Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysztof Ignacy Wołyszko

Jestem bioenergopsychoterapeutą - odpowiem na każde wasze pytanie!

Polecane posty

Gość senioritka
a może mi Pan powróżyć co mnie czeka w życiu?

Gość Bardzo lubię
Dobra co Ci podać.. datę urodzenia.. imię?

Tak teraz na powaznie jesli naprawde jestes tym o kim mowisz to tak sie zastnawiam czy jak sie pojdzi do wrozki i ona powie co tam kogo czeka to czy mozan odworcic to co ona powiedziala.czy te wszystkie zachowania na wiesc tego co powiedziala sa juz przwidziane i nie da sie ich odkrecic

Gość Bardzo lubię
Ela 12-01-1966 i co jeszcze? Powróżysz?

Wróżka tylko mówi to co MOŻE się zdażyć, także nic nie jest zdeterminowane jej słowami. Dlatego radykalna zmiana życia, jej rady jak uniknąć przykrych doświadczeń są cenne. Wróżka nie jest katem, a raczej drogowskazem jak żyć.

Gość coz naukowo
to nie jest udowodnione NIC wiec ciezko pytac. to tak jakbym pytal o hobbitow i krsnoludki :P

Gość moge spróbowac
moze to nie sa zarty z pana strony Magdalena, ur. 30.01.1958, interesuje mnie najbardziej moje sprawy uczuciowe, czy ułoże sobie jeszcze życie z odpowiednim człowiekiem. Interesuje mnie równiez czy moja dorosła już córka znajdzie w życiu to czego szuka i ustabilizuje swoje zycie?

a jesli worzka powie cos zlego to jak sie przed tym uchronic.mozan zminic bieg wydarzen????czy jak?

podalismy juz 3 daty urodzenia i imiona.no i czekamy z niecierpliwoscia na interneretacje.hehehe.pozdrowionka dla Pana Magika.hehe

Sprawdza sie w 100 % !!!! Na pocztku bylam strasznie sceptycznie nastawione do tego typu rzeczy , natomiast odkad zaczelo sie sprawdzac to co powiedzila jestem po prostu w szoku !!!!

Gość senioritka
Panie Krzysztofie urodziłam się w Lublinie 7 września 1983 roku, interesuje mnie najbliższa przyszłość.Dziekuje.

Gość taka jedna istota
dobrze Panie Krzysztofie..to moze cos o mnie..5.10.1977

Gość senioritka
Przepraszam zapomniałam dodac jeszcze imie-Agnieszka

Gość georges
za malo danych podaliscie , a gdzie nazwisko , adres , numer konta , rozmiar biustu , buta ?

buhehehehehehee a moze ktso dobrze sie bawi i zbiera dane o nas a potem bedzie nas namierzal na kazdym z tych tematow.i juz nie bedzie anonimowosci.hahaha

miazga - Katarzyno! Twoją karmą jest: Eremita Mógłbym o tobie powiedzieć, że jesteś myślicielem. Jesteś poważna, spokojna i chętnie przebywasz w samotności, bo wtedy możesz być sam na sam ze swoimi myślami. Masz twórczy i analityczny umysł. Potrafisz czerpać mądrość ze swych doświadczeń życiowych. W związku z tym możesz być przewodnikiem dla innych. Niestety nie lubisz rozgłosu, toteż Twoje zdolności możesz utrzymywać w ukryciu. Zawodowo z powodzeniem możesz zajmować się doradztwem, nauczaniem albo pisarstwem. Często wybierasz drogę osoby wykonującej podrzędne prace, ponieważ nie lubisz by szerokie masy zwracały na Ciebie uwagę. Uważasz, że sława i rozgłos są nie dla Ciebie. Na ogół stwarzasz sobie zaciszne, spokojne życie i nie uczestniczysz w światowym blichtrze. Ponieważ zadowolenie przynosi Ci przebywanie we własnym towarzystwie, niekoniecznie musisz szukać partnera do wspólnego życia. Jeśli jednak zdecydujesz się na związek, Twój wybranek musi Ci pozostawiać miejsce na własny azyl i akceptować Twoją potrzebę samotności. Idealne rozwiązanie dla Ciebie to na przykład mąż lub żona, którzy na dość długo znikają z domu. Przypominam, że jako człowiek wciąż masz trudności, oznaczasz się samodzielnością, poszukiwanie własnej życiowej drogi, prawdy przez medytację, modlitwę. Powiem ci tak musisz być ostrożna, a prawdy należy poszukiwać spokojnie i wytrwale. Jesteś osobą praktyczną, punktualną i zawsze liczysz się ze zdaniem innych. Masz tak silnie rozwinięte poczucie obowiązku, że aż bywa to dla ciebie źródłem wielu kompleksów. Czujesz się stale nie doceniana i nie zauważana przez otoczenie. Masz wysoko rozwiniętą umiejętność koncentracji, jesteś dokładna i systematyczna, nie znosisz bałaganu. Kasiu masz duże poczucie humoru, zdolności aktorskie i zalety towarzyskie, które czasem są niweczone przez \"naloty\" chandry.

Gość czemu pytam czemu
wyskakują pryszcze jak sie rzuci tabl anty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czym to leczyc

Moze troche z tego sie zgadza ale nie wszystko gdzy jestem osoba otwarta i nie lubie samotnosci.Mam poczucie humoru to prawda.Dziekuje za interpretacje.

Gość to i ja poproszę
Karolina, 07.07.85 , co mozesz o mnie powiedzieć ?