Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aqua1

cierpną Wam palce ?

Polecane posty

Czy komuś cierpną palce u rąk ? Szczególnie rano po nocy ? Czy to z niedoboru jakiegoś składnika czy poważna choroba ? Choruję na nerwicę, ale do tej pory tego nie miałam. A może zachorowałam na jakąś chorobę krążeniową ?? Poradźcie coś !

Gość też tam mam
szczególnie rano,po przebudzeniu mam ścierpnięte palce:-oSłyszałam,że moze byćto spowodowane niedoborem magnezu.Wie moze ktoś z Was coś wiecej na ten temat?

Gość nie mam tak
to dość groźnie wygląda. idźcie z tym do lekarza.

Gość jjjjjjjj
mnie cierpną palce w butach-jakich bym nie miała-płaskie,wysokie,sportowe zawsze po jakimś czasie (godz.,dwie)cierpną mi palce-najgorsze jest to,jak nie moge zdjąć butów, bo wtedy to cholernie boli :(

Gość problemy z krążeniem
i początki martwicy objawiają się w ten sposób

Ja też słyszałam że to niedobór magnezu. Ja mam całe dłonie ścierpnięte po przebudzeniu. Strasznie to nieprzyjemne jak potem \"odtajają\":( Łykam magnez od tygodnia, zobaczymy co będzie.

Gość to niedobór magnezu
łykajcie magnez w tabletkach,spozywajcie produktu bogate w magnez.Unikajcie kawy,coli i mocnej herbaty bo te rzeczy wypłukują magnez z organizmu:-oStrajcie sie jak najmniej stresować gdyż stres takzepowoduje niedobory magnezu w organizmie.