Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

hej jeszcze tylko 24 godziny pracy i urlop!!!!!:D buziaki i pozdrowienia u mnie nie padła ani kropla deszczu:(

🌼 No i po burzy..rzeczywiście była ..i to naprawdę..lało i lało..ale znowu jest parno!!! Słyszałam pogodę..podobno juz ma nie byc takich upałow..i DOBRZE:):):) Rozmawiałam własnie z Dajenką..ale się cieszyłam..dobrze było sobie z Nią pogadac:):):):) W sobotę będzie juz w domku:):):) Teraz idę wykąpać maluchy..ale jeszcze sobie przyjdę..chyba:):):) Dosiu..sama nie wiem..ale to chyba dobrze że masz tyle pracy..tylko że należy Ci się wypoczynek..szkoda mi Ciebie:( Trzymaj się pracusiu:):):):) Narazie dziewczynki..papapapa.❤️❤️

a u nas polewa i trochę się ochłodziło, po prostu chce się zyć Dosiu zapracujesz się na amen. Tygrys czuje jak będziesz brykał na urlopie Ktosiu napewno i do was deszcz kiedyś zawita :P Ksymciu ,w twoim stanie prace budowlane ?strasne! pozdrawiam wszystkie

DZIEŃ DOBRY Witam i zycze miłego chłodnego dnia. Bosanowa u mnie nadal niepada - kiedy bedzie deszcz ???? kto wie??? Dosiu szkoda, że urlop został przesunięty, bi w takie upały to jednak najlepiej bez pracy sie żyje. No ale jak mówi przyslowie \"co sie odwlecze to nie uciecze\" więc i Ty odpoczniesz sobie, a my bedziemy wtedy tylko wspominać nasze urlopy :) :) Ksymciu a jak Twoje samopoczucie w takie upały?? Forever życzę udanego urlopu. Muszę kończyc, bo nie mogę sie spóźnić do pracy i na kawkę to się wpraszam ok. 9. bede myslami z wami popijała małą czarną z mleczkiem. Do później, jak czas pozwoli. pa

🌼 Chłodno..pochmurno..CUDNIE..jak napisała Ofka..aż się chce żyć:):) Zobaczymy jak długo będzie mi sie taka pogoda podobać:) Gdzie jest Ewcia?? Właściwie gdzie jest Boja..i cała reszta!! Może na jesień faktycznie będziemy w komplecie..:) Narazie ..i do wieczora..papa👄👄👄

Witam . Pusto, sennie.....nic dziwnego, sezon ogórkowy w pełni :) Ja praktycznie siedzę na walizkach. Wszystkie ważne sprawy załatwione, nadeszła więc pora, aby........ pooddychać świeżym powietrzem, pobrykać po łąkach i polach, wymoczyć nogi w rzece, pogrlilować i poczytać trochę książeczek ;) Jutro rano w pociąg i po 8 godzinach podróży, razem z moim Maćkiem będziemy mogli delektować się wiejskim, mazurskim klimatem. :) Kiedy wrócimy - trudno powiedzieć ... za dwa tygodnie, może trzy. Dobrze, że upał zelżał - podróż będzie mniej męcząca. Wszystkim, którzy dopiero zaczynają urlop - życzę miłego wypoczynku przy sprzyjającej pogodzie, a pracującym jak najmniej pracy i dłuuugich przerw na kawkę :) Gorące buziaki dla wszystkich 👄👄👄 Pa, pa🖐️ Do zobaczenia.

Spinki nalezy Ci się -popluskaj się i za mnie :P udanego wypoczynku wam zyczę. Ktosiu ,dojdzie deszczyk i do Ciebie. Nieobecnym wzorem Spinki daję żółtą kartkę ,poprawcie się:D pozdrawiam wszystkie

Jest jest jest deszcz. tak się cieszymy z deszczu Też się zastanawiam jak długo deszczowa i pochmurna pogoda będzie nas cieszyc. U mnie troche popadało ale niestety nadal duszno, że trudno oddychać. Spinakerku wspaniałego urlopu i szczęsliwie wracaj do nas. Oj wszędzie rozdają zółte kartki, na boisku, w sklepach no i naforum. UWAGA. papatki

🌼 Co za przyjemny dzień..chłodno..bez słońca..nie jest parno..tylko jak pisala Ktosia..trochę duszno.Teraz właściwie już nie,ale w ciągu dnia tak było:) Spinki..odpoczywajcie!!!!!!.. I wracajcie..Baaarrdzzo udnego urlopu Wam zyczę:):):):) Co się dzieje z Bosą..to nie podobne do Niej żeby tak długo nie zaglądała.Basiu..odezwij się..zaczynam się niepokoić:(:( To Dobrej i Spokojnej Nocy.Wam życzę.i do jutra..papapa👄👄👄

Dzień dobry wszystkim 🖐️ Jestem już na swoim stanowisku...:)......komputerek sprawny....nareszcie......herbatka zaparzona......:) Udało mi się wytargać dwa dni urlopu (nieplanownego) i starym zwyczajem uciekliśmy na wieś.....miasto w takie swary jest straszne....a tam fajniutko, wydaje mi się, że te upały lepiej znoszę właśnie tam. W piątek musiałam w pracy zrobić jeszcze na szybko badania okresowe, bo termin minął na piczątku lipca i to był warunek, żeby dostać dwa dni wolnego. Chciał nie chciał pognałam do przychodni.... Wczoraj też zaznałam deszczyku, podało chyba przez 2 godzinki, ale było potem fajnie, rześko i przyjemnie. Roślinki naciągnęły wreszcie trochę wody. Zresztą wszyscy odetchnęli z ulgą. Dzisiaj już też jest znacznie chłodniej....:).....mamy trochę wytchnienia.... Jutro moje dziecko wybiera sie pod namiot, muszę go wyprawić. Trochę się obawiam, bo nigdy jeszcze nie był sam z kolegami pod namiotem. Robimy mu z Miśkiem \"wykłady\" co powonien a czego nie...;).....oby ze skutkiem.....On trochę lekko do tego podchodzi, nie do końca wie co może mu się przydać i co zabrać. Taki Dyzio marzyciel. pocieszające jest to, że rodzice jego kolegi z którym jedzie będą blisko, bo są opiekunami na obozie młodzieżowym. Staram sie być dobrej myśli...... Miłego dnia dla wszystkich pracujących i wypoczywających 🌻🌻🌻

....chciałam gorąco podziękować za zdjęcia...:)......kobietki jesteście super.......:)

......halo MarMi......:) Znam okolice Oksy.....swego czasu szukaliśmy tam działki.......tereny piękne, lasy, jeziora, albo raczej stawy hodowlane....ale wspomnienia mam nieciekawe...napiszę z domu... Moja \"wichura\" to woj. opolskie, większe miasto w pobliżu to z jednej strony Prudnik a z drugiej Głuchołazy....

Witam u mnie jest rześko już od wczoraj ,popadało i tak ma być jeszcze przez tydzień (podobno) , po 15 sierpnia ponoć znowu ma być gorąco . Lepiej się pracuje . Gorzej ma moja córcia ,która jest na Mazurach.Tam ciągle pada ,zero kąpieli ,zero opalania , a biedna pracowała na to cały miesiąc.......i co? Może równie dobrze wypoczywać w domu . Pozdrawiam i życzę Spinki udanego wypoczynku!!

🌼 Dosia..ale mi żal Twojej córki..może przynajmniej dobrze się bawi..tylko co to za wypoczynek bez pogody..Naprawdę szczerze mi żal:(:( Ciebie zresztą też!!!A może pogoda się naprawi..i wszystko bdzie dobrze:):):):) No Ewciu..wiedziałam że skoro Cię nie ma to musi byc konkretny powód..podobnie jak z Bosą..zapomniałam że za dwa tygodnie ma wesele syna,...i pewnie dlatego nie ma czasu:):):): Ja w piatek tez jadę sobie trochę wypocząć..z MarMi jedziemy na Jej działeczkę..pewnie będzie fajnie..:):):) Narazie koleżaneczki..papa..causki👄👄👄

🌼 Witajcie❤️ Kurcze..ale nas malutko..az serce się ściska:(:( No cóż ja też życzę WSZYSTKIM miłego dnia..i do później:):):)

Mam dziś trochę biegania a nienajlepiej się czuję. No, ale trzeba się jakoś zmobilizować. To Bosa syna żeni? Jakoś mi to umknęło. Ewcia, napisz proszę w jakich dokladnie okolicach szukalaś działki. A tereny tam rzeczywiściew są bardzo ladne. Do tego, co napisałaś dodam jeszcze dwie okoliczne czyściutkie rzeczki :-) Pozdrawiam.

hej Mam wreszcie swój wymarzony,wymodlony długooczekiwany URLOP Na początek postanowiłam sie wyspać. Buziaczki.

Witam. Forever odpoczywaj, śpij i wogóle rób tylko przyjemne dla Ciebie rzeczy. Jednym słowem udanego urlopu. Ano tak Bosa szykuje weselisko życze jej żeby się nie narobiła a była bardzo zadowolona i z wesela a przede wszystkim z synowej. Takisku, Ewciu ja dołączam do grupki i już mniej ściska - prawda :) :) :) Dosiu a gdzie twoja córcia odpoczywa, że tak pada, bo u mnie tylko wczoraj padało, a dziś to tak troche słońca, troche chmurek ale deszczu nie ma. A ten wczorajszy deszczyk to pierwszy od bardzo długiego czasu. Ja też dziękuję za zdjęcia. ewcia fajnie masz, że mozesz choc troszkę \"skrobnąć\" z pracki. Ja niestety siedze przy komputerze całe 8 godzin ale nie mam możliwości zaglądac na inne strony niz \"pracowe\", a jak wróce do domu to często nie mogę nawet patrzec na komuter. Zajrze póxniej, może ktoś jeszcze odwiedzi nasza poczekalnie?

🌼 Ja zaglądam..ale dosłownie na sekundeczkę...jestem strasznie zmęczona..a jeszcze kąpanie maluchów przede mną:):) Forewer..Hura..ja tez się cieszę że Ty się cieszysz:):):) Jasne że TAK..rób tylko te rzeczy które sprawiają Ci przyjemność.jak napisała Ktosia..a jedziesz gdzieś na urlop?? A czemu ja nic nie wiem że moja siostra nie czuje się najlepiej..kilka rozmów telefonicznych dziennie i zapomniałas mi o tym powiedzieć!!!!!:):):) Dobrz dziewczynki..zmykam..jutro mam tak przyjemny dzień że aż dreszczyk emocji się pojawia:):) Jedziemy z MarMi na Jej działeczkę.zabieramy dzieci..i Tatę..i będzie cudownie..jak zawsze:):):) Papapapapapa..do jutra..do wieczora..całuski 👄👄👄

Witam panie wieczorową porą :):):) Pada sobie deszczyk równo......jak się zrobiło przyjemnie...:)....troszkę mnie to martwi, bo synuś wybrał się dzisiaj pod namiot z kolegami .....ale im to chyba niespecjalnie przeszkadza...... Ktosiu - oczywiście, że mniej ściska jak się odezwałaś....:)..zrobiło się tak bardzo pusto w poczekalni, że miałam wrażenie że siedzę w niej sama.....Jeżeli chodzi o klikanie z pracy to faktycznie fajna sprawa, ale już chyba niedługo, bo dyrekcja już głośno mówi o tym, żeby ograniczyć dostęp do stron internetowych, niezwiązanych z pracą. Póki co korzystam...:)...przyjdzie czas to będę pisała tylko z domu...:).... MarMi - zastanawiałiśmy się z mężem gdzie dokładnie jeżdziliśmy za działeczką, ale nie potrafimy sobie przypomnieć nazwy tej miejscowości. Ja pamiętam właśnie Oksę, ale nie była to ta miejscowość docelowa. Utkwiły mi w pamięci piękne krajobrazy, ale ludzie tam byli mówiąc grzecznie trunkowi..;).....nie pracowali, pili i wszystko mogli załatwić (mówię o materiałach budowlanych)...trochę czuliśmy się tam nieswojo, jak pewien pan powiedział, że my ze Śląska mamy pracę , mieszkania, samochody i jeszcze szukamy ziemi, bo ciągle nam mało.....:( Wróciliśmy zniesmaczeni bardzo. Dodam, że wszyscy chcieli z moim mężem się napić i nikt nie rozumiał, że jesteśmy samochodem i musimy jeszcze wrócić do domu. Okolice te polecił nam znajomy męża, który tam właśnie postawił sobie domek letniskowy, ale on był w bardziej komfortowej sytuacji bo to były strony rodzinne jego żony i wszyscy traktowali go jak swojego. Tak to właśnie wyglądało....:)...ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...prawda? Życzę Tobie i Takiskowi udanego wypadu na działeczkę i pewnie smacznego grila......bo napewno będzie...:):):) Forever Tobie również udanego wypoczynku.....odpoczywaj, ładuj akumulatory......:) Trzymam kciuki za pogodę w Węgierskiej Górce, gdzie moje maleństwo rozbiło namiot......oby deszcz nie popsuł im planów..... Spokojnego wieczoru wszystkim.....👄👄👄

Dzień dobry 🖐️ .....i zamknęłam poczekalnię......teraz ją otwieram.......

🌼 Cześć.Ewciu👄.Wpadłam się przywitać..zaraz przyjedzie MarMi z moim Tatą:):):) Pogoda co prawda nie za bardzo sprzyja grilowaniu..ale my damy radę:):Papapa do wieczora👄

Melduję że dziś tgo ostatni dzień pobytu nad morzem. Wieczorem wracam do domu, ale niestety nie mam narazie internetu, bo zrezygnowaliśmy z poprzedniego, a nowego jeszcze nie założyli:( Tak więc odezwę się jak tylko będę mogła, oby jak najprędzej bo strasznie duże zaległości mam w siedzeniu przy kompie. Pozdrawiam❤️

Jestem juz kochane.Od niedzieli rana zaszylam się na wsi.Dopiero wrócilam i szybciutko do kompa,zeby sie z Wami przywitać.........👄👄👄 Nie mialam internetu,samochodu,sklepu.....Doslownie cisza i pustka wokół.......Pojechałam się odstresować. A poza tym mialam straszna chandrę,myślałam ,ze depresja jakaś mnie dopadnie.A złożyło sie na to wiele,wiele spraw........ Ucieklam przed problemami,jestem tchórzem,ale chyba to byl najlepszy sposób,zeby sie nie \"załamać\". Mąż do mnie przyjeżdzał prawie codziennie,jak zwykle wspierał.Miałam ze soba ukochanego pieska. Spałam,spałam,spałam..........Czytałam,czytałam........A z nudów umylam okna.Czyli polączylam przyjemne z pożytecznym.❤️ Nie zanudzam Was.Jest dobrze............A wesele rzeczywiście za tydzień,czyli 12 sierpnia. Mam nadzieje,ze będzie wesolo i przyjemnie. I goscie będa zadowoleni.............. Pozdrawiam Was kochane.Jak się udało spotkanie rodzinne na grilku Marmi i Takiska????? ForeVciu,nie dziwię sie,ze masz zaleglosci w spaniu.....Od tego jest urlop,zeby je nadrobć. A Wasze dzieci pod namiotami,na pewno przywioza mile wspomnienia,nawet jak zmokna.....Nie martwcie sie Mamy tak bardzo.Niech poczuja na własnej skórze ,czego do tej pory im sie zabranialo........pa,pa