Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasollis

jeśłi idzie o biust i pupy to Ukrainki biją nasze na głowę

Polecane posty

Gość hasollis

a poza tym są o wiele bardziej kobiece. Tam wściekły feminzm jeszcze nie dotarł, a na uczelniach nie ma gender sudies. Daltego one są takie ufne i zgodne ...

Gość to jedź na ukrainę

Gość następny
zauroczony ukrainkami....a może ten sam?Chyba masz konpleksy facet,albo boisz sie kobiet:Pale oczywiście za nic się do tego nie przyznasz:P:P:P

Yo, ziomek, w 100% popieram !!! Kiedys, prawda, bylam bardziej popularna, ale teraz tez nie ma na co narzekac !!! I biust, i pupe mam ekstra, i jestem z tego dumna. Zadnych gender studies, co Ty? Pozdrowionka z UKRAINY :):):):):)

Gość następny
ma być''kompleksy''-poprawiam się

Tak, tak, u sąsiada w sadzie jabłuszka zawsze wydają sie bardziej rumiane, a trawka zieleńsza :D

Yo, ziomek, w 100% popieram !!! Kiedys, prawda, bylam bardziej popularna, ale teraz tez nie ma na co narzekac !!! I biust, i pupe mam ekstra, i jestem z tego dumna. Zadnych gender studies, co Ty? Pozdrowionka z UKRAINY :):):):):)

Gość a ubierają się i malują jak
dziwki :p

Gość hasollis
... i oto mamy całe Polki: zazdrosne, wulgarne, zmaskulinizowane, pełne resentymentu. Ukraina to wieżość, wiosenność, delikatność, naturalność. Podróż na Ukrainę to będzie moja podróż na Wschód. Wschód ujmujący miłością, Wschód bez wyrachowania, Wschód dający wyzwolenie od odrażających, niskich instynktów Polek, od ich płaskiego materializmu.

Gość he he he
2 topic o ukrainkach...ty facet masz chyba zone ukrainke albo czesto jedzies na dziwki i bzykasz sie w lesie ze taky znawca z ciebie hehehehehhee

Gość pierdolisz
wiadomo ze nie tylko w tym biją nasze na głowe. Generalnie są lepsze. ładniejsze i bardziej kobiece.

Gość Morgaine sie odezwała w tym
temacie, hehe

Gość do alice1s
murzyn na co bije? kolejna co pewnie orgazmu w zyciu nie miała(czyt. kłoda)

Gość a ty za to
kolejny który nigdy żadnej kobiety do orgazmu nie doprowadził

Gość he he he
a wiesz co kazdy hiszpan bije cie na glowe!!! bo jest napewno lepszy w lozku i ma wiekszego penisa:) i co...... to bylo tylko to autora topicu..........

Gość spójrzcie może najpierw
na siebie panowie,bo większość z was jest niestety mało męska,rzadko który z was jest wysoki i dobrze zbudowany a chielibyście same szcupłe kobiece i ładne kobiety oglądać.

Gość Innovator
a pewnie ze chcielibysmy. Kobiety słowo sport znają głównie z rozmów facetow i pewnie same nie wiedza dokładnie co to słowo oznacza! A tak wogle co ma wzrost do tego? Ukrainki są ciekawe bo są kobiece, dla mnie kobieta powyzej 175 nie jest kobieca zazwyczaj, tylko tykowata. zreszta nie lubie seksu z "czymś" co jest połowę mniejsze ode mnie

Gość dakigo
osobiście uważam, że cipki Ukrainek są bardziej aksamitne wpoślizgu

Gość ja tak uwazam
a ja orientuje sie w sporcie i moze wiecj wiem niz ni e jeden facet.... facetom sie poodobaja ukrainki kobitom hiszpanie, wlosi , francuzi....oni umieja doprowadzic kobiete do orgazmu..........i zastanowmy sie teraz dlaczego tyle polskich kobiiet nie ma orgazmu...bo to wina facetow!!!!!!!!! kieruje do tych co nie umieja zaspokoic swojje kobiety.......

Gość no sam
mówisz że kobieta powyzej 175 cm nie jest dla ciebie zbyt kobieca,tak samo dla wiekszosci kobiet niski facet nie jest męski .A co do sportu to większość Polaków chyba ostatni raz miało kontakt z nim w liceum albo na studiach raz w tygodniu i niesttey najczęsciej ograniczają się do ogladania sportu w tv.Chociaż mam nadzieje że jest też trochę panów którzy wola aktywnie spędzać swoj czas.

Gość Aniulka30
z tym orgazmami to lekko przesadziłąś. Kiedys jak spróbujesz z obcokrajowcem to zobaczysz jak to jest. Dla mezczyzn z tych nacji liczy sie jedno przeleciec panienke i do zobaczenia. ułamki procent starają sie zadowolic kobiete. Dlatego uważam ze to forum kompletnie schodzi na psy, zwłaszcza wtedy kiedy sie pojawiaja wypowiedzi osób które w zyciu nie miały do czynienia z dana sytuacją.

Gość ja tak uwazam
nastepna zbnawczyni sie znalazla...pomysl dlaczego tyle kobiet nie wrca ajuz do swoich mezow ale ich zdrasdza jak wyjedzaja za granice dp pracy.....wiem co opowiadaly te kobiety....i jzu nie wracaly do polski oczywiscie kasa wchodzi w gre ale takze wspanialy seks....wiadomo zawsze znajda sie wyjatki...akurat ty na niego trafilas ze cie nie zaspokoil....a moze ciebie nie da sie zaspokoic.....

Gość hasollis
i proszę oto mamy całą szmatławość Polek jak na dłoni - one tylko o orgazmach, penisach i jebaniu ... szok.