Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu

jestem kobieta,browarkuje i nie tylko,od 3 miesiecy..non stop.

Polecane posty

Gość poprostu

tak wlasnie tak....a moze i dluzej...problemy przerosly mnie i w alkocholu widze i czuje jakies tam ukojenie wiem ze to zle! ale tak mi dobrze....nikt nie wie,nikt nie widzi... a inaczej juz chyba nie potrafie...

Gość poprostu
i jeszcze cos... wiem ,juz dzis wiem ze potrzebuje pomocy... ale to naprawde nie takie proste.. byc moze nikt mi nie odpisze,ale i tak mi deczko lzej...

Gość poprostu
wiem...dla was to smieszne... dla mnie niestety juz nie...

Gość poprostu
po trosze zaczynam sie czuc jak prawdziwy alkocholik... pewnie w jakims stopniu tak jest.. ale z dnia na dzien probuje inaczej...tylko ze naprawde czuje sie lepiej jak wypije piwko 2 ....itd

Gość poprostu
o... wlasnie zauwazylam ze jest prawie zero odpowiedzi... moze i lepiej... wywale to w koncu z siebie... tylko tak sobie mysle,ze gdyby pisala narkomanka jakas...to od razu bylo by...tak nie mozna,wez sie w garsc..itd nie chce wspolczucia...chce wrocic do normy..ot tak...

Gość pewnie i jesteś uzależniona
ale na litość boską nie pisz alkohol przez CH, bo razi jak jasny chuj.:-0

Gość poprostu
dziekuje,wlasnie zastanawialam sie czy przez ch czy h ...przycmilo mi chyba normalnie umysl przepraszam...

Gość poprostu
jestescie wszyscy specami od wszystkiego... od wszelkich problemow... ale jak w koncu ktos zwraca sie z powaznym problemem.. to wypinacie tylki... uznanie za olewanie..

Gość przeje.............
Kochana ja tak mam od 10 lat i nie wiem co zrobic, wiem ze musze przestac ale gdzie sie nie rusze to alkohol i alkohol a jak niegdzie nie ide to mam piwko w domu. Ja juz na zapas mysle co mam kupic zeby nie zabrakolo.............smutne to ale prawdziwe

Gość Inies O
Jakiej pomocy konkretnie oczekujesz? Myslę że czas udac się do poradni AA, a nie pisac na kafe i czekać aż przez topic przewali się tłum doradcow ,podszywaczy itp Jak sobie wyobrażasz powrót do normy ,jak piszesz ?Oczekujesz cudu tutaj? Odradzam szczerze ,jesli to prowokacja ,jakich tutaj niemało to i tak tylko jedna rada na to -pomoc specjalisty ,nie ma co się oszukiwać ,pogrążanie się w tym nałogu do niczego nie prowadzi ,tylko na samo dno,potem będzie za pózno.Pozdrawiam

Gość poprostu
dziekuje za pozdrowienia...tego akurat nie potrzebuje... przeje............. -> i co dalej...odpowiedz...bo ja juz sama nie wiem...

Gość dno
ja piję od lat ,po 10-15 browarków z przerwami 4-5 miesięcy w roku (teraz wypadać mi będzie ta przerwa) .Dno jest dobre o tyle ,że jest się od czego odbić. A jak usłyszysz że ktoś tam jeszcze puka od spodu to w górę do powietrza. Może kiedyś się uda dryfować po powierzchni bez nurkowania. W GÓRĘ, DO POWIERZCHNI, przecież to proste. Problemy zostaw na dnie. Pozdrówka