Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the best of

Kto szukał a nie znalazł zapraszam od zaraz

Polecane posty

Zapraszam wszystkich do rozmowy o wszystkim. Tych wszystkich którzy szukali dla siebie miejsca na forum a nie znaleźli, bo albo cięzko wbić sie w \"tasiemca\" albo nowy temat choc ciekawy szybko \"tonie\". Niech będzie to miejsce spotkań kulturalnych, dowcipnych, szczerych, niezakłamanych, sympatycznych. 🌻

Gość senioritka
przylaczam sie

Witam nowo przybyłe bardzo serdecznie. No własnie depresyjnie bardzo zaczyna być. Trzeba to jakoś przetrwać, niedługo zacznie sie przedświateczne szaleństwo i zawsze jakos lepiej i lżej na sercu i na kieszeni ;) Asega 🖐️ turkuć podjadek żeński 🖐️

Gość senioritka
ja mam ochotę na ostry seks z 3 murzynami, żeby mnie posuwali we wszystkie dziurki, a potem wyssałabym te ich grube czarne pały do ostatniej kropelki. mniammmmmmmmmm

Gość sąsiadka Gienka
senioritka, skocz na kulinarny, bo widze, że bardziej jeść ci sie chce jak baraszkować.

Gość dżasti
witam-pozdrówki dla wszystkich

serializable, schowaj sie u mnie bo zaczynaja cię juz kochac \"na mieście\" piesek..., wqrwiaj ile wlezie, w końcu ma byc o wszystkim i ze wszystkimi ;) robertowa, ciesze sie ze tu trafilaś, może uda nam sie rozkręcić topic :D Katerina33, jesli zajmiemy sie soba będziemy mieli milutko, cieplutko i fajnie, zostań z nami. Powiedzcie skąd jesteście, czym się zajmujecie, czym interesujecie może mamy cos wiecej wspólnego niż nowa przystań na kafe :D 🖐️

Gość Ruda zolza....
spadaj motyl!!! Nikt cie tu nie chce......zawsze sie wszedzie wpieprzysz....wywala taka dzwiami, to wejdzie oknem.....

Gość Ruda zolza....
Witaj the best 🖐️, poczytaj jej durne wypowiedzi na roznych topikach, to sam/sama zrozumiesz....

Gość dżasti
no, nie ma to jak moja kochana kawka po południu w pracy.szkoda tylko że pogodę mamy lekko usypiającą.a co tam u Was -jaka aura psychczna?:-)

jak ten topik przezyje do jutra, to ja sie na pewno zamleduję. teraz spadam na randke z meżusiem ❤️ pozdrawiam wszystkich 🌻

Czesc Gula, super że coraz więcej nas :D dziasti, ja za to piję herbatke zieloną waniliową. Pogoda faktycznie okropna ale już i tak sporo nas rozpieszczała teraz przyszedł czas zeby pocierpiec ;) ja siedzę sobie w biurze a że na dziś nie amm nic wielkiego to latam sobie to tu to tam po necie. Planowalam wyskoczyc na zakupy ale w taka pogode to żadna radocha. robertowa, milego randkowania, a jak będziesz zaglądac to napewno przeżyjemy 🌻

Juz myslalem ze bede tutaj pisal ale nie podoba mi sie status tego topica : \"Niech będzie to miejsce spotkań kulturalnych, dowcipnych, szczerych, niezakłamanych, sympatycznych\" nie wiem czy dam rade byc kulturalnym , milym , dowcipnym , szczerym , niezaklamanym i sympatycznym :(

bad boy, nawet nieźle Ci poszło. Jesli masz ochote byc wredny i złosliwy to zapraszam do dyskusji, ja sie nie boje wyzwań możemy sobie zrobic tu słowna jadkę ku uciesze innych jeśli masz ochotę :D

nie slowa sa wazne lecz czyny ale na poczatek chcialbym sie przedstawic : na imie mam ............. , nazwisko ............ . lat ................ , mieszkam w ................... , lubie ................ , ..................... , ............... i ................. Tyle o mnie , teraz wy.

Nooo bad boy co to za przejmowanie przewodnictwa?? Zacząleś całkiem miło a kontynuacja jest jakaś taka mało oryginalna :D Zapomniałes o najważniejszym ... o wymiarach :P ja rozumiem wstydzic sie imienia, nazwiska nawet miejsca z którego sie pochodzi no ale zeby wymiary zataić :)