Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

no dobra koniec... uciekam do domku (tam tez papierki czekaja! niestety!) Takisku dziekuje za buziaki tez całuje.... miłego popołudnia Wszystkim zycze i papa.

Dzięki za fotki. No,no Dosiu,widac,ze lubisz tańczyć.A jaka jestes wystrojona. Taka modniara z Ciebie. Jednym slowem laska z Ciebie. A Twoje córki to laski i laseczka. Forevciu,jak tam się pracuje w ten upal?????? Od łóżeczek nie mozecie odejść,żeby sie nieco schlodzić.❤️ Żal mi wszystkich,które musza pracowac w ten skwar. Takisku,kiedy naprawia Ci wreszcie na dobre ten komp???? Tak mało piszesz,ze az przykro........A kiedy to wesele Basiu???Czyżby w sierpniu??? Moze pogoda sie zmieni do wesela??? Mojego syna tez???:D Pozdrowka dla wszystkich. Kubusiu wracaj z tego bieguna. Pomysl o depilacji futerka,bo sie zgrzejesz........

🌼 Dziewczynki..nie mam pojęcia..właśnie jest u mnie pan informatyk..dlatego mogłam na chwilkę wejść..ale obawiam się z tego co ten pan mówi..nie jest dobrze:(:( Narazie muszę kończyć bo wstrzymuje pracę..ale wkrótce się odezwę..a przynajmniej mam taką nadzieję..całuję mocno..papapa 👄👄👄

🌼 Dosiu..nie wiem,czy juz wysłałaś,,ale ja jeszcze nie dostałam:(:( Może źle..(jak to ja):):) przeczytałam..w każdym razie czekam:):):) Pozdrawiam jeszcze raz..papapa👄👄👄

Witajcie ja z doskoku dorwałam sie do kompa. Donoszę że dziś nawet zmarzłam nie uwierzycie chyba.Była spora bryza od morza a ja przezornie z samiutkiego rana jak nie było jeszcze upału pojechałam do Sopotu zajęłam miejsce w cieniu pod molo, a wróciłam poźno jak już było po upale.Pierwszy dzień takiego prawdziwego wytchnienia od tego upału miałam. Z nogami tylko już nie bardzo sobie radzę, ale kupiłam jakąś sól do moczenia Schola , jakieś 2 żele przeciwbólowe, krem z wyciągiem z kasztanowca i żelowe podpiętki. No robię co mogę a i tak czaserm ból stóp nie pozwala mi zasnąć:( Ale jakoś sobie muszę radzić szkoda że ta pogoda nie pomaga nic. Trzymajcie się przesyłam Wam trochę bryzy od morza😍

A sinice właśnie zakwitły i było bardzo śmiesznie po jednej stronie mola tylko można się było kąpać. Całe wycieczki szły z jednej strony plaży na drugą.

Bossi, to wesele jest we wrześniu. Piszę, bo ja też na nie idę - przyślemy zdjęcia moje i Takiska z wesela:-) Bardzo lubię, z wzajemnością;-) naszego brata ciotecznego, który właśnie we wrześniu zmienia stan cywilny :-) Ewcia, zagadałam do Ciebie dziś bardzo wcześnie rano (ok. 5:00 rano) na tlenie ale nie odpowiedziałaś. Dosia widać, że się świetnie bawiiście na weselu:-) Pozdrawiam wszystkie panie;-)

Cześć Ksymciu -kościół jest w Liwie a wesele było w Węgrowie i to napewno ten sam z którego Ty pochodzisz. Moja rodzina cała z tamtych stron, jak pamiętam -mieszkasz nie tak bardzo daleko odemnie ,więc i strony te same. Dla wszystkich zmordowanych upałem- małe pocieszenie -idzie ochłodzenie i deszcze Hurrrrrrraaaaa!!!! Niewielkie co prawda ale jednak!!

Ja juz po porannej herbatce i kawce. Moze macie ochotę na pyszny soczek malinowy??? Pije go z wodą mineralna. Moj małżonek kupil wczoraj 5 kg malin i zrobil sok w sokowniku. Na dlugie wieczory zimowe. Piwo schlodzone z sokiem malinowym to tez dobra rzecz na te upaly!!!!:D:D:D Moze prognozy wreszcie sie spradza i pogoda trochę spuści z tonu.... Dajenko,mocz stopy w zwyklej soli kuchennej i potem smaruj żelem z wyciągiem z kasztanowca SAPOVEN T. I trzymaj w gorze podparte nie na pietach,tylko na lydkach,zeby krew swobodnie krążyła, Mnie przynosi ulgę. A poza tym mam obecnie zabiegi na stopy-masaz wirowy wodny i jonoforezę. Odczuwam wielka poprawę. Dajenku,trzymaj sie,bo ze stopami nie ma zartow.:D:D:D

MarMuniu,Takisku ,ale fajnie,ze weselisko macie dopiero we wrzesniu.Może pogoda się ustabilizuje do tego czasu??? U nas za 2 tygodnie.Boje się tego wszystkiego ,zeby tylko goscie byli zadowoleni. Mysle,ze jakos przezyjemy.😭 Marmi,a co Ty robisz o 5 rano przy kompie???? Dosiu,czy Kubusia nie bylo na weselu???🌻 Pozdrawiam wszystkie i dla kazdej👄

🌼 Już naprawione..ale teraz nie mam jak pisać..wejdę sobie wieczorem..to napiszę:):):) Ale stylistycznie..ja nie mogę:):) Papapa❤️

Kolejny, upalny, lipcowy dzień. Przychodzi spocony i zmęczony facet do biura turystycznego i pyta o jakąś fajną wycieczkę, którą mógłby mu sprzedawca polecić. Rozmowa: - proponuję panu wycieczkę do ciepłych krajów. - a w mordę pan chcesz?:D

Dosiu a o mnie zapomniałas? sprawdziłam pocztę i nic! tez chce poogladać w wolnej chwili miedzy moczeniem się w wannie a podlewaniem kwiatków na balkonach:D pozdrawiam wszystkie usychające:D

Zachmurzylo się.To dobry znak dziewczyny!!!!!! Nie przywitalam sie z Wami???? Cześć Wam kochane. Oddychać nie ma czym,tylko prysznic i woda mineralna pozwalaja przetrwać.😭 Takisku,ciesze sie,ze sie odezwalas. Co bym się nie cieszyla gdy w Twoim imieniu pisała MarMI.:D:D:D Ofeczko,chyba uschniemy. :):):) Żeby od tej temperatury jeszcze trochę mozna schudnąć????😭 Jak zacznie padać , to sie odezwę. Pa,pa.❤️❤️❤️❤️❤️

Macham do Was 🖐️ na znak, że jeszcze nie całkiem uschnięta jezdem :) DESZCZU wszystkim nam trzeba - roślinki schną - trawniki już prawie wypalone - szkoda rolników, tyle pracy na marne, bieda coraz bardziej w oczy zagląda. - Dosia dzięki za zdjęcia :) - ładna rodzinka - tylko patrzeć, jak Ty zaczniesz swiom córkom wyprawiać wesela :) - Dajen - Tobie to dobrze, nawet zmarznąc zdążyłaś :)

Wstawać śpiochy, kawka już zaparzona :-) Niech to będzie dobry dzień, czego Wam i sobie życzę;-)

Witam. Ja tez zyczę Wam (i sobie) miłego szczęśliwego dnia. No i pierwszy tydzien pracy po urlopie mam za sobą. A skutek taki, że prawie nie zaglądalam do poczekalni. Taki upał to dobry na urlop ale dla pracy w biurze to koszmar. Szkoda, tak jak napisala Bosa, że od tego ciąglego pocenia człowiek nie chudnie, bo była by jakaś przyjemna mysl i lepsza figura Spóźnione ale sczere gratulacje i zyczenia jeszcze wielu wspólnych szczęśliwych di dla naszych małzeńskich jubilatów. Dzięki za zdjęcia. Super tak pooglądać Wasze twarze i pomyslec ale mam fajne \"psiapsiólki.\" Myślę, że moje też doszły do wszystkich. tak tak nasze córcie to \"udane egzemplarze\" mam nadzieję, że nie tylko z urody. :) :) :) Tak się czasami zastanawiam czy będzie nam dane kiedys się spotkać w realu? Może na umowione spotkanie a może przypadkowe. Czy bysmy sie poznały? papa. Biegnę do kuchni (oj jak tam gorąco!!!) obiadek gotować.

🌼 Jestem..jeszcze zyję..ale co to za życie:):):) Sauna..cholera jasna:):) Komputer naprawiony..obiecałam że wczoraj napiszę..to okazało się że nie było inetrnetu na osiedlu..i jak nie urok to--:)-:):):):): W każdym razie dzisiaj mam gości..ciasto sie juz piecze..czekam na Nich..bo bardzo lubię tych Ludzi:): To narazie moje dziewczynki..mam nadzieję że wieczorem się jeszcze zobaczymy..papapapapa {usta]👄👄

🖐️ Wiadomość dnia......:D pięknie popadało....trochę mało, ale lepszy rydz niż nic.... wreszcie jest czym oddychać.:D

Spinakerku u mnie dzis słoneczka nie było ale niestety deszczu tez nie. Za to duszno było caly dzień. Może jutro troszkę deszczyk nas odwiedzi. Takis to milutko spędzilaś dziś dzień.

A u mnie dzis pieknie popadalo i pada nadal....Zerwał sie wietrzyk i tak powoli ,powoli zagrzmiało i o 19 30 lunęło. Teraz pada gęsty drobniutki ,taki cudny i uroczy drszczyk...........A powietrze jakie czyste???:D Naprawde jest wreszcie czym oddychać. Spinkusiu,jak piękne to uczucie , jak spełniaja się nasze marzenia/te z padajacym deszczem/❤️ Takisku,to fajnie spędziłas dzisiejszy dzień. Czy popadało u Ciebie???Jesli nie,to jutro na bank .......👄 A tak na marginesie,to wczoraj napisałam dlugi post i mi zeżarło,bo intwrnet fiksował........Pa

dziewczyny -wreszcie popdało ,takiej cudnej burzy daaaawno nie widziałam:D lało ok 1,2 h cudo powiadam Wam temp.spadła do ok 22 st co nam akurat bardzo pasuje,a o ile przyjemniejszy był grill. Czuje ,że wstepują we mnie nowe siły . Dużo deszczyku ?czy nieboszczyku \\wszak z nieba leci\\życzę pa

Witam. Bosanowa ska wiesz, że u mnie będzie padać. Masz czarodziejska kulę :) :) :) U mnie dzis \"chodza\" po niebie czarne chmury,ale deszczy był mikroskopijny, parominutowy. To kiedy wreszcie popada konkretnie? A przez te chnurzyska to czlowiek jest osowiały, tylko by spał. Ja siłą zmusiłam sie do spaceru. Mąz mnie namowił i pochodzilismy po naszej pieknej starówce. Zawsze jak tam pójdę to czuję się jak turysta. Bylismy na piwku (ja maluskie z sokiem, bo nie lubie piwa) w knajpce przy amfiteatrze, jacys artyści pogrywali i śpiewali było bardzo fajnie. U nas w okresie wakacyjnym codziennie coś się dzieje na starówce, a to tańce egzotyczne, a to szanty, a to wystepy kabaretów albo koncerty muzyczne. Wczoraj wystepowały zespoły rockowe (nie przepadam) a dziś w amfiteatrze lżejsza muzyka i do pośpiewania (przeboje naszych młodych lat) i do pokiwania. A w Katedrze koncert organowy. Tak więc zapraszam do Olsztyna. Ofka a moze Ty wiesz czy burza idzie w moim kierunku, oj jak by sie przydała tak z duża ilościa deszczu. Pewnie po burzy to mozna nareszcie dobrze pooddychać. Bosanowa tak to jest ze zlośliwościa rzeczy martwych - TY piszesz a one zjadają :) :) :) ja tez tak czasmi mam a najgorsze że człowiekowi myśl uciekła i pisze od nowa tylko pare zdań. Idę wyjrzeć przez okienko czy deszczyk nie zbliża sie do mnie.

🌼 No jestem:):):):) Zmęczona..pogadą..i nie tylko:):) Wizyta gości tak się przedłużyła..że pojechali dopiero dzisiaj przed południem:):):):) Ale było kapitalnie..książeczki też były..ale w taką pogodę jednak postawiliśmy na schłodzone piwo:) Ja w przciwieństwie do Ktosi..lubię zimne piwo..ale też nie za często!! Jak pisała Spinki że po piwie ma ogromny apetyt..to ja też..pożeram co się da:):) Bosa..deszczu..niestety nie było..burzy tez nie..już myślałam że może coś nakapie..ale nic ,zero:):) Pozdrawiam..i do jutra..papapapapa buziaczki👄👄👄

🌼 Witajcie..a co to? Nie ma jeszcze nikogo!!! No coż..poczekam..napewno sie później pojawicie:):) Nie wiem jak u Was..ale u mnie ani śladu deszczu..trochę się zapowiada..ale zobaczymy..póki co..duszno i parno..okropnie!!!! W takim razie do póżniej..pozdrawiam..papa..buziaczki👄👄👄

🌼 MAM....MAM..najpiekniejszą na świecie burzę..ale leje..jak z cebra:):):) Jak się zrobiło chłodno..CUDNIE!!!!!!!!! Narazie koleżaneczki..papa👄👄

Dzień dobry Wszystkim!!! Takisku to masz fajnie,chociaz ja tez nie moge narzekac,bo pogoda jest \"akuratna\" - jak dla mnie. Dosiu masz racje to mój Węgrów i Liw tez moj,pozdrawiam. U nas z soboty na niedziele cudownie padało!!! Az sie z łózek wstawac nie chciało - super się spi jak deszcz dzwoni o parapet! Sobote mielismy za to bardzo słoneczna,pojechalismy wszyscy nad jezioro Firlej-od rana do wieczora w wodzie. Nawet zamek na piasku zbudowalismy-och....fajnie było! A teraz juz wygladamy jak prawdziwe murzynki. Ide cos przekąsic,bo głodne sie z Tośka zrobiłysmy,pozdrawiam Was cieplutko (albo deszczowo jak kto woli),papa.

Cześć machnę tylko łapką 🖐️ Z wolnego nici....masa zamówień przyszła i już sobie odpoczęłam.......... to nic odpocznę sobie zimą :)) Nie mam czasu na więcej..... całuski Wszystkim 👄 👄 👄 aaaaaaaaa Kubuś też był na weselu, tylko nie załapał się w kadr.....