Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the best of

Kto szukał a nie znalazł zapraszam od zaraz

Polecane posty

Tak sobie zażartowałam, moze nawet troche chciałam poironizować :) Az niesamowite, warszawianki nie ciągnie blichtr wielkiego świata ;) Mnie nie ciągnie też, zwłaszcza ten chamski i nie majacy nic wspólnego z klasą. \"Pobywać\" jednak lubie ;) 🖐️ dariana Ciągle ktos przybywa i chyba mamy szanse utrzymac topic na górze listy :D Kurde może trafimy na polecane :P

jestem jestem i podnoszę ;) niestety nie zawsze mogę cos napisac...taka praca.ludzie się kręcą ;) ale mam nadzieje,ze topik bedzie sie milutko rozwijał. :-D

strasznie się wczoraj zapracowałam , na szczęście istnieją jacyś klienci na tym padole :) w pracy jestem od 10 do 18 wtedy będę się odzywać bo w domu nie mam kompa i to był jakiś przebłysk inteligencji niesamowity że go tutaj do bałaganu zabrałam bo chyba by mi prawa rodzicielskie odebrali :D a co w wielkim świecie słychać

Czesc, mam dziś sporo pracy. Właśnie wróciłam ze spotkania i jestem cała wkurzona jacy ludzie zabieraja sie za interesy .. nie majacy o tym kompletnego zielonego zadnego pojęcia cholera wrrrr. lesica, fajnie że złapałas troche klientów (ale to zabrzmiało :D) , ale tak jak ci mówiłam uważam ze ajencje sa rewelacyjnym pomysłem oczywiście jeśli dzialaja ok. Robertowa witaj, fajnie że o nas pamietasz. Teraz lece na chate szybciutko zawiexc zakupy i wstawić pranie a potem wracam do biura i bede do was zagladac w miarę mozliwości. Pogoda u mnie śliczna tylko mroźna ;)

Cześć . Ja chwilowo zawędrowałam na inne tematy , ale będę się również odzywać . Słońce jest , pod oknami koszą trawę , robią parking , straaaaaaaaaaaaaszny hałas .

U mnie sadzili drzewa. Ty wędrujesz po tematach, ja za to obrócilam już trasę domek-sklepy i kupiłam sobie prócz proszku do prania :P dresik po domku, bieliznę i fajną turkusową bluzkę i nawet księgowy na mnie nie krzyczał. Mam dobry dzień :D