Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniaturka

odżywki do włosów

Polecane posty

Gość miniaturka

Pomocy! poszukuję skutecznej odżywki na suche, zniszczone włosy. Słyszałam o maseczce z miodu, jajka i oliwy z oliwek. Czy to działa? W jakich proporcjach mieszać?

potrzebujesz odżywki skutecznej, odżywki domowej roboty czy odżywki taniej? bo jeśli skutecznej, to polecam rekonstruktor Lanzy. do kupienia w Douglasie.

ja postanowiłam nie kupować niewiadomo jakdrogich szamponów i odżywek bo wydaje mi się że wszystkie są takie same bez względu na cenę i kupiłam szmponi odzywkę Eva z wyciągiem z czarnej rzepy super

Gość może dla ciebie rzepa Evy jest
super, ale moje włosy są bardziej wymagające

Gość salonanna
cześć zobacz tą stronkę www.salonanna.pl/sklep

Gość 3MO
moonia,a ja sie z toba zgadzam.od lat farbuje włosy na jsany blond i w ogóle nie mam ich popalonych.moja recepta na to to odpowiedni szampion do włosów farbowanych+odzywka, tabletki humaviti podcinanie koncówek raz na np 3 miesiące.jezeli chodzi o szampon i odzywke to przekonałam sie do produktów Joanny,a szczególnie wtedy kiedy przeczytałam na jednym z forum,że sa to produkty nie zawierajace soli.

Gość do 3MO
A ja moim włosom za każdym razem, gdy robię podejście z myciem szamponem JOANNA (robię to co jakiś czas) tłumaczę: "ten szampon jest super, bo nie zawiera soli", a te wredoty za każdym razem wyglądają tak samo paskudnie - oklapnięte, cieńsze niż zwykle, elektryzujące i przetłuszczają się szybciej niż zwykle no i te poplątane włosy (oczywiście zawsze używam odżywki). Po prostu w ogóle nie robi to na nich wrażenia, że szampon jest bez soli. A Twoje od razu się przekonały... fajne masz włosy;)

Gość do justy
hej mozesz napisać coś więcej o tym rekonstruktorze? I oczywiście jaka cena, pojemność, czy jest wydajny? To jest maseczka, odżywka do spłukiwania,bez spłukiwania czy jak?

Gość dolaczam sie do pytania powyze
co to jest ta Lanza?? Ile kosztuje i jakie daje efekty?

rekonstruktor Lanzy ma poj. 125 ml , kosztuje 69 zł, jest wydajny. nakłada się po myciu włosów na 5 min. i spłukuje. to ta seria: http://www.lanza.pl/hr.htm ma super działanie, jakby wypełnia ubytki na włosach i wygładza je. mi fryzjerka zepsuła balejaż, tzn. spaliła mi włosy - były suche, splątane, takie sianowate, jak dredy. nie dało rady ich normalnie rozczesać po zwykłej odżywce. po rekonstruktorze się wygładzały i mogłam je normalnie rozczesać. jak nie ma u Was Douglasa albo jakby tam nie było rekonstruktora, to na stronie znajdziecie maila do dystrybutora, można napisać i podadzą Wam, gdzie kupić.

Gość niebieskookaa22
a co powiecie na temat odzywek Wax-a? p.s. dziś kupiłam sobie ampułki Seboradinu z rzodkwią i czmśtam jeszcze- kuracja na 14dni... zobaczymy