Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

chyba, że z troski:) „nawet dla drzewa istnieje nadzieja. jeśli zostanie ścięte, to znowu wypuści pędy\"- to Mojżesz Aborygeni również wierzą, że „istoty ludzkie są duchowo niezniszczalne”, a według plemion afrykańskich prości ludzie stają się po śmierci zwykłymi duchami, a wybitni — niewidzialnymi przywódcami. Ale np. Arystoteles, Epikur i Hipokrates nie wierzyli. Ja jestem Królem:)

Gość The whole nation got PiS-ed
albo, od czasu do czasu, zobaczyć, czy jakaś młódka nie ma znamienia czarownicy na wewnętrznej stronie uda. a potem "zgodnie z prawem i obyczajem" można ponakłuwac je igłą.

Barwy zmieniasz? No popatrz, a myślałam, że to nam nie grozi:) Ja już nic nie wiem, w tym emocjonalno-intelektualno-politycznym chaosie czy coś jest pewne? Moja babcia zawsze mi mówiła, ze trzeba udawać biednego i głupiego i najlepiej się na tym wychodzi ... Gocławski się wczoraj modlił , zobaczymy :) Czy PiS i PO to zbieranina nieudaczników i ani jedni ani drudzy nie zrobią dla Polski nic pożytecznego? Nie wiem... Przeżyliśmy 3 zabory przeżyjemy i KACZORY :) Dziewiątka kier, a więc artysta... w tym wypadku nie przebijam, bo to najszczęśliwszy znak w horoskopie- obok króla:P

Polityka to skuteczność, to cel, o kórym pamiętał sp.premier Miller, choc sie troche zapamiętał. Mezczyznę spoznaje się potym jak końćzy;) zobaczymy.

Roma locuta, causa finita: \"Serdetschnje posdrawjam Polakuf. Sblischa schje urotschistoschtsch Wschistkich Schwjentich. Dschenkujeme Bogu sa schwjatkuf wiare, ktusche sa dschitcha beli sjetnotscheni z H:ristusem w miwoschtschi, a dschisch utschestnitschoung wjego h:wale. Ich wstawjenniztwo i opjeze polezam wschistkich wiejaonzich\".

Gość grabuń
Socjalna, a może liberalna – oto zasadniczy dylemat publicystów oddający się spekulacjom, jaką to Polskę zafundują nam (za dobrych parę tygodni) zwycięzcy wyborów. Niby wszystko w rękach elektoratów, które w niedzielę namaszczą triumfatorów wyścigu po władze. Ale śmiem powątpiewać, czy ktokolwiek z uczestników tej gry jest w stanie z pełną świadomością powiedzieć, o co w tym wszystkim chodzi? Bo przecież wyborcy, konfrontowani z całą masą nic nie mówiących plakatów, nie są w stanie wyczytać z nich programów, których zresztą nie są do końca pewni sami ich autorzy. Dajmy na to PiS. Partia uważa się za prawicową, a ma etatystyczny program, którego nie ośmieliłby się swego czasu promować lewicowy Sojusz z obawy przed zarzutami o nadmierny radykalizm. A Platforma Obywatelska? Liberałowie, którzy nie chcą liberalizacji ustawy antyaborcyjnej i legalizacji związków homoseksualnych? O zamordystycznie i autarkicznie zorientowanych LPR i Samoobronie, nie wspomnę, bo przecież ci szczerzy obrońcy demokracji, skłonni byliby mi wytyczyć proces o zniesławienie.

Zaraz inkwizycja, ktoś się nudził. Sprywatyzujemy oświatę, podporządkujemy sobie sędziów, prokuratorów zniszczymy wolność słowa i zlikwidujemy śluby cywilne- mówił na zamkniętym spotkaniu poseł Pis-su. Ustępstwa są możliwe czy nie? Mikke twierdzi, że niemożliwe i nie chodzi tu żaden program. Ani PO nie jest tak liberalna ani Pis nie ma zamiaru realizować tych soc-głupot które wyborcom naobiecywali. Chodzi jedynie o kontrolę nad bezpieką. Pan J.Maria W. Oświadczył że PO musi mieć MSW a premier tez oświadczył, ze jest gotów do ustępstw ale MSW nie odda. Bo to one rządzą a cała reszta to pic na wodę i fotomontaż. †

Gość The whole nation dot PiS-sed
mądre leninowskie podejście: my mamy Łubiankę i krasną armię, a reszte też mamy, ale w dupie.

A tak, widziałam była ważna sprawa. Już miałam przebić w paseczki, widzę, że nowe są tematy.

To wszystko robi się takie spójne i logiczne. Ty nawet nie wiesz, jakie tu przepisy podaja na zwalczanie różnych chorób. I jakie leki. Postanowiłem zebrać to w kupę, dla potomności. to raz, a i lista znachorów przyda się w Inkwizytorium. I klasztorze Amszilas...

Tak, wiem, leki przyspieszają proces leczenia, uzdrowić może tylko natura....

Pewnie będzie....co ma być to i będzie... i zmiana konstytucji... Więc zbieraj info, wiedza w cenie.

Gość wiem i powiem
nie wiem czy wiecie, ale ok. 6 lat temu jarosław kaczyński był właścicielem kilku(nie wiem dokładnie ilu) burdeli w wawie. mój przyjaciel załatwiał z nim przez przyapdek jakieś nieruchomości, czy coś tam musiał wykupić i się na niego natknął. nic nie wymysliłam, nie robię sobie jaj, to nie jest jakiś czarny PRjar. ciekawa jestem czy dalej ma, czy się pozbył ze względu na duze ryzyko przed kampanią. swoją drogą jest nieżonaty, jak większość sutenerów. ta wypowiedź nie jest żadną prowokacją, na pewno w końcu wyjdzie to w mediach. nie lubię kaczyńskich, to fakt, tuska raczej preferuję, ale doskonale widzę niedoskonałości po. ten komentarz dałam, poniewaz wkurza mnie głupota i naiwność ludzi, którzy uważają że kaczyńscy zrobią porządek w polsce. przy takim zakłamaniu i poparciu ojca dyrektora. bleee, rzygać mi się chce.

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Mocherowy beret Jadzi.
ożesz:P

Gość po smierci nie ma nic
:(:(:(:(

O tak, zycie jest okrutną zagadką...Aequo pulsat pede † Oj dzisiaj taki dzień, Tommaso jest na miejscu, nie musisz przecież słuchać. † O tych lokalach nie wiedziałam, o przedsiębiorstwie Radosława Idealne Mieszkanie tak, było o tym głośno za sprawą osiedla przy ul. Fasolowej, gdzie miało powstać sześć 4- piętrowych budynków z wszelkimi możliwymi bajerami, budowę rozpoczęto w 1997 , a tymczasem spółka od 2001 stała się niewypłacalna. Sprawą zajmuje się prokuratura. Prezes w chwilach szczerości dawała do zrozumienia, że przy ekipie K. W ratuszu policja i prokuratura mogą mu skoczyć. I faktycznie nie próbowali nawet wziąć rozbieguJ A Jonasz pisze tak: Kochani, szkoda czasu na zmartwienia, dosyć mamy własnych lęków i obaw. Boimy się o pracę, koniec miłości, młodości, zdrowia życia, o koniec naszego własnego świata i wystarczy. Niech się teraz o Polskę martwią Kaczyńscy i Ci którzy na nich głosowali. I niech wam się spełni kaczy sen o Polsce. Pretensję możesz mieć do sąsiada, który uwierzył, ze można ukraść księżyc. †

Gość doczekalismy się

Gość taktak tak
mamy prezydenta o wzroście kija golfowego, pierwszą damę o urodzie równej wzrostowi męża i triumfujące moherowe berety i inne zarazy, które zacierają upierścienione palce, jedyna nadzieja, ze wezmą się za łby, bo kłótnie mają w genach, już ja widzę zgodną współpracę Jasia Marysi z koalicjantami hehehehe