Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Gość Bosanova1
Witam Was kochane..Jak zdrowko? Widze ,ze trzymacie sie dzielnie...Poczekalnia jeszcze zyje...Och,jak sie ciesze... Pozdrawiam..

Gość Bosanova1
To bylam ja, oczywiscie Bosanova ,Wasza stara kolezanka z poczeklani...Tylko,ze chyba hasla zapomnialam i ruda sie zrobilam...Sory!

Dzień dobry Wczoraj pralusię zabrali - jakas dziura w bębnie😭 Jestem zatem bez sprzętu głównego , niezbędnego dla jestestwa rodziny. MM sprzedał mi katar :( ledwie żyję . Z nosa się leje , gardło niczym pożar w rafinerii:O Na dworze zresztą też leje. CZyli u mnie jak w Grecji bez wychodzenia z domu..Ktosiu❤️ jak tam zakupy?? Ja przytachałam głownie metaxę i figi w miodku.... Bosiu🌻 jak miło cię widziec . Co u ciebie?? Wracam do wyra. Czas się leczyć 😭👄

Aja pomacham łapka na pożegnanie. Dziś w nocy lecę do mojej córeczki na całe 3 tygodnie:D Trzymajcie się cieplutko i nie chorujcie. Buziaczki.

Dajenko 🌻 uschniemy z tęsknoty👄 ucałuj córcię . Czekam na wieści . Co będziesz zwiedzać tym razem ?? Rekiny i motyle masz zaliczone. Może teraz jakieś jaszczury????:D:D:D

Witam. Mamy już 4 pażdziernik, a w poczekalni pusto. Życzę Wam miłego tygodnia pracy i odpoczynku.

Spinakerku kochany!!! W DNiu Twoich Urodzin przesyłam Ci miliony całusów i miliardy kwiatów z trylionami życzeń zdrowia ,szczęśćia i miłości .🌻❤️🌻❤️🌻

🖐️ Tygrysku, dziękuję za miliony całusów , miliardy kwiatów i tryliony życzeń. :D Serdecznie wszystkich pozdrawiam i buziaki przesyłam 👄

Spinki , Stooooo laaaatttt , sto lattttt /a jak tam amant? ,cos mnie ostatnio nie odwiedza ,widać pomylił stacje kolejowe: -( / Wszystkiego najlepszego . Bosiu , wreszcie sie odezwałaś! Mam nadzieje,ze wszystko ok u ciebie . JO ty sie nie alkoholizuj tak, bo ci w krew wejdzie i ..mole padna :-) , Ktosiu , zawsze mogłąs trafic na plus 50 stopni i pożary.Lepiej to byc zasmarkana niz poparzoną:-) Naszatko ,ale potem jak docenisz mechaniozacje w domu ;-) 😘 dla ciebie ,zeby raczki mniej bolały od prania .. Viki jak twoje serducho? Takisku?! ,Ofka! , MarMi , Ktosia, gdzież wy ? No ja tez sobie popiół sypie... ale tak byc nie moze trzeba w jesienne wieczory sobie usiaść przy stoliku ,wypic herbatke , schrupac pyszne ,pachanace jabłka..

Witajcie!!! Mój Takisek odszedł ..cichutko i spokojnie:( :(:(:(:( Pozdrawiam Was..caluski

Przykro mi bardzo Takisku:( najwierniejsi przyjaciele żyją zawsze za krótko. Trzymaj sie dzielnie. buziaki dla wszystkich.

Takisku kochany , nie wiem jak mam cie pocieszyć... psiak to jak rodzina...czasem lepiej wie niz domownicy co sie dzieje ./...

🌼 Dziękuję Wam ❤️..Można mówić sobie \"to TYLKO pies\"..ale matko kochana..to nie był tylko pies..To pełnoprawny członek rodziny.Ewelinko..nawet nie wiesz jaką masz rację :( U mnie poza tym JAKOS jest..Prawie dobrze..tyle że \"prawie\" robi różnicę.Odezwę sie już wkrótce. Czytam was..i wiem co się dzieje..ale pisać TERAZ nie mam co..a smutkować bez przerwy przecież nie będę!! Pozdrawiam..ściskam..i jeszcze raz dziękuję..buziaczki👄

Gość ktosi43
Witam Takisku - smutno wiem, ale teraz pozostaje tylko cie cieszyć, ze mieliscie szczęście, że z Wami był i że był taki wspaniały. Pozdrawaim i mimo wszystko życze wszystkim dobrych humorów, bo jak mówią dobry humor to najlepsze lekarstwo na wszystko

to byłam ja tylko literkę \"zjadałam\" - wiem po 18 nie powinno sie nic jeść, dla dobra figury i dobrego snu :) :)

Witam . Ale dawno tu nie byłam:( Biję się w pierś 🖐️ Spinki !!! wszystkiego najlepszego !! Słońca i uśmiechu❤️ Takisku🌻 niestety pupile odchodzą za wcześnie i to bardzo boli:( U mnie też jakoś . Znaczy okres jesienny wymusił na mnie robienie przetworów. Mam pomidorki, grzybki własno łapsko zbierane , buraczki...Jabłuszka domowe leżą w skrzyneczkach. przede mna jeszcze kiszenie kapusty...MM zawziął sie na robienie win...Istna jazda!!:):) W sobote poszłam na imprezkę . Bawiłam się świetnie. Rano w niedziele wstałam , poszłam do kuchni , a tam sodoma i gomora. ! ! Oj - dzieciska miały szybką pobudkę . Tylko mięcho latało . No i mam posprzątane, odkurzone . Nawet pies na spacerek się załapał.... Wieczorem była wizyta u mamy.Kawa imieninowa.. Poniedziałek- do pracy czas ruszać.Muszę jeszcze pazury zrobić, bo po tych przetworach.....Przydałaby się manikiurzystka Miłego dnia. Dziewczyny - odzywac się 🖐️

Cos nie stety cicho i pusto , choc na podwórku słota i zimnota to w poczekalni ruchu nie ma A szkoda.

No jak pilnujecie, ja tu wracam z Walii a tu do usunięcia, nie zgadzam się.

no własnie o co chodzi? kurde stawiam dzbanek herbaty malinka z poziomeczka, i czekam ,ze zapach zwabi reszte.Czy ktos wie co u Ksymci słychac i dzieciaków??

Witajcie! Akurat dorwałam się do komputera, zagladam na forum a tu Ewelinka o mnie pyta!!!No i herbatka pyszna czeka!!!Chyba myslami mnie ściągnęłas 👄 U nas wszystko po staremu czyli dobrze.Piotruś nadal nie bardzo spi po nocach mimo że niedługo 2 lataka skończy,Mateusz chodzi już do gimnazjum i nawet nieźle mu idzie.A ja od pazdziernika awansowałam z czego baaardzo się ciesze.ale tylko dlatego,ze ktoś inny mnie chciał do pracy i prezes się wystarszył.a dla mnie to się całkiem dobrze skończyło. Niestety nadal nie mamy własnego kąta i w wynajetym mieszkamy ale jest ok. Siostra urodziła 3 dni temu synka (ta na Cyprze) Jasia a u brata urodziła się córcia Ala i ja jestem jej mamą chrzestną. i to chyba tyle. Całuje na dobranoc mocno i miłej,spokojnej nocki zycze.

Ksymciu,jak cudnie ,ze sie odezwałas! Naprawde sie ucieszyłam,ze wszytko sie układa i dajesz rade.Dzielna z Ciebie dziewczyna.Całusy dla Waszej paki.;-) :-D

Dajenko piekny opis! Tak trzymac.Czy ktos wie o co chodzi z tym do usuniecia??? Stawiam herbatke na stole ,niech roznosi sie zapach jabłek i cynamonu,a która ciasto piekła moglaby ciutke podrzucic:-) :-D

🌼 Witajcie!!Ksymciu ale mnie ucieszył Twój wpis..BARDZO sie ciesze że u Ciebie wszystko ok..bardzo!! Chcę wam napisac że mam już nowego pieska..Mój Kaziczek widział jak cierpię..(a cierpiałam bardzo )i kupił mi owczarka niemieckiego..Piękny..po prostu piękny!!!Nazywa sie Baks..i jest siedmiotygodniowym szczeniaczkiem..nie..juz ośmiotygodniowym:) W niedziele mam zaręczyny córci..a za dwa lata ślub..Kurcze..ale ten czas leci..Dopiero zmieniałam Jej pieluchy..pampersów jeszcze nie było..a dziś planuję liste gości na wesele:) Pozdrawiam Was koleżaneczki..ściskam mocno❤️ P.S..Nicka nie zmieniam..niech zostanie Takis..Całuski👄