? pozdrawiam.

Gość pysiula12
Matko kochana.. Robie teraz serie po 16 i normalnie wysiadam, jak narazie zadnych efektow nie widze i troche mnie to zniecheca (jestem swierzo po ciazy).. myslicie,ze efekty beda..bo juz na moj brzuszek patrzec nie moge dziewczynki a co z udami i posladkami..

Gość przytulka
dotrwalam do 16 dnia.i tak jestem beznadziejna.nigdy mi sie nie uda,zawsze bede miala tluszc na brzuchu

Gość uda i pośladki
Kiedy ktoś da coś na uda i pośladki? Prooooszęęę :)

Po przeczytaniu opinii o 6weidera tez musze sie zaprzec i zaczac cwiczyc.Chce miec ladny i plaski brzuch.czy tkos moglby mi przeslac opis cwiczen 6 weidea, bo ten ktory tu jest jest bardzo malo czytelny i przejrzysty.