Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

miłych snow zatem:D słynny katolog magii mnicha Rudolfa?? to było tak dawno. skąd Ty znasz takie teksty??heheheh

ja nie mam:) bo pracuję raczej fizycznie, glownie przy sprzątaniu:) inquisitio inquisitio inquisitio

liczę na Ciebie Ojcze.... nie znam tej pozycji, co myslisz o nw. receznji ? \"Teraz w Mordimerze widać prawdziwą wiarę w Boga, w misję którą ma do spełnienia. Wiary tej nie jest w stanie zmienić ani ciężki mieszek złota, ani powabna kobieta. Jeśli w imię swej żarliwej wiary ma narażać swe życie - robi to bez wahania. Jego cyniczne podejście do życia jednak się nie zmienia, nie zamienił się w świętoszka. Przy okazji wypleniania herezji stara się w miarę możliwości zarobić, nie stroni od wina i dziewek, a zemsta na dawnych wrogach to chleb powszedni. \"

A ja na Piekarę tak: Szedł przez targ rybny ubrany w złachmaniony dominikański habit. Smród był nie do zniesienia, ale wiedział, wiedział, że idzie właściwą drogą. Stała przed oberżą \"Pod Trzynogą Klaczą\" i coś w jej oczach, płonących i jasnych powiedziało mu, że znalazł. Jego ręka ułożyła się w tajny znak inkwizytorów, ściśnięta pięść ze środkowym palcem wyprostowanym i skierowanym ku górze, jak pal stosu, do którego przywiązywał nawracanych. Uchwyciła ten gest a jej ręka złożyła się w ten sam sposób. Oboje wiedzieli, że mogą spalić to miasto...

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
czarno wszędzie wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość zie1ona
to dobre było: Masz dwie krowy. Przed rannym udojem słuchasz radia, żeby dowiedzieć się, kto jest dzisiaj premierem

Albo tak: Kilkunastu ludzi, głównie tych stojących nieopodal podestu, padło na kolana i zaczęło się na głos modlić. Babina w kolorowej chuście piszczała cienkim, rozpaczliwym głosem z rękoma uniesionymi nad głową. Jakiś starzec głośno ślubował zachowanie czystości i co to miało wspólnego z egzekucją, mili moi, to wasz uniżony sługa nie miał pojęcia. Zwłaszcza, że wiek oraz uroda ślubującego nie wskazywały, iż przysięga będzie trudna do zrealizowania. Niemniej sytuacja wymykała się spod kontroli. ... faktycznie mieliśmy do czynienia z cudem. Tylko widzicie trzeba by jeszcze określić, kto dawał ten cudowny znak? A tu sprawa nie była wcale jasna, bo doskonale wiemy, jak wielka jest potęga Złego i do jakich przemyślnych podstępów zdolny jest Szatan, aby zmylić serca pobożnych owieczek. - \"Palec to Boży jest \"- ryknął ktoś z tłumu... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gość eejjj
Rydzyk to kazal swojej "rodzinie Radia M" glosowac bo okazalo sie ze dziadek Tuska byl w armii niemieckiej!!!:/ no i co bylo robic tym biednym ludziom??;/ "Eminencja" powiedziala trza bylo isc glosowac...Ja glosowalam na Kaczynskiego:) a wnikajac w szczegoly..studiuje...owszem duza czesc glosow pochodzila od mhhh jak to ktos nazwal "burakow" no coz to tylko i wlacznie swiadczy o Waszej kulturze...kazdy mogl glosowac, takze i buraki maja prawo do wlasnym pogladow...

nie znam tej pozycji:) więc nawet nie próbowałam:) bbardzo udana heheheheheh ♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥ †

Gość kfkfkfkf
buhahahahaha macie to co chcieliscie. Pierwsza dama jest piekna. Podejrzewam ze gdybym ja zobczyla w nocy to bym sie wystraszyla. Jej zachowanie jest zenujace, jej wypowiedzi rowniez, mowi nie wyraznie, zeby ja zrozumiec musze nadsluchiwac jak konczy pic wode wysuwa jezyk i sie oblizuje. Boze!! Co to jest sie pytam?? Dlaczego Polska jest taka glupia?? Dlaczego wszyscy glosowali na Tuska w wygral Kaczynski?? Zaczynam wątpic w to ze wybory sa prawdziwe. Nie wierze w to, że wybrali sobie Kaczora, a jesli nawet to daje to wiele do myslenia nad narodem polskim i o tym jaki jest glupi i zacofany. Naskładal obietnic ktorych zadny normalny czlowiek chcacy naprawde dobrze dla Polski nie jest w stanie wypelnic. Ludzie, ktorzy glosowali na niego naprawde nie maja rozumu i wygrala ciemnota i biedota. Zycze powodzenia zycia w Kaczej Polsce! Bo ja sie wypisuje z tej Kaczokracji Pa

Gość taktak tak
W I E L K A K S I Ę G A M A T O Ł E C T W A W P O L S C E jakieś propozycje?

Jurek Zbyszek Marek, a może odwrotnie, A. Lepper. Niejaki Czarnecki ( absolutnie nie kojarzyć z tym od hymnu !!! był przeciw ale jest w EU sic.), pan od pająków, pan z twarzą konia, (ale to wszyscy znają, o mało nie wszedł do sejmu i miał obolałą przez chwilę minkę , tatuś miał zapędy na prezia), jednojajeczni, ( Boże miej nas w opiece)

Jak możesz! Ja się nie podpisuję! Jestem jak kwiat na pustyni, stad ten aromat, nikomu go nie daję on jest po prostu wydzielany, to czy ktoś przechodzi, czy nie ma żadnego znaczenia...jestem za wolnością, za miłością...dla miłości dla współczucia, nie ma podziału na boskie i nie boskie, bo Bóg jest miłością...akceptuję świat taki jaki jest, ale skoro wszystko należy akceptować jak można poznać co jest właściwym celem do którego należy w życiu dążyć? Przyszłość istnieję dzięki rozumowi? Zemsta jest cecha ludzi słabych i trzeba jeszcze mieć za co, a ja nigdy nie bedę mieć.. tak dla zabawy zobacz czy się zgadza: http://www.mag.media.pl/horoskop/cyganski.htm

Gość Mdzej
Witam, nie wszystkie wpisy przeczytałem Komunizm to przecież nie tylko zbrodnie stalinizmu, glupota chlopow/robotnikow Gomulki, cukierki za Gierka, kartki i stan wojenny za Jaruzelskiego.. Nie kocham komunizmu to po pierwsze, a po drugie nie podoba mi sie zapatrzenie na Ameryke i na jej kojbojstwo, wyzysk piorunujaco obejmujacy Globalny Swiat, skarjne wyjalowianie Ziemi, rzady pieniadza (ponadnarodowego), bo to "pieniadz" rzadzi swiatem; Uwazam, ze w panstwach opiekunczych dzieje sie o niebo lepiej jak u wuja Sama. Dlatego podatek 60% nie jest zlem wcielonym, po prostu nalezy poszukiwac systemu, ktory stworzy dla czloweika lepszy swiat, spokojniejsze zycie, otawrcie nowych przestrzni w kulturze, nauce, zyciu spolecznym itd. Moze to idealizm, moze.. ale nie jestem za stary na marzenia. To, ze glosuje na lewo, jest to zwiazane wlasnie z tym, ze po lewej stronie jest wiecej myslenia propanstwowego.

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrr