Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

„Toast za Nowy Rok „ Upijemy się szampańskim humorem, pokłon damy zegarowi za czas. Zdrowiu znowu krzykniemy: "Na zdrowie!", a złej passie powiemy: "Pas!". I wzniesiemy ku niebu kielichy, i myślami wybiegniemy w dal. A rok - jaki by nie był lichy - to już dawno przeminął, aż żal... Pełni planów staniemy i marzeń, i nadziei na przyszły rok. Nowych czekać będziemy wydarzeń, no i nowych pomysłów, bo stary rok już za nami, przeżyliśmy go sami, choć malują się blizny na twarzy. Czas zatrzymać ten pochód, złapać oddech, odpocząć - przecież wciąż nie jesteśmy zbyt starzy... /Milena Zawadzka/ .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ **** Życzę,aby Nowy 2010 rok był piękny, lepszy od starego, a Wam przyniósł coś szczególnego...

Oj jak to dobrze ,że jest Nowy Rok, zaraz ruch w interesie:D Też Wam składam zyczenia zdrowia i pomyslności w 2010 ,no i może żebyśmy częsciej tu zaglądały???

Ja tez Wam zycze Szczęsliwego Nowego Roku 2010.. ciepła i optymizmu. Wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego 2010 Roku. Aby marzenia zmieniły się w rzeczywistość ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨** ¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o* ¨¨¨¨¨¨¨¨*¦*o* ¨¨¨¨¨¨¨***o*** ¨¨¨¨¨¨**o**¦*o* ¨¨¨¨¨**¦**o**o** ¨¨¨¨**o**¦***¦*o* ¨¨¨*****¦*o**o**** ¨¨**¦**o*****o**¦** ¨******o*****¦**o**** A przyrzeczenia moworoczne? kazdy o czyms mysli..zeby,to zmienic,zeby coś poprawic... Wiecie co ja wymyslilam? cos bardzo przyziemnego ,ale trudnego do wykonania.... musze sie bardzo starac...Moze sie uda> Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie.... Mamy wreszcie prawdziwa zimę...:) :) z mrozem i sniegiem... oby jakos ją przezyc... zdecydowanie lubie wiosnę...

Naszatko! śnieg w Białce , przyjeżdzajcie:D Zaczęła się zima, dośc konkretna -20 na początek, pozdrawiam cieplusio

ofeczko-zaliczyłam:D:D i -20 st w ..Białce. NIe dzwoniłam , bo w NT byłam w środę na pogrzebie znajomej mamy.Tak zmarzłam że mi paluszki się podkurczyły i pojechałam na kwaterę grzać się dośrodkowo:D - nici były w związku z tym z jazdy .W Pozostałe dni jeżdziliśmy w Jurgowie i na Kotelnicy. Zawsze ten wyjazd jest bardzo krótki....za mało casu na wszystko :D

Naszatko a mozna na biegówkach??na przykład,bo na starośc juz sie zjeżdżać nie nauczę:D Kupiłabym sobie na lato kijki nordic walking dla treningu a zimą,hoho i Ofcię byśmy namówiły na wyscigi:):) Całuję Was wszystkie.

pewnie że można !! JA nawet gdzieś w piwnicy mam po tacie .:) Też sobie kupiłam kijki nordic walking- w Białce . Patrzę leżą na straganie. Pytam -po ile . Pan mówi że jak para to 45 . To można na sztuki pytam zdziwiona?? -tym razem to on się zdziwił!! Że to dwoma należy się podpierać ! I tak się razem dziwiliśmy sobie nawzajem. :D:D Ale kupiłam i jak zejdzie śnieg to pochodzę sobie z kijaszkami :D:D

Gość rybkaaaaaa
Witam, proszę pomóżcie mi zając wysokie miejsce w konkursie i wygrać! Każdy Wasz głos się liczy wystarczy wejść na podany link i ocenić pracę. http://www.epokaleibniz.pl/#/Galeria/320 Dzieki ;)

Gość rybkaaaaaa
Witam, proszę pomóżcie mi zając wysokie miejsce w konkursie i wygrać! Każdy Wasz głos się liczy wystarczy wejść na podany link i ocenić pracę. http://www.epokaleibniz.pl/#/Galeria/320 Dzieki ;)

Szkoda że nie dałas znaku zycia, u mnie tez by sie znalazło cos wewnetrznie rozgrzewajacego tym bardziej szkoda ,że miałam urlop. Ale nic to,moze bedzie jeszcze okazja nadrobić. Foreverku, niestety ja konsekwentnie odmawaiam jazdy na nartach\ łyzwach zdecydowanie wolę sporty ciepłościowe:D Pozdrowienia.

Ofeczko! na takie spotkanie to ja się muszę wybrać ogólnie bez męża , bo on strasznie absorbuje czas na wyjazdach . Wymaga ciągłego dozoru jak małe dziecko :D:D:D

Witam w Nowym Roku Cos mało zaglądamy U mnie tez śnieg i mróz, jak to zima byc powinno. Od poniedziałku zaczynają sie u nas ferie więc dobrze, że dzieciaki bedą miały zimowa pogodę. Gorzej tym co to muszą skrobac rano autko (oj jak ja nie lubie, trzeba wczesniej wstać, a ja taki śpioch) Ofka ja na początku lutego wybieram sie w okolice Białki na te Nasze piekne górki. Ja niestety bedę stała pod górką i patrzyła jak rodzinka szusuje po stoku (ale grzańce robia dobre). Ja zaliczam tylko "ośle łączki" i to prawie "na krechę". Co do biegówek polecam w każdym wieku. Sama tez troszke "nartuję" po moich pieknych lasach. Pozdrawiam, a może do zobaczenia

Naszatko, mężów można by zapoznać i nóż by znależli wspólny temat? Ktosiu, jestem jak najbardziej za, ja tez tylko kibicuję sportom zimowym jakby co to gg4968594. Z Białki , lub do Białki to rzut beretem:D Pozdrawiam z mrożnego Podhala, gorące uściski.

Ja dopiero wróciłam , a już ci Ktosiu zazdroszczę wyjazdu w góry ... Kocham żywioły !! Góry , morze ..... Kto wie - może w końcu się nam uda??? Ofeczko - wpisałam sobie twój gg . odezwę się więc mnie nie wykasuj..:)

17,5 st.................. A ja mam iść do pracy !!!!!!!!!!!!!!!!! posiedziałabym raczej pod kołdrą z dobrą książką i kielonkiem.. Muszę znaleźć jakieś cieplejsze rękawiczki do w tych zamarzają mi rączki. Kąpiel w lnie bardzo pomógł -polecam. Zobaczymy ile dziś ludziów wylezie do miasta miłego dzionka

Szybkich jak wiatr, Sypkich jak piach. Gorących jak słońce, Pozdrowień tysiące. Też byłam blisko Podhala , ale niestety na szkoleniu w Młynnem . Informuję , że żyję :))

pisałam kilka razy i ...poszło...diabli wiedzą gdzie..:-( ,Ofka kazał mi napisać duuużo / no to próbuje .Złożyć Wszystkim Noworoczne Życzenia ,bo na świąteczne ciutke późno:-) ,A poza tym byle do wiosny! Zimno, mroźno, wietrznie i czasem słonecznie :-) :-), a Ofeczke drogą to ja wyciągam z domu od roku ,a ona ni ją rusz:-), cwana gapa ! Teraz na Mazowszu wiecej Pani Zimy niż na Podhalu:D ,więc kijki w dłoń! i pospiesznym do okolicy stolicy :D ! Buziaki .Viki , najlepszego:D , czemu byś miała nie życ?:-)) , ty musisz być:-) 🌼

Ewelinko,razem ściągniemy Ofkę na Mazowsze;)Dwóm nie da rady:D-za mało waży. Pozdrawiam ze zmrożonego Mazowsza.

Jasne ,że tak ! Forevciu , niech se dziewczyna od białego paskudztwa odpocznie! Nie znosze zimy pod żadną postacią ani nie ma dla mnie żadnego argumentu na jej usprawiedliwienie !Stawiam herbatkę malinową i szarlotke pachnącą jablkami i cynamonem ...aby do wiosny dziewczyny! Ofka ma racje za kilka godzin ale doszło :-), moze dojdzie i to :-))

Ciekawe czy moje dojdzie????? http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/kamera_gdynia_skwer_kosciuszki/ tu możecie podziwiać moje miasto ...:) Słonko pięknie świeci , mróz trzyma jak diabli.Złapałam psa i na spacerek . Byliśmy jakieś 2,5 godziny . Jest -12 . Pięknie !! mam rumieńce jak średniowieczna dziewica w noc poślubną . Na psie nie widać . Ale jakbyście myślały że to za zimno na spacer to wieczorem wyślę wam fotki jak się ludziska---KĄPIĄ ... tak, tak. Niektórym gorąco!! Wczorajszą nocą chciałam zrobić sobie herbatki - cały dzbanek . No to ja do niego wrzątek , a on trzask!! Rany , wszędzie wrzątek. Sprzątania było !! i szkła!! Jak dziś wróciłam ze spacerku wzięłam dzbanek , by zrobić herbatkę . Ja do niego wody a tu , trach!!! Kurczę!! znów sprzątanie!! no i dzbanki mi się skończyły!!

Moje drogie koleżaneczki pozadrościły mi względnie ciepłej zimy i chcą żebym nie zapomniała jak zaspy wygladają-podziękuję:D Viki Młynne to w Tylmanowej??? toc tak jakbyś juz na schodach u mnie była:D:D:D ok40 km i Nt-szkoda. Naszatko zainspirowałaś mnie psią dziewicą z rumieńcami:D:D bo jak dojrzeć owe rumieńce?..ogolic morduchnę? toć podpada pod tranwestytę a nie dziewicę.... Natomiast fotki kąpiących się nie są na moje nerwy w tym stanie pogodowym:D Pozdrawiam Wszystkie gorąco ze stosunkowo cieplutkiego(-22 rano) i nie zasypanego Podhala .

Oj Ofciu niech tylko snieg nie stopnieje do przyszłego tygodnia -moi narciarze byli by niepocieszeni - 600 km jazdy samochodem, a potem brak mozliwości szusowania. Niech polezy jeszcze te dwa tygodnie. No, mróz to zamawiam mniejszy, bo ja przeciez u podnóża stac będę, a mam ograniczone możliwości w konsumpcji grzanego wina. Pozdrawiam

Ktosiu , snieg napewno nie zniknie a wręcz przeciwnie . Mróz dalej trzyma:( i co mi z ładnych widoków skoro strach nosa wyściubić. Pozdrawiam...cieplutko.

Ofka! Kocham Cie ! :-)) a sama wiesz najlepije [cwaniak ],ze nie kocham inaczej :-)) a dla wszystkich -zapewniam ,że wiosna musi przyjśc 🌼🌼[kwiatek ]

Ewelinko , podobno skłonności mogą się ujawnić w każdym wieku:D Ktosiu zmieniłaś zdanie? Goooraco pozdrawiam wszystkich zmarzluchów.

Witam wszystkich serdecznie :) Ofeczko, ja nie wiem czy to było Młynne koło Tylmanowej, ale wiem napewno , że w gminie Ochotnica Dolna . Droga , którą skręcaliśmy , to była droga na Nowy Targ . Ja jednak nie byłam swoim samochodem , tylko byłam wożona, więc kontakt byłby utrudniony ... W maju natomiast będę u Psiapsiółki w Łącku , ale także nie wiem jak długo , bo czasem bywam tam tylko na weekend , a ostatnio , gdy była na urlopie w sierpniu byłam cały tydzień . Muszę sprawdzić jak daleko to jest od Ciebie, to może Ty byś przyjechała , już dziś zapraszam Ciebie do Karczmy na dobry obiadek :). Uściski i pozdrowienia dla wszystkich , cmoki w boki 👄👄👄

Sypie bez opamiętania. Już nie mam gdzie układać śniegu. Chyba jednak wolałam mróz. http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/kamera_gdynia_marina Tak wygląda moje miasto. Większość tego białego to woda w porcie......:D Ofka- zaglądałam do Białki . Wydaje się że u nas większa zima. Robię sos tatarski. Jakby która chciała to zapraszam...

Tak Viki, o to Młynne mi chodziło . To jakieś 50 km od NT .Maj.....mmmm jak to cudnie brzmi:D Naszatko , naprawdę w tym roku zima jest na odwrót, u nas mało sniegu,dzisiaj dosypało ok 10 cm i wcale za nim nie tęsknię. Cmoki

Witam Już jestem w naszych pięknych górach w Czarnej Górze. Ofka nie zmieniłam zadania - jestem i jest cudnie. Niestety mam dostęp tylko do "cudzego" komputera i nie pamiętam swojego gg. Na moim komputerze otwiera się automatycznie, więc ta wiedza mi nie potrzebna. Szkoda, bo jednak liczyłam na wspólna kawkę.

pisałam już wcześniej ale jak na razie nie widzę aby coś się zapisało. Ofka zajrzyj proszę na swoją pocztę Pozdrawiam z naszych pięknych słonecznych gór