Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowy piesek

KTO CHCE RASOWEGO PSIAKA ZA DARMO ???

Polecane posty

Gość brazowy piesek

jest do oddania (za darmo) 7 psów rasy golden retriver jeśli nikt się nie znajdzie bedą uśpione kontakt 0-604-193-159

Gość dziwne dziwne
tato piesków nie był rasowcem? z tego co się orinetuję psy rasowe to złoty interes

Gość beczka piwa
Smutne to Nie lepiej by było dokonać aborcji kilka miesięcy temu ?

Gość to durna prowokacja
niedorozwiniętego małolata :P

Gość dziwne dziwne
to już może nich Ci ten weterynarz je uśpi powietrzem. To nieetyczne, ale koszt będzie tylko za strzykawkę.

Gość beczka piwa
gdzie te psy w ogóle? jakie miasto?

te psiaki sa cudowne!! bierzcie jak daja!!! jakbym mogla to bym sie nie zastanawiala tylko jutro juz bym u cibie byla

Gość brazowy piesek
ktos sie pode mnie podszyl :O.. wybaczcie ale dostalam informacje nic wiecej mi nie wiadomo gdyz tych ludzi nie znam i nie wiem dlaczego chcą oddac rasowca dlatego podalam numer kontaktowy prosze sie o wszystko dowiadywac pod w.w numerem :) mysle ze osoby naprawde zainteresowane skontaktuja sie:)

Gość brazowy piesek
dlatego podalam numer:)

Może już ktos dzwonil i cos wie skąd sa te pieski. Wiem,że psy powinny pochodzic z hodowli:):):) Ja od lat marze o takim piesku i chce takiego sobie kiedys kupić.Chciałam rasowego ze wzgledu na choroby,na które te psy sa podatne,ale skoro ktoś chce uspic:(:(:(:(:( Miałam takiego pieska dostać w prezencie slubnym,tylko mój narzyczony nie bardzo na ten pomysł.A nad taka kruszynką niechcianą na pewno by się zlitował:):):):) Może już ktoś dzwonił.Jak nie to ja zadzwonię ale teraz nie mogę,bo nie mam karty w telefonie, a jestem na stażu:):):):)

Gość a jakie miasto
? po co mam dzwonić, jeśli się okaże np że to dla mnie drugi koniec Polski?

dostałam ta wiadomośc na gadu kilka dni temu i jakoś nie chce mi się wierzyć, że tych pieskaów nie da się oddac, bądź sprzedać

ta wiadomosc krazy po sieci juz od dawna...jak sie okazalo po zadzwonieniu do nich,okazuje sie ze wcale takiej oferty nie bylo.....

Boże, ludzie, macie problem. Jeżli te psy wogole istnieją, mozna dać ogłoszenie do gazety. A jak ktoś o tym nie pomyślał, tylko daje ogłoszenie na forum - gdzie są mniejsze szanse, żeby ktoś psy wziął - to gratuluję pomysłu. :?