Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada 16*

Mam 16 lat i ostatnio miałam cykl który trwał 48 dni? Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Mada 16*

A przedostatni trwał 43 dni. Dodam także że zwykle miałam co 35-39 dni. Czy coś jest nie tak?

Gość lallka
hmm idz do gina bo moze to torbiel lub hormony.....albo dojrzewasz:)

masz 16lat wiec uwazam ze wszystko jest jak najbardziej ok ja mam 19 lat i okres jak mu sie podoba czasami nawet co 3 miesiace a odchylenia 10 dni co miesiac to normalka! ginekolok po podaniach stwierdzil ze taka moja natura i po dziecku sie unormuje! dla pewnosci mozesz sie wybrac do lekarza ale wedlug mie to normalne! wyklucz ciaze! a nie mialas ostatnio czegos waznego np egzaminu? cos co wprawiloby Cie w stres?

Gość majeczka aaa
do ginekologa idz

Gość ja tez tak mialam
ale potem nie miałam okresu przez 3 miesiące i cały czas krew ze mnie leciała (tzn. nie dosłownie, miałam taki jakby lekki okres przez około miesiąc, tzw. plamienia). Minęły 3 lata a ja nadal nie mam okresu... Tzn. niby wszytsko jest już wyleczone (hormony), wszystko jest cacy i pieknie, ale okresu jak nie było, tak nie ma. Mało tego! Teraz nawet jak biore tabletki, które wcześniej mi pomagały, to mam okres straszliwie nieregularnie i nigdy nie wiem, kiedy sie go spodziewać... Raz jest 2 dni po skończeniu tabletek, raz 15. I bądź tu mądrym...

bo kobiety maja przerabane....byloby znosne gdyby wszystko ukladalo sie ksiazkowo........