Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

Dziwny sms

Polecane posty

Gość elma_22

Czesc! Moze moj problem wyda Wam sie smieszny, ale ja naprawde nie wiem, co zrobic. Bawilam sie dzisiaj komorka mojego faceta i przez przypadek trafilam na smsa do jego koleznaki z roku, w ktorej byl kiedys zakochany, ale nic nie wyszlo, bo ona miala kogos(teraz jest sama): "Czesc, moja Piekna. To kiedy bedziemy stapiac nasze czesci(??)? Jak masz teraz duzo zajec, to przesuniemy to na wiecor, ok?". Dodam, ze sms byl z czwartku, ja bylam wtedy chora i sie nie spotkalismy, ta dziewczyna mieszka jeszcze 100 m od niego, w bloku naprzeciwko... Jak ja mam to do cholery rozumiec? Nie powiedzialam mu, ze przeczytalam tego smsa, tylko po prostu wyszlam i teraz bije sie z myslami.

Gość pewnie ją
przeleciał :)

Gość oni sie pukaja
przykro mi

Gość No co nie mogl
wczesniej to bierze teraz...poprostu zdradza Cie....

Gość nonoswo
Nie wiesz co to znaczy? Stapiać , piękna ?Jasne ze chodzi o sex . Jednak nie ma 100% pewności czy spali ze sobą. Niektórzy w związkach piszą różne rzeczy, ale do ostatecznej konfrontacji nie dochodzi. Inna opcja - może chcą sie stopić we wspólnym rozmyślaniu ... naukowo. Ale obstaje za wersją pierwszą.

Gość wszyscy. . . . . . . .
wyżej mają racje ewidentnie sie bzykają ....

Gość Arbuz
Nie stawaj na drodze ich miłości

Gość elma_22
Pytalam go, czy mnie zdradzil to sie wyparl, powiedzial, ze mnie kocha i te bzdety i skad mi to przyszlo do glowy... Dlaczego on to tak wyrazil? Dlaczego "stapianie naszych czesci"? To mi spokoju nie daje, ale dzieki za odpowiedzi

Gość 5743567
Spytaj go czemu tak napisal.. ps. a co on studiuje?

Gość nonoswo
Jest jeszcze inna opcja. Jaki kierunek studiują?

Gość nie daj sie oszukac
niestety chyba cie zdradzil.orozmawiaj z nim....a najlepiej pogodz sie zze strata jego wierneosci

Gość wiekszosc facetow wyparla by s
sie to taki pierwszy odruch...a co mial powiedziec tak zdradzam cie....zastanow sie kobieto!On ja kocha od dlugiego czasu i teraz moze byc jego!

Gość elma_22
On studiowal kiedys to co ona, czyli historie sztuki, ale sie przeniosl na informatyke, bo doszedl do wniosku, ze lepiej na tym wyjdzie... Ona jest teraz na IV roku historii sztuki, on na II informatyki, to wlasciwie jego byla kolezanka z roku.

Gość nonoswo
Bo jeśli informatyka to np.mogą robić razem projekt, a przy projektach dzieli sie pracę na części i potem swoje aplikacje itp. sie ze sobą łączy , jeśli lubi wymyślne określenia - to mógł to nazwać stapianiem . Ale moim zdaniem , ten sms brzmi tak jakby ze sobą flirtowali...

Gość czyli zdradza Cie

Gość elma_22
Ja sie go o to juz wiele razy pytalam, bo mi sie ta znajomosc nie podobala(myszka tez ja wiele razy nazwal), ale za kazdym razem sie wypieral.

Gość 5743567
to kiepsko.. moze gdyby jakas elektronike stuydiowali to to zespalanie czesni moznaby bylo doslownie odczytac jako jakies zadanie od wykladowcy.. ale w takim przypadku.. to ostry flirt i pewnie on Cie zdradza.. przykro mi :(

Gość beemkaaaaaaa
Stapianie czesci... Na pewno chodzilo mu o to, ze bedzie lutowal jej komputer. A, ze studiuje informatyke, to ma jakies swoje zapasowe czesci, ktore wlutuje w jej komputer. Nie ma sie czym przejmowac :classic_cool:

Gość jakie inne czesci
mieliby stapiac razem....tylko wlasne ciala!!!

Gość Arbuz
On musi gdzieś pozbyć się swego ładunku

Gość elma_22
Ona nie studiuje informatyki!! Sorki, ze tak chaotycznie pisze, ale naprawde nie wiem, co mam zrobic

Gość 5743567
pogadaj z nim! postaw go przed faktem dokonanym- czytalas smsa! niech sie tlumaczy.. a swoja droga ja bym sie niezle wkur*** jakby moj facet mowil do innej dziewczyny "myszko" czy "piekna".. żałosne.. :/

Gość powiedziec wprost
zdrady nie tolerujesz!I zostawic Go jak sie bedzie o ciebie staral to znaczy,ze kocha !Ale pewnie od razu poleci do niej....

Gość Arbuz
To on jest facetem i ma prawo robić co mu się podoba

Gość ciocia Danuta
A Ty naiwna, skarbie, jestes... Piekna-tak sie nie pisze do znajomej, a jak juz to to musi byc BAARDZO dobra znajoma... Z tym stapianiem czesci to rzeczywiscie smiesznie wyrazil, ale moze...Rzeczywiscie chodzi o cos innego, moim zdaniem, nie zostawilby takiego smsa w komorce, chyba, ze chcial, zebys go przeczytala.

Gość Ty arbuz
kobieta tez czlowiek i ma prawo robic co jej sie podoba:P

Gość Arbuz
Facet to król a kobieta po błazen