Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the best of

Kto szukał a nie znalazł zapraszam od zaraz

Polecane posty

no dobra raz mierzylem sobie i wyszlo 44 cm ale potem okazalo sie ze linijka byla zlamana i wzialem druga polowke :(

z linijka ? probowalem sobie obwod zmierzyc ale sie nie dalo , dopiero jak zaczalem czytac to forum to sie dowiedzialem ze grubosc tez jest wazna ( nie wiem dla kogo napewno nie dla mnie) zawsze myslaem ze tylko dlugosc :O dzisiejsze kobiety maja jednak wieksze wymagania

Gość garlic
Heloł! Czy ja też mogę się przysiąść?

No kurde i co mam co na to odpowiedziec bad boy ... przegioleś ... linijkę :D garlic, siadaj i poczekaj na mnie, gdzies tam do jutra rana bo teraz zmykam. Bawcie sie dobrze 👄 🖐️

Ponieważ mój ulubiony topic chyba nieelegancko mówiąc, szlag trafił i zrobiło sie tam niezbyt miło, to też chętnie dołączę do grona:-) Witam serdecznie wszystkich :-)

🖐️ Aniołek, fajnie że się jednak zdecydowałaś/łes?? abrakadabra, przewnie że przysiądź tutaj, w taka jesień jaka nam się szykuje bedzie miło sobie pogadać Vivirra, no tak to bywa a ostatnio to sporo topiców poszlo się typać, że się również tak nieelegancko wyraże ;) bad boy, gdzie jesteś czyżby zły dzień i kolejna linijka do du.... :P

Gość ja też chcę
A gdzie wszyscy odpłynęli :(

No wiesz lesica, ciezko sie przebić przez wszystkie koole klozki ciąże rozmiary linki i inne. Ze mna mozesz pogadac bo siedze sobie w biurze sama i jestem sobie panem :D

Gość rzęsistek pochwowy
Ja tez mogę?

Gość bezzębna dziewczyna
zapraszam do mnie...będziesz miał kumpli :D

ja też sobie sterem i okrętem we własnym bałaganie co prawda od niedawna i jeszcze trochę tu u mnie pustawo:(

Pewnie, zawsze mozesz jeszcze skoczyc do przybytku zwanego \"wszystko po 5 zł\" i zakupic kilka gustownych obrazków :P (żartuje!!!) Ale powiedz czym sie zajmujesz, może ta sama branża co ja.

ja się zajęłam cudowną współpracą z cudownym bankiem :p i otworzyłam agencję pko i chyba już nic gorszego nie mogłam wymyśleć ale co tam pogadajmy o pierdołkach zawsze to ciekawsze

Hihi no tak siedzenie w sejfie i czekanie na petentów ;) Kwiatek może nie pomóc. Ale osobiscie lubiłam zawsze te agencje bo bez stania można było zaplacić rachunki. Wiec powodzenia. A skąd jesteś? ja z północno-zachodniej Polski ale od jakiegos czasu przeniosłam mocno na zachód. Właśnie widze ze ten dzien nie będzie całkiems tracony bo słoneczko wyszło, moze uda mi się jakis pacer i kolacyjka na mieście :D

kurcze tu nie ma słońca chyba że ja niedowidzę ale raczej braki na niebie obmyślam strategię ale coś mi nie wychodzi może łapanka :D ja jestem z w-wy

Dzień dobry /kulturalnie/,:-) moze mi sie uda pokonać nieśmiałość i pogadać z szczerze z niezakłamanymi, dowcipnymi i sympatycznymi.:-) Coś o sobie. Czytam nałogowo, jestem belfrem i mam na swój temat spore poczucie humoru. To na teraz tyle. Pozdrawiam

Eeee lesica to mów tak od razu. Słonca nie widzisz bo Ci przesłaniaja te wszystkie piekne szklane biurowce w które stolica taka bogata przecie ;) zielone_oczka, 🖐️ ja tez sporo czytam, zwłaszcza wieczorami ale rano tez potrafie wykombinowac chwilkę. Poczucie humoro na własny temat to najlepsze poczucie humoru. Gdzie uczysz i czego?

Czesc:) przylaczam sie, u mnie dzis zimno i nigdzie nie chce mi sie wychodzic, troche przytlacza mnie ta jesien, a bylo juz tak ladnie.. chyba zagram w literaki:P

Daj spokój jakie biurowce ? To one naprawdę są ? W cenrtum to chyba sto lat nie byłam , a może i dłużej . Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło . Za wysoko i za drogo .