Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwny

Czy Les-ki tez maja problmey z dojsciem do orgazmu ?

Polecane posty

Szukam romantycznych pan zapalonych do idei slubu \"trojga mlodych\" (no ja to mlody tylo duchem) no i w ogole wszystkiego co za tym idzie .. ;)

Gość wiem
moja raz mi się przyznała, że przed chwilą się z nim kochała powiedziała mi to przez tel. wpadłam w szał ale nie dałam po sobie poznać wiem,że czase się kochają ale mnie to boli (ale tylko czasem) leski... a w realu?

leski -> ty bys napewno chciala zamieszac z moimi dwiema kobietami jako ta przyslowiowa \"czwarta\" , co ? ;)

Gość wiem
leski ja kocham... i jestem zazdrosna bo on ją dotyka daje jej to co ja powinnam! a Ty nie czujesz zazdrości.. czy aby napewno kochasz?

Gość wiem
na wizytówce na drzwiach będziemy mięli: państwo wiem dziwny leski:)

Gość wiem
realia są takie obie mamy chłopów... (dobrze, że dzieci nie ma) mamy chłopów bo tak trzeba, ale najchętniej zamieszkałybyśmy razem:) ale boimy się dyskryminacji... rozumiesz..

Gość wiem
Czy miłość to czekanie...na każdy dzień by zobaczyć w lustrze usmiechnietą twarz swojej miłości.... Czy miłość to tęsknota za Nią ... przecież jest obok mnie... Czy jak kocham.... to świat wiruje ... a ja wiruję z nim ... Czy ja kocham? to dla niej....

Gość wiem
leski podaj swój a zaraz napiszę coś fajnego dla Ciebie:)

Gość wiem
cholender mam problemy z pocztą:( jak zwykle coś siadło mi jak nie urok to sraczka a tak bym sobie wpadła w romansik z tobą:)

Gość wiem
prawie zawsze nawala ale nic... trudno przed chwilą rozmawiałam ze swoją i na koniec rozmowy mi powiedziała, żebym nie zarywała innych i trochę głupio się poczułam

Gość wiem
kocham ją ale flirtowanie w necie wynagradza mi jej nieobecność sama już nie wiem leski... jak sądzisz?

Gość wiem
ok mam odezwę się jak ja za nią tesknie:( chcę już by znów przyszła, pocałowała mnie, powiedziała jak bardzo mnie kocha! by znów pozwoliła się pieścić.... ojej

wiecie co dzis tu nie ma moich wczorajszych wypowiedzi - chyba cos nie tak z tym forum......

Gość wiem
witam wszystkich:) dziś jest piekny dzień bo mam randkę z moją laską:) o 17-stej jestem szczęśliwa do leski czekałam:(

Gość Kryminalistka
pozdrawiam wsyztskie kobitki bedace z kobitkami:) wiem ja wlasnie tez mykam do mojej kobitki:D i to na noc:D prawie dzien jak co dzien yeaaah:D:D pozdro @@@LLL

Gość pozazadroscic
kryminalistce ze ma do swojej blisko

Gość pozazdroscic.....
:(

jakos panstwo zamilkliscie :) czyzby bylo tak przyjemnie, ze juz nic a nic nie trzeba pisac ? czy wrecz przeciwnie- zwiazek trojga sie rozpadl ;) pozdrawiam :)

jackie witaj:) pozdrawiam leski, dziwnego i oczywiście kryminalistkę:) a za Tobą kochanie....juz bardzo tęsknię...

dziwny - legalny stały: ...................../.\\ .................../.....\\ ................../.......\\ ................./.........\\ ................------------- to jest to:D