Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freudek

O czym kobiety fantazjuja podczas masturbacji ?

Polecane posty

Jakie sa wasze fantazje ? O czym myslicie kiedy sie ze soba bawicie ? Co was podnieca do orgazmu

Gość cytuje
"a niby kurde o czym? o nowej pralce,o testach o Koła fortuny...."

Gość tchorzofretka
O moim panu nauczycielu od Polskiego :p i tym ze kaze mi zostac w szkole po lekcjach ...

Gość tchorzofretka
i jeszcze o tym, ze porywa mnie dwoch mezczyzn i musze potem robic im na zmiane loda

Gość Pani od matmy
O moich uczniach :)

Gość o pięknym nieznajomym
z wiiieeelkim penisem:)

Gość penelopa skalska
o.....romanie ❤️

Gość Czlonkini
O prezesie, panu Andrzeju, i o Ewie S.

Gość Efffcia
Kiedy tak siuedze przy moim biurku, nagle czuje, ze ktos sciaga mi majtki. Nie wiem kto to jest i nie chce wiedzec. Mocne dlonie chwytaja mnie za biodra i zsuwaja nieco w fotelu, a zaraz potem zarloczny jezyk wciska mi sie w krocze. Po gruntownym wylizaniu wszystkich zakamarkow, ruchy jezyka staja sie regularne, a ja odplywam... Pozdrawiam cale biurowe towarzystwo .. ;)

Gość O tak tak
To dobra fantazja "biurowa". Tyle ze ja bym wolala, zeby zrobila mi to pod stolem nasza sekretarka Monia... :p Naparwde fajna laske przyjeli na to stanowisko, i czesto mysle ze chcialabym sie z nia polizac po kryjomu ..

Gość Nik 17
Ja czasem fantazjuje sobie wtedy, że uwodzę moją koleżanke... Ze liże jej cipke, uczę zadowalać kobiete. A potem ona liże mi .. :)

Gość A ja że
gwałci mnie kilku kolesi gdzieś w bramie, w piwnicy. albo że jestem dziwką i robię to jednocześnie z 3 facetami

Gość bezia
O dupie Maryni!

Gość ukryty nick czarny
o ostrym seksie zbiorowym

A czy ktoras z was mastrbujac sie, zadaje sobie bol, np szczypiac mocno brodawki, zakladajac na nie klamerki, itp ?

Gość barburra
Ja fantazuje o mojej kolezance, Ewie K. ;p O tym jak zsuwam jej majteki i lize cipke ;)

Gość widzę że
WIECZNIE NAPALONY SPOKOFACET ZNOWU ZAŁOŻYŁ BEZNADZIEJNY TOPIK:o

Gość wiocha
Miałm koleżankę Ewę K ale to straszna ku..wa była nie chcialabyś jej lizac cipki :P

Gość wielka masturbatorka
fantazjuje o sexie z kobieta widze, ze nie ja jedna... pora zrealizowac te fantazje...

Gość mala masturbatorka
Ja tez marze o seksie z kobieta. Jestem z natury ulegla i marze o tym jak jakas elegancka, piekna i pewna siebie kobieta ( a znam taka jedna) uwodzi mnie a potem zniewala psychicznie i fizycznie. Najpierw wiaze mnie, piesci mi piersi, i doprowadza do orgazmu lizac moj guziczek, a potem kaze sobie lizac szparke. Robie to dlugo a ona ma w tym czasie wielokrotne orgazmy... Poki co .. jestem jeszcze dziewica .. ;p

Gość bezia
O dupie Maryni.

Gość taka ja jedna
Ja przewaznie wyobrazam sobie jakas kobiete, najczesciej bardzo glupiutka i ulegla, ktora musi zaspokajac oralnie kilku facetow. Ci goscie sa chamscy, czesto sikaja na nia, zawsze koncza na jej twarzy. Jej sie to nie podoba, ale jest ulegla.... boze, zrobilam sie mokra piszac te slowa..... :-/

Gość no kurde blade
no naprawde niezle!! dawajcie dalej, to sie rewelacyjnie czyta:)

Gość lola58888888888
up up up

Gość przeniesienie
22:30 przerazona wlasna osoba kiedy sie masturbuje wyobrazam sobie jak moj kochany pieprzy sie z inna kobieta, a na sama mysl o tym robie sie morka. ale to jeszcze nic w porownaniu do tego co bylo ostatnio....to mnie przerazilo!!!! niewiem , moze ktos ogladal film Henryk VIII, byla tam taka jedna scena- facet zostal skazany na sciecie glowy, jako kata wybrano chlopca, ktory bedzie robil to pierwszy raz ...a wiec za pierwszym razem chlopak po prostu wpil mu siekiere w plecy, za drugim razem jakos inaczej go okaleczyl i w koncu za 3 razem udalo mu sie odciac glowe, no to przechodze do sedna sprawy... ta scena bardzo mnie podniecila w chwili kiedy tamten mezczyzna okropnie musial ciepiec mnie naszla nagla ochota szybkiej masturbacji 22:31 giegie Faktycznie cos z Toba nie tak...moim zdaniem idz do seksuologa. 22:40 koszalin mnie tez kreci mysl ze moj facet rznie moja kumpele...ale potem szybko powracam myslami do rzeczywistosci i sobie mysle ze tak naprawde to zabilabym go

Gość Ewelina_____25
mała masturbatorka ---> Twoja fantazja jest świetna ja jestem kobietą i marzę o tym by zniewolić kobietę, unieruchomić ją, związać w wymyślny sposób, zabawiać się jej ciałem, oglądać dokładnie jej cipkę, a potem doprowadzać ją do orgazmów miętosząc jej łechtaczkę :)

ja tez bym chciala sprobowac z kobieta zalizala bym ja ;D jak ja to lubie moze kiedys zobacze jak to jest ;D

ja tez bym chciala sprobowac z kobieta zalizala bym ja ;D jak ja to lubie moze kiedys zobacze jak to jest ;D