Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość O. Rydzyk
w Rozmowach Niedokończonych: - Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Głupoty takie gadają... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja?

Gość misiorrr
no i koalicja Kaczki - Lepper - Giertych - Pawlak stała sie faktem. a tak kaczorki sie od niej odżegnywały... ludzie w jakim kraju my zyjemy!

Gość taktak tak
Wczoraj do prokuratur zostały przesłane odgórne zalecenia by słuchać exposee premiera , wynotowywać i już wdrażać w życie te punkty które dotyczą prawa . Działalność Ziobry w połączeniu z Metodami A.Leppera - no zajeżdża mi to metodami z 1917 roku, Dzierżyńskiego i Pawki Morozowa . Okaże się ...............

Cos się okaże? etaaaam :) mamy Rząd jest git, jeden stadion rocznie to nie jest chyba źle hehehehh :) Cytuję: \"To dobre expose, bardzo realistycznie zarysowane i zrozumiałe dla każdego, kto rozumie język polityki - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński, odnosząc się do sejmowego expose premiera Kazimierza Marcinkiewicza.\" ktoś tu chyba nie rozumie jezyka heheheheheh:P Krawaty....mam rozumieć, ze Ty osmielasz się protestować przeciwko inwestycjom?:P misiorrr a ja się dziwię, ze Ty się dziwisz każdy orze jak może, chyba nie wierzyłeś wszystkiemu co mówili heheheh, ja już to pisalam tam trzeba sie nadawac , skoro tam są to się nadają...nasi są wszędzie.... byłabym zapomniala dodać, że oczywiscie Kochamy wszystkich Pana Premiera Pana, Pana Prezydenta, Ojca Dyrektora.....

Zobaczycie za kilka lat jaka będzie Polska!!! Jeżeli wogóle będzie!!!! Bieda toco nas czeka!!! A Kaczyńscy będą się śmiać a durniów którzy w tych wyborach na nich głosowali!!! Boże jaki ten naród jest głupi!!!! A fajną ma żonkę przyszły prezydent. Jest zajebista!!!!!

Gość O. Rydzyk
:o

Gość narinka
mi sie dzisiaj snilo, ze go zabilam :D

\"ŻW\": Marcinkiewicz \"ściągnął\" z expose Belki Fragment wystąpienia programowego Kazimierz Marcinkiewicz przepisał z expose swojego poprzednika. Dziennik odkrył, że w tekstach obu wystąpień znalazły się niemal identyczne fragmenty.

Gość Bercik
Dobry Bóg pozwolił mi przeżyć już ponad 85 lat, ale przyznam, że tylu głupich ludzi w Polsce nie zapamiętałem. Bo nawet ci, którzy "cepami operowali" byli mądrzejsi od obecnych polityków

:D:D:D zawsze się tu można czegoś ciekawego dowiedzieć:P tej drugiej cytaty nie znam :D zobacz teraz to wyglada smiesznie, ale tak kiedyś bylo: „W moim kraju nie ma nędzy mało kto żebrze na rogach ulic, a jeśli to robi to jakoś bez przekonania, bez tej siły wewnętrzne bez tych praw moralnych właściwych prawidłowemu żebractwu...nasza nędza to przymus należenia do partii ..to specjalne sklepy w których można sobie kupić za dolary...” Ja Tobie mogę na trzeźwo powiedziec, to co innym po pijaku:) chociaż dawno sie nie zdarzyło:D ogólnie jest fajnie, żyjemy w ciekawych czasach, takie scenariusze ....lepsze od niejednej komedii...u nas władza ma to do siebie, że zużywa sie niezmiernie szybko..... dlatego potwierdzam: naprawdę kocham Ojca Dyrektora, Pana Prezydenta Elekta wraz z małżonką no i Pana Premiera. :D

co nowego w polityce? :D Nie jestem pewna, to moglo wielu napisać. To znasz napewno \"państwo powstaje wówczas, gdy nikt z nas nie zdoła dbać w dostateczny sposób o zaspokojenie swych potrzeb lecz zdany jest na pomoc wielu.\" Zresztą doktryna jest widoczna do dnia dzisiejszego. Ale się naczytałam dzisiaj: \"przeżywanie pełnego zakresu dobrze zbalansowanych uczuć posiada ogromne znaczenie dla naszego zdrowia i potencjału intelektualnego, ponieważ zwiększa ono inteligencję, nasyca ciało energią życiową, oraz zapobiega pojawianiu się chorób\". Dlatego też totaliztyczne zarządzanie uczuciami nie może polegać na ich blokowaniu lub korkowaniu! Zarządzanie to wymaga, aby w sposób zamierzony wpływać jedynie na następstwa uczuć.

Gość alter_ego
dzien dobry i zapomnialam dodać że BBardzo ale to bardzo kochany naszego PREMIERA i kochamy też naszego Pana Prezydenta

Gość CZUBY TO SA CI CO NA
TUSKA GLOSOWALI !

Gość to mój pierwszy raz
a co to ma za znaczenie wobec wiecznosci?:D:D

Gość alter_ ego
serio mowisz?? a jakim językiem?

Zrozumialam Twój punkt widzenia. Nie mowię ani \"tak\' ani \"nie\". Sat- chit- ANAD:D

Gość alter_ego
egzystecja świadomość błogość nie zapominaj, że to nie rzeczywistosć jesli o tym pamiętasz nie bedzie zadnej szkody

No zobacz:D straszne rzeczy heheheeh a mnie się marzy kurna chata i taki oto zestaw...... :classic_cool:

Donoszą również , że liczykrupy z TESCO wyliczyły, iż w żołądkach amatorów ukradkowego wyżerania przepadają rocznie 882 tony jedzenia i picia, które trzeba spisać na straty heheheh Przez to budżet państwa dostaje mniejsze podatki. Rządy w Polsce objęły moherowe berety- tak mówią:) Ktoś kto ma wyobraźnie plastyczną może sobie wyobrazić Jarosława K. (moher różowy0 w kuluarowej rozmowie na temat uzycia służb specjalnych dla wyprowadzenia z domu o 5 rano Jana Marii ( czarny Stetson) i Wojciecha O. ( proletariacki berecik filcowy z anteną) prowadzonej z Romanem ( moher błękitny) i Anndrzejem L. ( biało –czerowne paseczki) i Waldemarem P. ( zieleń ozima). Na zakończeniae porozumienia zamieniają sięmoherami i idą posłuchać Ojca Dyrektora. Takie obrazki będziemy mieli codziennie na ekranach telewizyjnych malowane. Czasy są trudne, to nie prosta epoka…

Gość będziemy glosowac tylko na
o.Rydzyka

Gość jedno pytanko
ale dlaczego ten temat jest na życiu erotycznym????????????????????????????????????????????

Gość bo nowy prezydent
bardzo nas podnieca. Jak go widzimy to dostajemy orgazmu, zwlaszcza jak obejmuje sie z Lepperem.

właśnie:D:D:D i bardzo Go kochamy wraz z małzonką jak również Premiera i Ojca Dyrektora

Podobno Renatka i niejaka Jola D. też pragną mieć ten przywilej rownież a Pan Przewodniczący nie chciał się zgodzić :D jesli plagiat będzie kara http://wiadomosci.onet.pl/1195133,11,item.html hehehe Moderatoro owszem:D a Pana Prezydenta kochamy niezmiennie:)

Gość karoo
Okazuje sięże to taka sam banda, tylko siędorwać do stołków!!Dobrze mówił Mikke, że nie wystarczy wymienić rządzących na "uczciwych". Trzeba zabrać koryto. Ale to było za trudne do zrozumienia dla wyborców.

\"Prokuratura Apelacyjna w Krakowie zaprzecza, by w śledztwie paliwowym pojawiły się materiały dotyczące ministra ds. służb specjalnych . Nie mamy takich materiałów. Żadne nagrania, jakie posiadamy, nie zawierają nazwiska pana ministra W., w związku z tym wszelkie dalsze wnioski zawarte w publikacji są bezprzedmiotowe\" - powiedział rzecznik prokuratury\" Oj, co chcecie, w końcu Z. jest już miesiąc ministrem ...heheheh