Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesekie

niskie cisnienie 94/57 ?

Polecane posty

Gość gość
Simple używamy u nas w domu i mogę go polecić, łatwo mankiet nałożyć, pomiar zajmuje parę chwil, wyświetlacz ma widoczny LCD, ładnie się podświetla

Gość gość
Zadowolona jestem z tego jak pompuje Simple, bałam się ucisku ale jest okej, w zasadzie badania nie czuć.

Gość gość
Simple działa nam też bardzo wygodnie, szybko i co najważniejsze jest precyzyjny, atestowany medycznie. Polska marka Sanity wygodny mankiet który bez problemu wchodzi mi na rękę a jakimś chudym patyczakiem to nie jestem akurat ;PP polecam dla rodzinki czy dla starszej osoby.

Gość gość
Chwalę sobie też SmartCardio polska marka prosta obsługa, nie mam problemów żeby sobie wykonać takie badanie nałożyć mankiet itp. Dużym ułatwieniem jest brak przewodu moim zdaniem, poza tym bez rurki ciśnieniomierz zajmuje po prostu mniej miejsca łatwiej go przenosić zabrać w podróż itp.

Gość tamara
Dnia 23.10.2018 o 16:57, Gość gość napisał:

Chwalę sobie też SmartCardio polska marka prosta obsługa, nie mam problemów żeby sobie wykonać takie badanie nałożyć mankiet itp. Dużym ułatwieniem jest brak przewodu moim zdaniem, poza tym bez rurki ciśnieniomierz zajmuje po prostu mniej miejsca łatwiej go przenosić zabrać w podróż itp.

Zamawiałem SmartCardio latem i mierzy bardzo dobrze, dokładnie, sprawnie bez tracenia czasu.

Gość rennjj

Mi też SmartCardio się bardzo dobrze spisuje. Duży wyświetlacz, co przy moim już słabszym wzroku ma znaczenie. Poza tym nie muszę pamiętać o bateriach co przy mojej powoli narastającej demencji też wychodzi na korzyść. Wystarczy podłączyć do zasilacza i można korzystać.

Gość rennn
Dnia 7.02.2019 o 14:48, Gość rennjj napisał:

Mi też SmartCardio się bardzo dobrze spisuje. Duży wyświetlacz, co przy moim już słabszym wzroku ma znaczenie. Poza tym nie muszę pamiętać o bateriach co przy mojej powoli narastającej demencji też wychodzi na korzyść. Wystarczy podłączyć do zasilacza i można korzystać.

To samo uważam na temat Smart Cardio. Brak kabla ułatwia obsługę, zwłaszcza jeśli nie ma się nikogo w pobliżu żeby pomógł w nałożeniu mankietu. Wyświetlacz fajny duzy czytelny, sterowanie proste i logiczne, akumulator długo wytrzymuje nim się rozładowuje...o wiele dłuzej niż mój w smartfonie :)

Gość anetaa1

Używamy modelu Simple od roku i wszystko jest w porządku, nie mogę narzekać. Ogólnie sam sprzęt jest mały ale to wcale nie znaczy że wyświetlacz jest w jakiś sposób nieczytelny, mini itp. Wszystko widać z daleka, nie muszę nawet zakładać okularów a wzroku sokoła nie mam od dawna :)

Gość marta
Dnia 7.02.2019 o 14:48, Gość rennjj napisał:

Też polecam ten ciśnieniomierz

Gość kuuum

Mi bardzo odpowiada naramienny ciśnieniomierz Simple. Ma wygodne mankiety ze specjalnym systemem, który nie musie tak bardzo mocno uciskać. Dla wielu ludzi ten system może się okazać bardzo dobrym rozwiązaniem.

Gość art

Jak będziesz chciał kupować dla dziadków ciśnieniomierz to zobacz sobie model Senior przygotowany przez Sanity. Pomiar robi się szybko, nie ściska bardzo ręki więc dobrze się sprawdzi, ciekawa opcja bo wyświetlacz jest duży i bardzo wyraźnie pokazuje wyniki.