Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesekie

niskie cisnienie 94/57 ?

Polecane posty

Gość Biust na wolnosci
jeszcze zyjesz? czy to juz tekst z zaswiatów?

Gość ja też mam takie ciśnienie
i o co chodzi?

Gość 90/60
Nic nie martw... ja mam zwylke (i to jest norma) 90/60 i żyję... ale ledwo żyje... jesli jest 100/70 to czuje sie juz wspaniale... ale w Twoim przypadku radze predko podnieśc cisnienie... kawa, kopiko, a jak to nie pomoże to glukardiami (takie lekarstwo do ssania w kosteczkach) :)

Tak to zalezy od urody, ja tez mam przewaznie niskie cisnienie, ale nigdy mi to nie dokucza specjalnie ;). Juz sie przyzwyczailam. :)

Gość idź do cholery do lekarza

Gość Biust na wolnosci
to gdzie w końcu ma iść? do cholery czy do lekarza?

Gość dish
też mam takie...spie po 10 godzin dziennie, w niepogodę jestem nie przytomna...pomaga kawa, słodkie i ruch na świeżym powietrzu...trzeba się przyzwyczaić :( a i mi jeszcze ponaga oddawanie krwii :D jak oddam to przez 3 tygodnie zero problemów z porannym wstawaniem + pełnia energii

Gość albo tu albo tu
byle się przestała leczyć na forum

Gość ja też mam takie ciśnienie
byłam u lekarza, dostałam tabletki na podwyższenie ciśnienia i ...nic mi nie pomogły ;) Poprostu taka już moja uroda, jestem niskociśnieniowcem i już ;)

Gość a jakie to tabletki
pytam bo też mam problem z niskim ciśnieniem może by mi pomogły?

EEEE tam niskie moja norma to 95/55 a ostatnio nawet miałam 90/40 wyglądałma jak nieboszczyk i nie mogłam sie ponieść z łózka !! nawet ręka nie mogłam ruszyć :) ale napiłam sie nalewki i troche było lepiej , pozniej usnełam i na drugi dzień byłam jak nowo narodzona , często mam takie spadki ciśnień ale żyje i jest ok :)

Gość lg
tez mam niskie- a wiecie co mi lekarz powiedzial? - Dziewczyno ty jeszcze narzekasz? - Kawy mozesz wypic ile chcesz, alkoholu tez, papierochow mozesz tez uzywac i ty jeszcze narzekasz?

Ja też czasem takie mam, i nawet nizsze 90/50, ledwo sie wtedy ruszam, ale zyje. to przewaznie wtedy jak mnie okropnie boli głowa, albo nagła zmiana pogody. ale się przyzwyczaiłam, kawka i snikers to najlepsze lekarstwo :)

ja mam tez niskie cisnienie ale po tabletkach na nadcisnienie,ok.100/55.lekarz mowi ze ok.

Gość też mam zawsze niskie
80/50 to norma u mnie. Bez kawy nie mogę zacząć żyć od rana. Lekarz twierdzi, że nie istnieje "problem" niskiego cisnienia jeśli nie skacze. Ssę kofex, glucardiamid, dużo się ruszam. Poćwicz areobic albo pogimnastykuj się, zaraz trochę podskoczy w górę :)

Gość tamarakik
Fajnym prostym urządzeniem jest Simple. To tak naprawdę mój pierwszy automat w życiu wcześniej miałam ręczny w spadku po dziadku...

Gość adrianbiela
Ja też polecam cisnieniomierz Simple

Gość gość
Może Ci podejdzie wariant Simple, jest mały lekki także jak ktoś chce pójść z automatem do lekarza czy w podróż zabrać to będzie idealny pod tym kątem.

Gość gość
Dokładnie robi pomiar mój Senior, nie narzekam, jeszcze się nie zawieszał przy pompowaniu, a automaty potrafią mieć takie akcje ;/

Gość gość
Ciśnieniemierz Simple jest okej mało miejsca zajmuje morzna go ze sobą wszędzie zabrać bez dźwigania ;P

Gość gość
Takim automatem nowszej generacji jest choćby SmartCardio, tutaj masz mankiet zintegrowany z mankietem bez żadnego denerwującego łączenia

Gość gość
Dobrze badanie robi Simple w tym sensie że lekko chodzi nie dociska ręki aż do bolu...

Gość gość
Zdecydowaliśmy się z mężem na dość nietypowy ciśnieniomierz bo SmartCardio, tutaj np. nie ma przewodu, jest od razu mankiet zintegrowany z urządzeniem

Gość gość
Simple kupowaliśmy już z rok temu i nie robi nam problemów , jest szybki dokładny, z łatwym odczytem wyników

Gość gość
Bardzo fajnie mi się mierzy modelem Simple, wcześniej miałem sprzęt który mi prawie rękę w połowie ucinał tak mocno mankiet pęczniał od powietrza