Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witumaziz

Czy chce ktoś posłuchać!!

Polecane posty

Gość roztargniona
No nie, sama siedziec tu nie bede, Kurcze spac mi sie chce - chialas(es) tanczyc a teraz co ,smaka narobilas(es) i sie zmyles ha,ha, ide tez spac do jutra💤

Gość roztargniona
Gdzie Wy wszyscy jestescie? Wstawac spiochy,slonko swieci ,w radiu graja :D:D:D

Witam serdecznie🖐️ dopiero teraz usiadłam posłuchać muzyczki bo byłam w pracy:) Catrim🖐️ jak dawno Cię nbigdzie nie było na żadnym z topików Cię nie spotkałam :-) napisz co u Ciebie słychać jak tam leci u ciebie i wogóle :D dzisiaj pewnie bawisz się w jakieś knajpce znająć Ciebie:P Roztargniona🖐️ witaj w naszym gronie :D ciesze się że podoba Ci się to co nam poleć radio swoim znajomym :D napisz gdzie mieszkasz bo czytam że za granicą:D mam nadzieje że spędzisz tu z nami wiele wiele chwil przy wspólnym słuchaniu nagrań:-) POZDRÓWKA🖐️

Gość roztargniona
🖐️.macham,macham a tu pusto,rano sama siedzialam i teraz znowu,co sie z Wami dzieje. GDZIE WY WSZYSCY JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cale szczescie ze przynajmniej fajnie graja,to nie jest mi smutno samej tu siedziec:D

Witam Roztargniona🖐️ jak miło że postanowiłaś zostać tu z nami:-) wczoraj byłam na imprezce :P jak zwykle w niedziele:-) Witam Witum🖐️ gdzie te dawne czasy :D wiesz nieraz widziałam ten topik ale nie wchodziłam na niego ale potem zauważyłam że kilka osób z naszego dawnego topiku przeniosło się tutaj widziałam wpisy ... Ewuli:D Landrynki:D Ramy:D no i jeszcze naszego kochanego Moje👄 Moje to dla Ciebie👄 siedzimy sobie tu starą paką :D superowo jeszcze dołączyła do nas Roztargniona:D U mnie nic ciekawego jak skasowali nasz topik przez jakiś czas wogóle nie siadałam na forum ale teraz to już wiem gdzie się mam wpisywać aby być razem z wami:) no i oczywiście słuchać ładnej romantycznej muzyki:) A tak to dalej pracuje i ciesze się życiem jak wy wszyscy:D pozdrówka dla wszystkich i już włączam radyjko :D no i oczywiście kawusia przy kompie bo głowa troche boli z piwka:P

Gość i co to ma być
:P

Gość roztargniona
🖐️ Ja jestem na Forum od niedawna dlatego narazie sie tylko rozgladam co ciekawego sie tu dzieje.Ciesze sie jednak ze znalazlam ten topik,moze cos z tego wyjdzie:D:D:D. Widze ze na niektorych topikach ludzie ze soba juz od miesiecy rozmawiaja,i jak na taki sie wpisac? Milej niedzieli zycze:D

Gość ładnie grają
chyba też dołącze do was bo jesteście zajebiści:D

Witam o takiej nietypowej porze🖐️ nietypowa bo obiadek:) ale ciesze się że Roztargniona jest z nami:-) czy już poleciłaś radio swoim znajomym:D mam nadzieje że tak :D Catrin🖐️ tak myślałam że jesteś na balu:D no i ciesze się że dołączyłaś do nas jak widzisz są tu wpisy naszych dawnych przyjaciół tylko tu się odnajdujemy:P mam nadzieje że znajdziemy się tu wszyscy;) teraz ide do kuchni trzeba pomyć po obiadku a potem siadam bo poleci lista przebojów o 16.15 a potem kontert życzeń zapraszam wszystkich 🖐️

weszłem tu pierwszy raz i już słysze ładną piosenke podoba mi się zawsze tu tak ładnie grają to dzięki będe tu zaglądał:classic_cool:

Gość to śpiewa ta co ma beret zryty

Witam🖐️ ale was się tu uzbierało witam wszystkich ale wesoło:) ależ się ciesze :D Catrin🖐️ Roztargniona 🖐️ jak miło że tu z nami siedzicie:D👄

Gość daj mi swoje serduszko
ładne:D

Zapomniałam pozdrowić Witumaziz :D Lukasa i innych :D wpisujcie się najlepiej na czarno bo nie wiem kogo pozdrawiać:D prosze:D

Gość e tam nie dla mnie

dlaczego nie dla Ciebie tu grają do wszystkich:D

Gość masz racje zalerzy kiedy
się wejdzie i słucha ja dziękuje za to radio🌻

Witam Witam starych przyjaciół🖐️🖐️🖐️🖐️ co ja widze Catrin 🖐️ jak miło że dołączyłaś tu :D ja teraz siedze przy piwku ponoć robi dobrze po obiedzie:P a nogi przy piosenkach same chodzą pod biurkiem:P Catrin jak nas tu znalazłaś :D Roztargniona witaj cieplutko rozgośc się tutaj z mami:D🖐️ siadajcie ładnie grają :-) fajnie by było żeby wszyscy tu się znaleźli ze starego topiku:P

Ewusia🖐️ mnie też nogi same chodzą ale piwka nie pije teraz bo nie mam w domu:P a na jakim topiku siedziałyście ??

Gość roztargniona
Polecilam stacje dalej,polecilam:D:D:D ale musze powiedziec ze nie wszedzie odbiera.Moja siostra nie moze zlapac. Wiecie co za piosenke slyszalam"Nallepsza zupa to wodzionka"zaloze sie ze ze nie wszyscy wiedza co to ta wodzionka jest:D:D:D, a ja wiem i nie powiem:P pa,pa

5b 5b 🖐️ śmieszny nasz nik ale co mi tam :P piękna wiązanka leci po niemiecku :D Siedzieliśmy na topiku Odezwijcie się!!!który założyła narwana potem usilnie go chciała skasować bo znalazło się kilka takich osób które dokuczały moder spoczątku nie chciał się zgodzić bo jak pisał był jak zaczarowany były piękne wiersze no i fajna paczka ale Narwana się uparła i stało się Modern skasował Później Landrynka założyła nowy topik dwójke ale to już nie było to :( tak nam brakuje tego topiku bardzo że przeniosłyśmy się tutaj no i przy okazjii można jakiś ładnych piosenek posłuchać:P to co teraz leci hummmmmmmm sam romantyzm:D

Roztargniona🖐️ H2 kromka = się wodzionka :P wiemy wiemy No i też wiemy że nie wszędzie można słuchać bo we wrocławiu też nie idzie słuchać a gdzie twoja siostra mieszka no i gdzie ty mieszkasz bo my na śląsku:D

a rozumie otarłam się kiedyś o ten topik:D ale niewchodziłam na niego ale świnia że wam go skasowała :D soryy ale tak uważam Roztargniona na czarno na czarno:D

no i lista przebojów zaczyna się:D

Gość super oddaje się słuchaniu
👄piekne słowa

mam nadzieje że usłysze dzisiaj Bernadete Kowalską :D czekam na nią:D

Gość no bernadeta ma ładne piosenki
aż łezka się w oku kręci:-0

Gość kłaniają sie bajery
moja kochana piosenka ciągle płacze przy niej no i nawet tu dochodzi to radio:D

Witamy Bajery to już następna osoba która podoba jej się ta piosenka:D mnie bardzo wyciskacz łzów:P