Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkaaa

faceci to durnowate matoly

Polecane posty

Do kobitkaaa - Prowokacja? Hm... OK. Jakoś znałam inne znaczenie czy też zastosowanie tego słowa. Pozdrawiam.

Gość nmoer
kobieta słuzy jako worek na sperme .I to jest jej główne zastosowanie.KObiety Są od obciągania ,a nie od gadania.

Gość on czyli ja
do on czyli ja...widze ze jestes jedyna kobieta z ktora mozna tu porozmawiac bez wzajemnych obelg pozdrawiam:D

Gość baby są głupie
durnowate i bździągwiaste

on czyli ja........wiesz, ja wiem, ze potraficie pokazać raj.......tyle tylko, ze czasem jest tak, ze taka zabawa w szczęście szybko wam sie nudzi.......i zaczyna sie wolna amerykanka.......

Do nmoer - Co Ty pieprzysz?!? Nawet szacunku do swojej matki nie masz? Ale z Ciebie \"mężczyzna\"... tylko pozazrościć ilorazu inteligencji.

Gość teraz zacznie sie
wypisywanie bab na facetow i odwrotnie.... ach......

Gość takajednalaska
🌼 ❤️ 😘 dla normalnych facetow...

Gość on czyli ja
do bet lu ...ja to doskonale wiem i dlatego bylem zawsze ostrozny w tych sprawach ja naprawde potrafie pokochac kobiete i dac jej wszystko ale czy ona bedzie potrafila to docenic....

Do teraz zacznie sie - Ja narzekać, poniżać czy wyzywać nie zamierzam bo nie mam takiej potrzeby... ... ale sprostować zawsze mogę ;)

Gość też sie wpisze
problem właśnie w tym że kobiety które to doceniają rzadko trafiają na facetów którzy dają wszystko.......

Gość on czyli ja
A jako ciekawostke powiem wam ze moj zwiazek rozpadl sie z jej winy gdy zaczelismy rozmawiac na ten temat bardzo sie rozplakala mowiac mi ze bardzo tego zaluje ..i co mnie najbardziej zszokowalo to to ze powiedziala ze najbardziej nienawidzi siebie za to ze zranila takiego kochanego faceta jak ja...mowila ze pewnie juz nie zazna szczescia takiego jak ze mna bo nie potrafila tego doceniac...po tej rozmowie kiedy ona poszla poryczalem sie jak dziecko i kochalem ja jeszcze bardziej...

do \"on czyli ja\" .......widzisz, ja wiem że kobiety popełniaja wiele błędów.....miota sie w nas spadek po babkach, czyli uległość, matkowanie i słabość, ze współczesną walką o byt....ale wiem tez że mężczyźni często nie potrafia tego zrozumieć......i wtedy zaczyna sie jadka.....

Gość nmoer
ale w czym problem.Nie zgadzasz sie z tym?

Gość do on czyli ja
przykro mi....😘

Gość on czyli ja
A co boli mnie najbardziej???? Ze teraz nawet nie wiem jak bardzo bym chcial ale nie potrafie zaufac kobiecie w 100%...i to mnie boli najbardziej...

Gość nmoer
i nie musisz i tak jestes tylko chodzącym workiem na sperme.

on czyli ja.....mozemy podac sobie rękę....ja nie zaufam żadnemu facetowi,juz nie umiem......

Gość on czyli ja
do DO on czyli ja... DZiwnie mi sie pisze do Ciebie:D ale dziekuje za zrozumienie...o ktore teraz tak ciezko u ludzi...

Gość TakaJednaLaska
a ten moj nawet dzis nie zadzwonil :(

Gość on czyli ja
do beti lu...no to sztama:D ale nie lammy sie moze jeszcze ktos taki jest na swiecie...

Gość TakaJednaLaska
a ten moj nawet nie zadzwonillllll:(:(:( juz ja mu jutro pokaze...

zrozumienie to podstawa......trzeba znać swoje wadyi zalety...wtedy dopiero walka z przeciwnikiem (mężczyzną)może być wyrównana:):):)

on czyli ja...wiesz, ja juz się nie łudze.......uczę się życ samodzielnie......boje sie rozczarować, i jednoczęśnie boje sie zranic..........

Gość on czyli ja
hehe ale ja niemialbym uczucia walczyc z kobieta wolalbym ja przytulic pocalowac po co walczyc...

Gość zielone jabłuszko
bo sie rozrycze... on czyli ja chodz do mnie❤️

Gość on czyli ja
beti lu...ale nie wolno sie tak poddac tzreba walczyc...razem damy rade pokonac wszystko heh

on czyli ja......hmm......słodkie to co napisałeś...ale wiem, ze zycie czasem bywa wredne i z czasem miłość zamienia w swoista walkę.......