Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie jedno pytanko

FLUID MATUJĄCY AA - JAKIE SĄ WASZE OPINIE???? PROSZE SZYBKO!!!

Polecane posty

Gość nesiaa
To moj faworyt !!! Bardzo ladnie matuje, nie splywa z twarzy Wygładza skore, napewno tez kryje ale nie mam zbyt duzych klopotow z cera wiec do konca tego ocenic nie moge. Nie zatyka porow i nie wysusza. Wg producenta niby bezzapachowy. Jednak ma charakterystyczny dziwny zapach ale czuje sie go tylko przy nakladaniu Zreszta jesli mordka tak cudownie wyglada to zapach sie przezyje. Takie jest moje zdanie. Jesli chodzi o kolorki to sa dosc ciemnie. Jesli ktos ma bardzo jasna karnacje to nawet najjasniejszy odcien - Kosc sloniowa, bedzie za ciemna ale dla mnie ten kolor jest odpowiedni. Nie jest tez za drogi. Teraz jest w promocji w drogerii Natura za 11,99. Polecam !!! Ja dlugo sie z nim nie rozstane.

prosze powiedz mi jak sie nazywa odcien o ton ciemniejszy od kosci słoniowej???????

Gość nesiaa
Chyba w kolejnosci 1-Kosc sloniowa 2-Miod 3-Piasek 4-Czekolada http://www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25258&session=439a03e9a65ac7fa albo http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=66ef7228ccb967e849b2eded5870a98d&cmd=details&itemid=5525 Polecam www.wizaz.pl Duzo ocen kosmetykow jednak trzeba brac na nie poprawke. Akurat tam podklad ten nie ma za dobrych opini. Byc moze ze jest porownywany z innymi kosztujacym 80 zl. Dla mnie jest swietny. No i w koncu co drogie nie zawsze dobre:) Pozdrawiam

O ton ciemniejszy od kosci słoniowej jest piasek- o ile sie nie myle, sama go mam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość prosze o odpowiedzi
polecacie w ogole ten fluid ?????/ lepszy jest niz matujący z avonu????

Gość ----------
polecam tzn moja siostra bo ja nie uzywam ale jest super a najlepszy to ten aa rozswietlajacy

ja tez mam cere mieszaną,ale raczej nie skłonną do alergii i wyprysków,czy moge go tez uzywac?

Gość pytającaaaaaaaaaa
czy on jest równiez kyjący? bo mam brzydkie blizny po pryszczach :O

jak dla mnie tragedia straszne odcienie, brzydki zapach, nia matuje polecam za to lirene - nature matte fundation cena zblizona

Gość help me help me
A ten podkład lirene gdzie mozna kupic? jest w naturze? mozesz podac nazwe wg ciebie najlepszego odcienia? Uzywam podklad matujacy z avonu ale juz mi sie znudził, zużyłam 3 tubki pod rząd -teraz chciałabym wypróbowac cos innego- co dłuzej matuje!!!!!

Gość nesiaa
Chyba napisalam wyżej ze jest w Naturze w promocji. Za duzo czytania czy co?

Gość help me help me
nesiaa jakbys nie zauwazyła to pytałam o podkład lirene który zaproponowała osoba w poscie przede mną :O

ten LIRENE Nature Matte Fundation mozna kupic w naturze ja mam odcien cappuccino - to taki naturalny, cieply bez jest 5 kolorkow, napewno cos dobierzesz polecam tez LIRENE CITY MATT sa 4 odcienie (mam naturalny - jest prawie identyczny jak cappuccino z w/w), kosztuje 19zl swietnie wygladza (czy matuje jeszcze nie wiem, mam go na twarzy od godziny ;))

Gość pytającaaaaaaaaaa
gdzie dostępny jest LIRENE CITY MATT?

Gość prosze o odpowiedz
!!!!!!!!

Gość pytającaaaaaaaaaa
kurcze w naturze i w innych drogeriach nie ma tego podkładu city matt - a ja go chcę :(

Gość PROSZE O ODPOWIEDZI
plissssssss