Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość taktak tak

co wy na to?

Gość jak to Lepper
powiedział "społeczeństwo mamy głupie" a ja dodam od siebie, że niewykształcone, łykajace kiełbasę przedwyborczą jak przysłowiowe świeże bułeczki, teraz moje podatki będą wydawane na rzesze burokratów i chordy nierobów, którym będzie sie należało, kur... gdzie ten kraj zmierza

Gość nie moge doczekac się
na moment, kiedy zobaczę prezydenta w drzwiach pałacu prezydenckiego, przecież o nie dosięgnie do klamki :D:D:D:D:D

Gość bośnia
od początku nie bylo na kogo głosować ale Kaczor to chyba najwiekszy syf

Gość jak to Lepper
Świętkokrzyskie, Mazursko-Warmińskie - rejony buractwa, ale i biedy, tam gdzie jest dużo roliników i ludzi niewykształconych, tam gdzie LPR i Smoobrona zdobyła najwięcej mandatów do parlamentu

Gość DC 10
No rzeczywiście mamy , ale co to ma wspólnego z forum " życie erotyczne " to nie bardzo łapie ???? On raczej do tych spraw tak troche " pod włos " - raz w m-cu po Bozemu...

Gość bośnia
to kto emigruje? ja zaczynam o tym myśleć

Gość hurraaaa
a ja cieszę się jak cholera! A wy jesteście diabelnie tolerancyjni. I kto to pisał? Misski i Mistery Polski?! P.S. Mam wyższe wykształcenie ciołki:P

Gość jeszcze zobaczymy
wy jesteście zwykłe obszczymurki

Gość kaczor_górą
to wyjeżdzajcie i szerokiej drogi....bye bye

Gość bośnia
tylko biblijny potop moze nas uratować, ptasia grypa nas dopadła

trzeba było wybierac mniejsze zło jak ja:D mnie tam w sumie wszystko jedno heheheeh tylko przed kampanią honorową będzie wyglądał śmiesznie:D:D no i zmiana flagi:D:D:D

Gość bośnia
hurraaa... o co ci biega, zły towar kupiłeś czy co. Sprecyzuj swoją pokrętną wypowiedź bo ci ciole w te wyższe nie uwirzę

Gość niegłosowałam
Nie głosowałam, ale ciesze się że wygrał Kaczor. A wiecie dlaczego? Bo utrze nosa takim jak wy którzypatrzą na wygląd i rzeczy powierzchowne, ciekawe czy przeczytaliscie dokładnie programy wyborcze. PS. A swoją drogą po 1 turze przy wynikach wspaniale widać było garb Tuska;)

Gość jak to Lepper
Hurrra jak jesteś taki mądry i wykształcony to dlaczego glosowałes tak jak glosowales? jakies konkretne powody czy plakaty na przydroznych slupach sie sklonily do oddania zlego glosu?

Gość bośnia
uwierzę ( dla czepialskich)

Gość ja niegłosowałem
ale uważam że Kalkstain mimo że Żyd to będzie lepszym prezydentem niż ten prusak Tusk który nie ma wogóle żadnych poglądów!!!!!!! najlepszy był Leszek Bubel! on by zrobił z Żytdokomuną porządek!

Gość hehehehehehehehehehehe
przegapiły ten topik :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Marcin_24
HURAAAAAAAAA W końcu ktoś porządny na tym stołku zobi porządek, dobre to były czasy jak Kaczyński zrobił porządek jako minister, dobrął się do paru cweli, mam nadzieje ze teraz też zrobi porządek, wiem ze to nie wszystkim sie podoba a szczególnie tym co są przy korycie, hehehhe, bieda wam. A Tusk niech sie nauczy mówić po Polsku i wtedy startuje. Mam wyższe wykształcenie jak by co.

Gość Marcin_24
Tusk to taki grzeczny chłopiec, który zatańczy jak mu zagrają, a z Kaczyńskiem tao już nie przejdzie. Prezydent musi jakoś wyglądac a Kaczyński właśnie pasuje do tego wizerunku.

Marcin a co ma do tego wykształcenie? mieliśmy takich kandydatów jak mieliśmy:) powinnam być za nim, chociaż głosowałam na innego kaczora heheheh profesor prawa powinien mieć dla jakiś dorobek naukowy

Gość jak to Lepper
no i co z tego, że masz wyższe wykształcenie jak nawet zakładając, że dostaniesz dobraą pracę Kaczyński i jego banda spowodują, że podatki, które zapłacisz dostaną Ci, którym pracować się nie chce. A jeśli chodzi o koryta to zawsze tak było i tak będzie, że jedni od niego odchodzą inni do niego zasiadają. Widzę, że mimo Twojego jak to podkreślasz wyższego wykształcenia karmisz się tym co poda Ci telewizja i inne środki przekazu masowego

Gość Marcin_24
Podałem to bo ktoś napisał ze tylko głpoby głosowali nz kaczyńskeigo a to nie prawda!!

tak teraz bedziemy codziennie słuchać radia maryja bo nam tak prezydent nakaże :] heh i kata nam ocenzurują i moze wszyscy faceci w długich włosach bedą musieli ściać włosy ?:) a moze nam woodstock całkiem zlikfidują hehe bo ksiadz Rydzyk nie popiera tej imprezy ? a jak ksiadz rydzyk to i Kaczyński :] pięknie po prostu ! gratuluje głupoty polakom ;]

Gość DC 10
Prezydenta to my mamy , ale dwie godziny po jego wyborze mamy i cenzure , przy której ta za komuny wysiada ! Czy to nie sprawka o. Rydzyka ? Juz wszystko przejmuje ?

Gość Polakom nigdy nie dogodzisz
:-oJakby wygrał Tusk też byście narzekali:-P