Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sni mi sie moj byly..

czy wam tez sie snia sie wasi ex???

Polecane posty

Gość sni mi sie moj byly..

jestemw bardzo udanym zwiazku z super chlopakiem. Ktory jest zupelnym przeciwienstwem mojego bylego chlopaka o ktorym nie mam niestety zbyt dobrej opinii. Tmaten ziwazek skonczyl sie 2 lata temu, ale mimo to ja dalej snie o bylym.sni mi sie ze moj obecny chlopak zachowuje sie tak jak on.. ze jakbyjest "nim". Tez tak macie???meczy mnie to bo te sny to zawsze koszmary:( a sni mi sie to bardzo czesto:(

Gość uuuuuuuuuuuuuu
nikt nie odpisal:(

Gość ooooo tak
srednio co i dzień, ale czasem mnie to strasznie wkurza!

Gość ja się śnię moim ex

ja nie jestm z ex 4 lata, jestem juz mężatką, exa uważam za ostatniogo złamasa, ale i tak mi się czasem śni...o chyba normalne jest, że śnimy o ludziach z którymi kiedyś byliśmy blisko...dawna przyjaciółka też mi się czesem śni...a nie utrzymujemy kontaktu od 6 lat

Gość mi sie też dzisiaj śnił
Śni mie się zwykle w tych najbardziej charakterystycznych dla niego cechach - ja próbuję coś mu powiedzieć, porozmawiać ,wyjaśnić sprawę a on jest jak zwykle zawzięty i nic go nie obchodzą cudze racje- cały mój ex. Czasem mnie to wkurza jak mi sie sni.

Gość aleksandera
a ja rozstałam się z moim ex prawie 11 miesięcy temu i też mi się śni, tyle że ja nie mam o Nim takiego zdania jak Wy o swoich byłych.

Gość nikkka
panuje taka opinia ze jak nam sie ktos sni to ten ktos bardzo intensywnie o nas musi myslec i chyba cos w tym musi byc moim zdaniem:)

Gość Angelikaa
Jesteś zabujana w nim i to dlatego. Jak się myśli i kocha, to potem ma sie i sny o nim. Ale zauważ, że krzywdzisz kogoś. Jak on może być nim?...