Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zastrachana

cesarka w Warszawie-cena??

Polecane posty

Gość bardzo zastrachana

Ile kosztuje cc w Warszawie i w jakim szpitalu? Nie pytam o nazwiska lekarzy bo to byłoby naruszenie ich prywatności, chodzi mi o ogólne informacje. Dziekuje za zrozumienie i odpowiedzi.

Gość wie ktoś
?? na pewno któraś korzystała z tej opcji...

Gość pewnie ci żadna
nie powie bo wszystkie, wolą sobie krocza pociąć, ale tak jest naturalnie no i oczywiście dzidzia najważniejsza, bla bla bla Mysle ze w Wawie to bedzie drooogo, w końcu to koryto naszego państwa, moze popytaj w mnieszych miejscowościach koło warszawy, myśle ze od 3 tys. w zwyż

Gość majetna
7-8tysiecy,w innych miastach 3.5-4.

Gość żartujesz chyba
skąd taką kase wziąść??????? jesus....

Gość 1500 - 2000 zł
Ja miałam skierowanie na cesarkę i nie musiałam za nią płacić ale chciałam, żeby zrobił mi ja mój lekarz. Nie był zbyt chętny bo powiedział, że naprawdę jego koledzy zrobią to dobrza ale ja się zaparłam. Ustaliliśmy, że jeśli na ten dzień co jest wyznaczona to 1500 a jeśli akcja zacznie sie wcześniej i w nocy o północy zadzwonię to 2000 zł. Cesarka miała być w czwartek ale moja dzidzia stwierdziła, że na dzień dobry będzie mnie więcej kosztować i zechciała wyjść w środę. To są ceny z okolic Warszawy.

Gość Samowarka
Ja placilam w Warszawie 7 i pol tysiaca-ale po porodzie mialam pokoj jednoosobowy-sam luksus.No i ta opieka,o wydanej kasie sie zapomina.

Gość anulka1245
7-8 tysięcy? to chyba było na pozłacanym łóżku? ja zapłaciłam w warszawie 1000 zł i było wszytsko ok.

Gość 7500 zł
to na pewno chodzi o poród w prywatnej klinice. A w jakim szpitalu zapłaciłas 1000 zł? I czy jestes zadowolona z operacji i lekarza?

Gość 1500-2000zł
Ja też miałam pojednyńczą salę a opiekę jak każda inna pacjenta czyli wspaniałą bo na oddziale są wspaniałe położne. Do tego mój lekarz został całą dobę w szpitalu załatwiając zastępstwo w innym miejscu pracy. I przez pozostałe dni dzwonił na oddział lub przyjeżdał do mnie.