Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam nowe życie

POZNAJMY SIĘ, MOŻE.....

Polecane posty

Gość Wiele osób młodych....
Nie chcę byś mi zazdrościła, tylko była w życiu szczęśliwa...bardzo chciałabym oddać wam choć część swojego szczęścia, ja mam go bardzo dużo...właśnie teraz i kocham ....Zobacz, jest tu i samotny chłopak...dlaczego razem nie porozmawiacie ? Przecież to nic nie kosztuje, możecie zostać przyjaciółmi, a może.... życie niesie nam wiele niespodzianek...

Gość ale czy
chciałabym miec twój optymizm...

Posłuchaj mnie, ja nawet kiedy byłam sama starałam się być optymistką, bo kocham życie... zobacz ile możemy jeszcze odkryć i jacy możemy być szczęśliwi...

Gość ale czy
ja też miałam, naprawdę...do czasu:o

Przepraszam Cię zaraz będę miała gości...ale jak będziesz chciała , to możemy porozmawiać wieczorkiem...i tak będę coś pisała, więc kontakt z kompem nieunikniony... Pozdrawiam i proszę, więcej optymizmu...uwierz w siłę miłości...🌼

Gość ale czy
miłego popołudnia :) ja chyba pojade na jakies zakupy żeby nie zwariować ...

Jakby ktoś o mnie pytał , to już jestem...:)

Gość andrjej dymianow
zapraszam wszystkich kafeteriowiczów i wiczki na najlepsze pod słońcem spotkanie wszystkich którzy maja duże osiągnięcia w sprawach sercowych nie chodzi o ilosc tylko o jakosc spotkanie w SULĘCZYNIE woj pomorskie k. karuz stawiam wszystkim wino ryby z jeziora grill ognisko pogadamy pobawimy sie w programie pokazy siłowe zawodników podnoszenia ciezarów spotkanie konkretna data do ustalenia na necie w tej kafejce lipiec 2007 sulęczyno koło tawerny morenka zapraszam wszystkich darmowo ps . jestem zakochany w kobiecie od pieciu lat nie jest ze mna ale jej nie zdradziłem bo tylko ja kocham a uczuc do te3j osoby nie umiem zdradzic zadna kobieta nie da mi tego co ona lubie wyzwania dla siebie mam jej inicjały wytatuowane na klacie i jestem z tego dumny zapraszam i czekam na deklaracje na kafejce ANDRJEJ DYMIANOW