Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Witam 🖐️ Takisku , może Ty masz rwę kulszową ? Coś mi się zdaje , że takie objawy o tym świadczą (rwa czasem atakuje nie tylko dolne partie kręgosłupa )... Musisz być jednak dobrej myśli . Leczenie farmokologiczne plus rehabilitacja napewno Ci ulżą . Choroby nerwów mają to do siebie , że cierpi się nieprzytomnie . Przed laty przeżyłam coś takiego, więc wiem . Ja już\" prawie \" nie miałam nogi . Niedowład obejmował od stopy do kolana , ale jak moja lekarka powiedziała \" siłą woli \" zwalczyłam . Wierzę , że Tobie się także uda ! Życzę Ci tego z całego serca 😍. Bądźcie zdrowe i szczęśliwe przed świętami , w święta i zawsze ! Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie 🌼

🌼 No hejj moje koleżaneczki❤️ Nie Wiki,to nie jest rwa kulszowa..również to miałam i znam ten przeogromny jak dla mnie ból!! Borykam sie z tym kręgosłupem już kilka lat i chyba wszystko co możliwe już przeszłam.Mam nadzieję ze tomografia wykaże co tam w tej ręce i kręgosłupie siedzi i już będzie dobrze..BO JAK MA BYC!! Tak spinki..zawsze i niezmiennie tak myślę :D:D Dość już o tych wstrętnych choróbskach..Będę zdrowa bo TAK chcę i już!!! Moje dziewczyny teraz \"wariują\" w domu..a ja NIC nie robię:( Kurcze,jak ja tak nie lubię..Wściekła jestem..ale nie mogę tej ręki nadwyrężać. Chociaż czy ja wiem..odpocznę sobie :D:D Dobra dziewczyny..aaa..jeszcze jedno..macie może przepis na jakiegoś \"specjalnego\" karpia? Ale takiego wyszukanego..mam gości i chciałabym błysnąć::) Tymczasem życzę Wam Dobrej nocy..i nadzwyczaj słodkich snów!!!! Dobranoc🌼❤️🌼

Takisku❤️ zdrowiej!!!!!!!!! Siłą woli , lekami , rechabilitacją czy masażami...byle było lepiej.:) Sorki , ledwie zipię . Zapoznałam sie z całą służbą medyczną dwóch szpitali . NAdal wozę mamę z jednego do drugiego . Co chcemy ją do domu zabrać to ona nowe ekscesy wymyśla i znowu jazda od nowa . :O Tak bym chciała wziąć szczotę do ręki zabrać się za sprząty... a tu pranie o północy... Miłego dnia...🖐️

Takisku najlepszy karp ..to karp zrobiony przez dobrego kucharza , na wynos :-) .Ja tam robie takiego pospolitego,ledwie podrumieniam na prawie pustej patelni i pieke w piekarniu;-) ..i jest ok,ale on taki mało wyszukany..za to dobry przepis do każdej ryby na sos gęsty to - 2łyżki chrzanu Viki /polonaise /, plus 2 lyżki majonezu winiary dekoracyjny/najlepszy-zapewniam nie placa mi za reklame:-). plus pól malego jogurtu naturalnego plus duze jabłko z czerwona skórka starte na drobnej tarce wraz ze skórka, plus odrobina cukru ,soli i pieprzu.. mozna wiecej chrzanu.Smakuje super z tym wynalazkiem i łosos i pstrąg i karp ;-) . A Takisku ty moze bys tak naprawde troszku sfolgowoala a nie pofolgowała.Badania muszisz przejsc, to pewnik,a drugi pewnik,ze bedzie lepiej niz myslisz... tempo ostre życia, obowiązków wiele i skutki sa../ha hi przygadywala motyka gracy/ ,wiec zatrzymac sie należy na chwilke dluższa lub krótsza i posluchac sibie samych..i byc dla siebie miłą.. Ksymciu ,Spineczko i Reszta Poczekalni stawiam herbatke na stoliku dzisiaj z imbirem lub malinka i Naszatke pocieszam.Naszatko ,domek stary ale jary , kasa zawsze potrzbna .Domki nas przezyja, wiec musza byc bezwzgledne dla włascicieli.Mowi ci to , osoba mocno doswiadczona w tym temacie. Buziki kochane moje..i nie szalec z tymi Swietami..same sobie przyjda i pojda .[A

Viki a ty jakos małomówna w kwestii twojego serducha i inszych dolegliwosci.[kwiatek ] dla Ciebie ..i jak sie czujesz? Bo cos mi sie wydaje biorac ton..ze cos mi tu nie gra:-) ..

🌼 Dziewczynki..przyszłam tylko powiedzieć Dobranoc i zmykam. Dzisiaj pomyłam całe szkliwo..i trochę ta moje nielubiana już przeze mnie ręka ..boli..cholera jedna :) Zaproponowałam dziewczynom że to akurat mogę zrobić..bo to ani brudne ani trudne do mycia nie jest..No i się doigrałam..Na dodatek wstyd sie przyznać że coś jest nie tak,bo TAKA mądra byłam mówiąc to córkom:D Dlatego koleżaneczki..żegnam się z Wami do jutra..dobrej nocy życzę nieustająco..buziaczki👄👄👄

Ewelinko-nieprawda. Najlepszy karp jest ten który przyrządimy same. Moga być niewyszukane i w błockach .... Raz kupiłam gotowego , kupę kasy i wstydu przed gośćmi. O nas nie mówąc... ziajaliśmy ządzą mordu.... buziaczki.

Witam🖐️ Ewelinko 👄, dzięki za troskę , ale ja wolę nie mówić o swoich dolegliwościach , a staram się w miarę możliwości także o nich nie myśleć ... Jestem po prostu okrutnie zmęczona i nawet mnie do lapka nie ciągnie , bo dość mam go na codzień . Pocieszam się , że niedługo odpocznę , bo dostałam skierowanie do sanatorium , do Świnoujścia . Daleko jak na Antarktydę , bo to 1000 km przede mną i szukam już dogodnych połączeń , gdyż samochodem w styczniu nie wybiorę się sama w taką trasę. W związku z tym te ostatnie tygodnie będą dla mnie bardzo pracowite , więc \"prochy\", uśmiech na buzię i do przodu :). Pozdrowienia dla wszystkich piszących i czytających 👄👄👄

Jak rany !! Viki!! wyszło mi żeś z Bieszczad:D A ja w drugą stronę . Czyli wielka migracja nadal trwa:):)

🌼 Ale dostałam dzisiaj od przyszłego zięcia prezent na imieniny..nie było Go wcześniej i dopiero dzisiaj przyjechał..szampana..ale takiego prawdziwego..full wypas..PYSZNY!!!!! Załatwiliśmy już sale..orkiestrę..i chyba zdjęcia..Piszę chyba..bo Beatka moja to taka perfekcjonistka..Muszą być wyraziste..coś przedstawiać..takie żeby mówiły..I wierzcie lub nie..ale trudno będzie pod tym względem spełnić Jej wymagania:) Ale..jak tak patrzę na Nią..to chyba trochę widzę siebie..Ja też tak lubię..bo nie chcę \"byle jak..byle gdzie..byle z kim\":D..Taka piosenka kiedyś była..fajna:) Przygotowania świąteczne w toku..i to nie tylko w toku rozmów..już bliżej niż dalej.Moje córki spisują się na piątkę z plusem..chociaż teraz mówi się że na szóstkę..no to na szóstkę z plusem:D Dobranoc koleżaneczki..Spokojnej Nocy..i miłego weekendu Wam życzę..zawsze i niezmiennie..Całuski też przesyłam..a jak👄👄👄

Naszatko, może nie z samych Bieszczad , ale bardzo blisko :) . Połączenia kolejowe i autobusowe trochę wydłużaja trasę ... Takislu, teraz trzeba z dużym wyprzedzeniem wszystko zamawiać , bo potem zostaje tylko to, co nikt nie chce ... Cmoki w boki dla wszystkich 👄👄👄

Witam wszystkie dziewczyny,nie dawajcie się wstrętnym choróbskom! Viki a może by tak trochę luzu?Kto bedzie degustował śliwowicę łącką? Ewelinko cmoki Naszatko mam nadzieje,że mama wydobrzeje szybko. Takis, u nas żeby zamówić usługi na sensownym poziomie tzn profesjonalistów trzeba umawiac się ok roku wcześniej, potem zostaja albo ci drugiej kategorii albo niesprawdzeni -ryzykowne. Na razie nawet palcem nie kiwłam w sprawie świąt, albo impreza, albo goście -zacznę od jutra, bo juz mam urlop-cały miesiąc. Pozdrawiam

🌼 Wiem Ofka..jestem na tym końcowym etapie..dobraliśmy w miarę..a myślę że nawet dobrze całą ta ważną oprawę.No to się właściwie okaże .Ale staraliśmy się..i to w razie niepowodzenia będzie naszym usprawiedliwieniem:D Zimno u nas dzisiaj..a właściwie nie zimno,ale bardzo wietrzenie.Byliśmy z Kaziczkiem na takim małym..(choć założenie było inne) spacerze..Ale wróciliśmy szybko.Jednak zdecydowaliśmy że ciepła kawka w ciepłym domku jest zdecydowanie lepsza niż spacerek:):) Marcelek coś nam kaszle!Córka idzie z Nim do lekarza..chcemy uniknąć antybiotyku..Dzisiaj zięć..(szkoda że były) kupił dzieciom na gwiazdkę fajne prezenciki..domek dla barbi,ale taki full wypas dla wnusi..i samochód terenowy dla Danonka..Wiecie,jak patrzę na te dzisiejsze zabawki to bardzo żałuję że już nie jestem dzieckiem:D Idę sobie moje kochane koleżaneczki..Niech Anioł Stróż..pamięta o Was i o waszych pragnieniach..DOBRANOC🌼❤️🌼

Witam Was w tygodniu \"gorączki przedświątecznej\":) Takisku,karpia możesz usmażyć w cieście.Rozbełtane jajka z mąką i mlekiem(konsystencja gęstej śmietany)i następnie obtoczyć w bułce tartej.Jest grubaśny,chrupiący,pięknie wygląda np. z gałązką koperku i jakimś białym sosem. Życze wszystkim dużo zdrowia i siły w robocie przedświątecznej. W tym roku bojkotuję delikatnie.Koniec z kilkunastogodzinną żmudną produkcją lukrowanych przeslicznych pierniczków.KUPIŁAM GOTOWE:DTrochę emulgatora chyba mi rodziny nie zabije.A mnie wzmocni:D,charakterem:) Mocno Was pozdrawiam,nie szalejcie w garach za bardzo.

Pierniczki zostawiam do porannej kawy:D Tylko uważjcie!!Ofka jest na urlopie!!!4 lata temu ..........;D

Tygrysku , przysięgam to nie ja wtedy zeżarłam te pierniki.... Ja dzisiaj odwaliłam kawał roboty , córka pomogła, jutro dokończę a potem to jeszcze zakupy i takia drobna kosmetyka, z jedzonkiem też nie przesadzam Takis, też wychodzę z tego założenia , że staramy sie o najlepsze a jak bedzie przekonamy się. Pozdrowienia dla :Bosanovy, Ktosi, Foreverka, Marmi, Viki, Spinaker, Naszaty, Takisa, Ksymci, Ewelinki, Dajen, Jo, Ewy , Ewci, SBŻ, Rudej i wszystkich niewymienionych

Ofka- ja też mam nadzieję . Wczoraj walczyłam zażarcie o jej życie . Cztery dni się wykrwawiała... Co górą wlali to dołem wyleciało. 4 gastro , 2 kolono , 1 retro.... I wkońcu nóż który powinien być kilka dni temu. I diagnoza była dobra tylko leczenie nie skutkowało... To był koszmar... Osobiście wwiozłam ją na operacyjny bez pulsu prawie...Tego się nie da opisać . Na szczeście zyje..choć strasznie wykończona. Zaraz jadę ...Dzisiaj pierwszy raz się wyspałam.... Zyczę wam zdrowia bo bez tego ani rusz!!!!!!!!!!

Sorki dziewczyny..zapomniałam wkleić swoje zdjęcie i napisać życzenia:(:(:( Wobec tego wyślę jeszcze raz życzenia..w najbliższym czasie:D Całuski wielkie przesyłam..i proszę..delektujcie się ciszą..Pokochać ciszę to poczuć jej brak i nagle usłyszeć jak pięknie gra!!!! W tym zwariowanym życiu..zabieganym..problemowym..cisza jest jak najczystszy diament!! 👄👄👄

Wy już przestańcie pisać o tych pierniczkach bo nie wytrzymam i zjem monitor:-D To jedyne chyba ciastka jakie mi smakują. I to baaaardzo! Ale z gotowych lubię tylko toruńskie. Inne to już coś dla mnie niejadalnego. Pozdrawiam piernikowo;-)

Puściło, więc napisze co miałam Wam napisać :-). Ofka, ja już niedługo odpocznę całe 3 tygodnie , a na moich klientów nie ma mocnych :-) . Łącką będę pewno piła w maju przyszłego roku, więc teraz spokojnie wytrzymam . Nie dam się ani zmęczeniu, ani chorobom i już ! MarMi , ja także najbardziej lubię toruńskie i to te , najbardziej pospoiite - "uszatki " . Pozdrawiam wszystkie i nie szalejcie ze sprzątaniem, bo ja ledwie lizęłam ten temat , ale ja nie będę miała chyba "wizytacji " w święta , więc jakoś przeżyję , bo wyjeżdżam do Rodzinki. Cmokasy 👄

Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! __________*********** ________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _ ____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** __________§§§$$$$$$$ ______**_____$$$$$$$

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (♥) … … … …_,,,,_ (♥) … ……,\' ¨¨¨¨¨ _`; , _ (♥) … … / ¨ ,-\'` .. _ , \\/¨ \\ (♥) … …/¨ ,`. _,- \'` ¨ ¨ C/ (♥) … …|¨; ,\' ¨ _ ¨¨_ ¨¨¨ \\ (♥) … …\\¨\\/ ¨ ¨ A _ A ¨ ¨ | (♥) … …) /\' , ¨¨ ¨ Y ¨¨ ¨ ,\' (♥) … /` \\..>, _ ¨ ^ _ ,< (♥) … \\__//´… ````` …`\\ (♥) ………|… / , ¨ ¨ ¨, \\… | (♥) ………\\… \\ ¨ ¨ ¨ ¨ /… / (♥) ……… \\… |¨ ¨ ¨ ¨|… / (♥) ……… |\\,,/ :: :: : \\,,/| (♥) ……… ;\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" ; (♥) ……… | \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" | (♥) ……… ; , - ,_, - , ¨ ¨ | (♥) ……… ( =(_ )= ) ¨ ¨ \'| (♥) ……… |\' - /T\\ - ´¨ ¨ ¨| (♥) ……… |. // \" \\\\¨ ¨ ¨ ¨| (♥) ……… |.´ ¨ ¨ ` ¨ ¨ ¨ | (♥) ……… |¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨\\ (♥) ……… / , ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ \\ (♥) ………| : : : ,¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨`, (♥) ………| : : : : , ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ `, (♥) ………| : : : : : ,¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨, : \\ (♥) ………\\ : : : : : ¨ ¨ ¨ ¨ , : : : : | (♥) ……… `-: : : ¨ ¨ ¨ ¨ ¨, :: :: : / (♥) ……………`-,_ ¨ ¨ ¨ ¨ : : : : :´ (♥) ………………… `-, __ : : : ´ ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°``°¤ø,¸,ø¤°``°¤ø,

🌼 Witam❤️ Kurcze..ale dobrze że święta są tylko raz do roku:) Nie wiem jak Wy ale ja te święta Bożonarodzeniowe traktuje trochę inaczej niż Wielkanocne.Może hierarchia ważności jest inna..ale dla mnie te są ważniejsze..no co poradzę!! Ale już koniec..melduję wykonanie zadania:D Dzisiaj może powysyłam Wam zdjęcia ,które obiecałam..Jeśli nie zrobię tego dziś..to na pewno jutro.A gdzie wy w ogóle jesteście?? Spinki..piękne są te Twoje życzenia opłatkowe..powysyłałam już wszystkim..prześliczne!!!!!! Miłego wieczorku wam życzę..snów które niosą rozwiązanie ewentualnych problemów..i zdrowia tak wielkiego jak ocean!!!! Buziaczki 👄

Pozdrawiam. Jak tam przygotowania do świąt. U mnie zagościł Pan Leniwiec i za nic nie chce się wyprowadzić. Pomocy - potrzebuję troche Pana Chęć i Pana Pracowitość.