Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość Jan Ko
Ciągle jestem pełen podziwu dlaTuska skąd on wiedział podczas kampanii wyborczej, że IV RP będzie miała twarz Leppera?

Gość 1 GRUDNIA 2009
Kochana Mamo ! Już jestesmy po wyborach.Wgrała Platforma i utworzyli rzad z SLD.Premierem został Rakowski.Ministrem przemysłu Kulczyk/wrócił do kraju na białym koniu/,a ministrem sprawiedliwości Pęczak.Powsadza teraz tych chamów z Samoobrony. U mnie wszystko ok.Obroniłem pracę doktorską i awansowali mnie na pomocnika magazyniera.Po denominacji zarabiam teraz 1200zł,dostałem wrotki i pager do komunikacji z szefem.Acha nowym szefem jest Mosze Ryngwał.Przyjechał z Izraela i od razu otworzył market z macą.Jest wspaniała.Ale mnie na nia nie stać,bo opakowanie kosztuje 35zł. Na mojej ulicy jest teraz 19 Banków,karty debetowe rozdaja kto chce,a oprocentowanie tylko 45% Istny raj ! Te fabrykę koszy wilkinowych zamknęli,teraz tam jest wielki biurowiec finansowy firmy "Oscylator corp." I wiesz kto zarzadza ? Rewelacja,Bagsik i Gąsiorowski.Właśnie wykupili ulicę Nowy Świat i przeniosa ja na Targową. A Religę zamknęli,rozdawał serca gratis,a kupował je za pieniadze Fundacji Rydzyka.A Fundacje też zamkneli,tylko Rydzyka nie.Podobno o.Hejmo obożył go klątwą. Wogóle koscioly musza teraz otworzyć działalność godpodarczą,ale za to za sluby i pogrzeby nie trzeba płacić. Prezydentem zostanie chyba Geremek.W sondażach dają mu 35%,następny Sobotka ma dopiero 19%. Wysłałem Ci paczkę.Oprócz batonów Mars,znajdziesz tam bruszurę o prowadzeniu firmy i jak płacić podatki.No i zdjecie Donalda Tuska. Z autografem.Jesteśmy z niego dumni. Twój syn Jan Maria

Gość Cudowna wizja
:-p

Jak on mógł Ci to zrobić? No jak? Ja wiedziałam, że Ty cierpisz i tak się znieczulasz, nie chciałam przechylać czary goryczy, tylko wiesz czasami to pomaga przejrzeć na oczy. Cieszę się, że już wyszedłeś z jaskini:D Roman wielbiciela już ma heheheeh Masz rację , sierpem przy czterech literkach.

Gość 2 stycznia 2010
Kochana Mamo Dziś w kraju odbywały sie parady wolności i marsze pokojowe homoseksualistów.Ten główny,nie wiedziec czemu odbył sie w Warszawie.Na czele pochodu z dumnie podniesionymi glowami i znakiem V szli i Michnik,i Senyszyn,i Waniek,i dr.Samson /uniewinniony w końcu i zrehabilitowany/,i Owsiak był,Jaruga -Nowacka/teraz jest ministrem do spraw orientacji seksualnych/,Urban machał,ale nie niebiską chorągiewka - ale biało-czerwonym wibratorem,był o.Hejmo,L.Miller,Bronek Komorowski i Geremek.Z trybuny machali do nich T.Mazowiecki,marszałek Senatu i Wałęsa - Marszałek Sejmu. Z przodu pochodu,przebrany z pomarańczowy uniform zamiatał w pocie czoła ulicę Lepper,a ściśnieta w klatkach Młodzież Wszechpolska buczała i tupała. Goścmi honorowymi marszu byli goście z zagranicy E.John,Samantha Fox,Michael Jackson,George Michael.Szli przytuleni do siebie,a złote stringi na ich pupach przydawały im dumy i powagi. Ja tez tam byłem.Miód i wino piłem. Twój syn Jan Maria

Gość co za jaja sobie robicie
kto to wszystko pisze? :D:D

Gość jak to kto pisze
Ja piszę !!! To jedynie wizja i podpowiedź na przyszłośc,jak zachować się podczas nastepnych wyborów i wybrać jedynie słuszą droge do budowania idealego społeczeństwa. :classic_cool:

:D:D:D idealnie to teraz jest, teraz może być juz tylko gorzej:classic_cool:

Gość 1 maja 2010
...Pochód 1 majowy otworzył Jerzy Jaskiernia wraz z A Lepperem w gustownym waciaku i z widlami,który teraz jest socjalistą.Szli razem,noga w noge,a tuz za nimi zaproszeni goście z zagranicy,tam przesladowani za poglady u nas witani chlem i sola.I tak,razem z Miedzynarodówka na ustach wznosli o krzyli o jedynie słusznej drodze do liberalnego socjalizmu:ciagniony na wózku inwalidzkim F.Castro,Wiktor Janukowycz,J.M.lePen,KimJong Il,a między nimi przyjaciele z Polski - Z.Sobotka,B.Geremek,D.Waniek,A Jakubowska,H.Gronkiewicz - Waltz,R.Beger,H.Niewiadomski- ps.Dziad,Andrzej Z.ps Slowik,J Urban,J.M.Rokita,B.Pęk.Do awantur i przepychanek nie doszło.Młodzież Wszechpolska po wysłuchaniu oredzia do Narodu Prezydenta Tuska,rozeszla sie w spokoju do Parku na Happening Mister Gay,zorganizowany przez Marie Szyszkowska,obecnie vice premier do spraw Kobiet. Znów sostalem podwyzke,teraz zarabiam 1233zł.Dostałem tez odznaczenie Państwowe,krzyz Zasługi 9 klasy z laurem i talon na obowiązkowe dziela zebranie Balcerowicza.Świetna beletrystyka. Powstaja na peryferiach Stolicy dwie nowe piekarnie macy.Dadza zatrudnienie 39 osobom. Mogę sobie pozwolić na wysłanie Ci wiekszej paczki,więc wlozyłem 3 batony Mars,wianuszek czosnku/daja za darmo/ i tym razem 5 gazet z ubieglego tygodnia.U nas nie ma cenzury,więc poczytasz co dobrego na świecie. Caluje Twój syn Jan Maria

:D:D:D Przewodniczący juz poglady zmienił:P:P :classic_cool:

Oda do prezydenta Zakwitły kaczeńce u progu jesieni Niedługo Polska Swe blicze zmieni O witaj Słońce prawdziwych Polaków O najwspanialszy z dwóch takich bliźniaków Oblicze Twe wnet zawiśnie wszędzie Na poczcie w szkole w każdym urzędzie I wzrokiem marsowym z pomocą haków Wybijesz korupcję, zboczeńców , lewaków Ojciec redaktor Cię pobłogosławi Poseł Kamieński Twe imię wysławi Jędruś co błyszczy swym charakterem Minister prawa co kiedyś był zerem Wszyscy oddadzą Ci pokłon nasz Panie I nas w drodze do szczęścia nie stanie Zbudujesz nam drogi i nowe mieszkania Przepędzisz każdego liberała- drania To Ty na granicach ustawisz wachtę Co nas obroni przed nowym wermachtem Eriką Steinbach, Putinem, Szrederem Bo oni przy tobie są mniej niż zerem Wnet pokonamy wszystkich sąsiadów Okrzykiem donośnym”Spierdalaj dziadu” I pokażemy tym dupkom z Brukseli Jak tu się w Polsce rządzi i dzieli Ty nam przypomnisz wielkie polskie dzieje Ty się rozprawisz z biznesem złodziejem Oddasz nam księżyc a wraz z nowym końcem Rozbłyśnie Twojej potęgo słońce Część Ci oddaję Panie Prezydencie Ześ się pojawił na polskim firmamencie Ma wyobraźnia nie mieści Twych wizji Któreś obajwil nam w telewizji Kocham Twój uśmiech łaskawy i szczerych A kto Cię nie kocha niech go palą nery Pisze Ci hymn bo ta mi się podoba O Boski! Żeś jeden a w dwóch osobach!

Adam Michnik po smierci trafil do nieba. U bram niebios spotyka Sw. Piotra, który go oprowadza po niebie. Michnika bardzo zaciekawily zegary rozmieszczone w ogromnej ilosci po calym niebie. Pyta sie wiec Sw. Piotra: - Co to sa za zegary i czemu wskazuja rózne godziny - Widzisz Adamie - odpowiada Sw.Piotr - Kazdy czlowiek ma taki zegar, którego wskazówki przesuwaja sie do przodu z kazdym klamstwem. Z chwila urodzin zegar kazdego czlowieka wskazuje godzine 12. Widzisz tu na przyklad jest zegar Matki Teresy, który wciaz wskazuje godzine 12. - A gdzie sa zegary Kaczynskich ? - Ich zegary robia za wentylatory w holu glównym

heheheh to jak ta PAni z hard za wiatraczki robią:P a dzisiaj debata nad giertychowym, PSL zaproponował 2000 PLN jakie znowu berecikowe? i dlaczego tak mało? to prawda, że męzczyźni powinni wysocy być, ale czy to znaczy, że trzeba niskim kregosłupy naciągąć?? tak to mozna kaleką zostać na bank:P

:D:D:D moherowa czapeczka nie jest tania a przydałyby się dwie na zmiane

Gość vall
a ja wam powiem ze bedziecie pierwsi w kolejce po ten tysic zlotych..........tutaj kazdy wielce jest chojrakiem a za zlotowka byscie lecieli na boso po tej przez was nie chcianej drodze z torunia do wa-wy...........wiesniaki

a Rodowiczowa śpiewała : \"...ale to już było i nie wróci wiecej...\" Naiwna :P:P

Gość big up
Ludzie głupi sa i niewykształceni ( LIDZIE PO STUDIACH W 72%. GLOSOWALI NA TUSKA). Trudno. Wroze ze za dwa lata beda wybory. Gorzej ze ten kornus o dumnym sklepikarskim chodzie bedzie nas reprezentowal przez 5 lat. Moze to lepiej- ludzie tak go zapamietaja ze przez dluzszy czas nie beda na takich ludzi glosowac. Always look on the bright side of life.

Gość kaszuszki
i niestety wciąż go mamy

Gość 1 czerwca 2011
Kochany synku To straszne,ze straciłes prace.I nie pomógł otwarty przewod doktorski ? To okropne.U mnie wszystko ok.Wczoraj nastapilo odslonięcie pomnika Bagsika.Były tłumy ludzi.Z tej okazji,na rynku przemawiała Gronkiewicz -Waltz,a potem rozdawała talony na kiełbasę.Udało mi się!!!:D Dostane ją za miesiąc.Kilo zostawie sobie,bo tata tez lubi,a drugi kilogram wyśle tobie.Sprzedaż i może kupisz sobie dwa litry gazu,to wreszcie uruchomisz ten skuterek,ktory Ci Wujek Sasza przewiózł z Mińska.Dostałam w końcu zasilek,tzn.przelali mi na konto,ale na razie Bank zawiesił obrót kart,bo w kasie zabrakło kasy.Pamietasz jak rozpisali nNarodowa pozyczke na pole golfowe dla vicepremiera Komorowskiego ? Wszyscy sie zbieralismy,a teraz były wyplaty dla naszych radnych,no a oni sa poza kolejnościa,no i dla nas juz nie starczyło.Ale jutro bedą rozdawać zapasy macy,cebuli i czosnku,więc nie ma problemu,głodna nie bede chodziła.Potem bedzie na rynku wiec przyjażni i równości.Nawet nie wiesz co za goście będą u nas !! Danuta Waniek przyjeżdża !!! I Marszałek Lepper będzie !!! Przywiazą pozdrowienia od Prezydenta Tuska !!!Jesyeśmy z nich dumni :-p Twoja Mama

Gość chyba wiem kto pisze te
piękne miłosne listy ... :-p

Gość Myszki w gruszki
no właśnie, kto?

:D:D:D 1. wrodzona skormność 2. wariograf oszukujesz bez mrugnięcia okiem:) dawno mnie nie było, a widzę, że temat się nie przedawnił:)

Berecikowe to porażka totalna, ale jestem do tylu z polityką, więc nie dyskutuję:) Trzeba zacząć od tego co to za średnia i jaki to mesio no i pamiętaj, ze to nie taśma produkcyjna;)

Gość Po przeanalizowaniu
kilkudziesięciu postow,zaryzykuje stwierdzenie,że te listy pisze... nie kto inny jak przedlużacz orgazmów.Zauważcie,że miesza z błotem PO i SLD,no i glosował na PiS.Mogę sie mylić,ale to ten sam charakterystyczny ostro-sarkastyczny jęzor.:-p

Gość muszki w gruszki
eeee tam, przedłu(ż)(rz)acz powiedziałby choć raz oh, yeah :-)

Gość gruszki w muszki
o yeah... bez "h"