Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka2005

Ja nie chce mieć dziecka teraz!!!

Polecane posty

Gość Magdalenka2005

A mąż sie upiera, mimo ze ustalilismy ze dziecko bedzie jak bede gotowa!

Gość niech sobie sam urodzi mądrala
:) to Ty musisz chcieć, to Ty musisz być gotowa do macierzyństwa!

Gość romualdo
biedny ten maz...

Gość Oboje musicie chcieć
bez dwóch zdań, tu nie chodzi o zakup telewizora,tylko o istote ludzka,nie powinnaś ulegac mężowi.On powinien zaakceptować Twoją decyzje. A jak to było wcześniej? Rozmawialiście na ten temat?

Gość niedoczytałam..
..skoro ustaliliście to juz wcześniej..

Gość beczka prochu
ustalili czy nie ustalili - wszystko jedno - jak któreśnie jest jeszcze gotowe , to nie ma w ogóle o czym mówić- nawet psa czy kota nie powinno się brać do domu , jak się nie jest do końca przekonanym , a co mówićo dziecku i wiem , jak takie jego gadanie może Cię wkurwiać Trzymaj się i nie daj się zakrzyczeć !

Gość do pani z notki przede mna
Wazne jest to jakie autorka mala podejscie do tej sprawy wczesniej, nie mozna nikogo na sile zmusic-to jest oczywiste,ale jesli ona chciala dziecka i nagle zmienila zdanie to wtedy jestem w stanie zrozumiec jej partnera,to jest niejaki szok. Co jednak nie jest argumentem do zmiany jej decyzji. O to mi chodzilo koleżanko. Ale jak juz wiemy autorka nie planowała dziecka..więc,dziwie się jej facetowi,skoro wiedzila jak sprawa stoi...

Gość do pani z notki przede mna
Wazne jest to jakie autorka mala podejscie do tej sprawy wczesniej, nie mozna nikogo na sile zmusic-to jest oczywiste,ale jesli ona chciala dziecka i nagle zmienila zdanie to wtedy jestem w stanie zrozumiec jej partnera,to jest niejaki szok. Co jednak nie jest argumentem do zmiany jej decyzji. O to mi chodzilo koleżanko. Ale jak juz wiemy autorka nie planowała dziecka..więc,dziwie się jej facetowi,skoro wiedzial jak sprawa stoi...

Gość a noooo
Jak chce to niech urodzi, ze tez nie potrafi tego zrozumiec.Porazka