Koralgor 113 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie, oj nie smakują mi herbatki owocowe. Jedynie czarna. Plus rumianek i zielona. Te owocówki dla mnie, hm czuję sztuczność. Też tak mam. Rzadko kiedy można znaleźć naprawdę smaczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Dangerous napisał: A mnie dziś gips zdejmują. Ciekawe, jak to będzie. Jak dlugo mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Koralgor napisał: Powinni za darmo was puścić z przeprosinami. Tak, tak było. Hajs oddali z pocałowaniem ręki i byli wielce mili. A może to, a może tamto. Łaski nie robią. Wiadomo, że w takich instytucjach nie chcą problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jak dlugo mialas? Niecałe 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Koralgor napisał: Też tak mam. Rzadko kiedy można znaleźć naprawdę smaczną. Piona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Dangerous napisał: Niecałe 2 miesiące. Ciekawe czy ci się trochę noga zwęziła od gipsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Niecałe 2 miesiące. Sporo. Ciekawe czy wyglada teraz inaczej ta noga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Zimno. Ja w adidasach i trampkach chodzą, a do ogródka zakładam gumowce. A na spacery do lasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1354 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Dangerous napisał: Niecałe 2 miesiące. Odżyjesz w końcu i będziesz lżejsza bez gipsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 117 Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, sv7 napisał: Tak, tak było. Hajs oddali z pocałowaniem ręki i byli wielce mili. A może to, a może tamto. Łaski nie robią. Wiadomo, że w takich instytucjach nie chcą problemów. A to na pewno był ich drucik a nie Twój np.? Darmowa metoda na głoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach