Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyłka

ROZWÓD??!

Polecane posty

Gość pomyłka

Kiedy małżeństwo okazuje się pomyłką? Dzisiaj powiedziałam -odchodzę... On nawet nie protestował,chyba na to czekał. Zaproponował wizytę u prawnika..już jutro

Gość sonataa
To przykre, że facet zamiast walczyć, wybiera najprostsze rozwiązania. JAka jest przyczyna rozpadu Waszego małżeństwa?

Gość Camomille
sonata ładnie zagrałas:) buildin-up our married

Gość pomyłka
..echhh...alkohol ..już nie mogłam wytrzymać. ...nieporozumienie sięga zenitu. Trochę przykro,że po 3latach ludzie nie mają już o czym rozmawiać. Dzisiejsze czasy zabijają milość.

Gość sonataa
Czasem tak bywa. Moi znajomi rozstali się po 20 latach zgodnego pożycia i nie wiem, co jest gorsze. JEśli Wy po 3, to na pewno jesteście jeszcze młodzi i zdążycie sobie ułożyć życie na nowo. A z alkoholu naprawę trudno jest kogoś wyciągnąć. Dziwi mnie tylko, że on nie przepraszał, nie prosił o kolejną szansę, bo tak przecież postępują faceci...

Gość pomyłka
..no właśnie..ten jest specyficzny-nigdy nie widzi problemu. Czuję,że ma kogos,ale nie drążę tematu-wyjdzie w praniu. Mam jeszcze jakąś resztkę honoru. Ułatwiłam mu sprawę,podejmowanie decyzji,to nie jego specjalność. Zero odpowiedzialności!

Gość pomyłka
...zawsze trafiam na takich dupków z nałogami. Faktycznie-3 stracone lata,to jeszcze nie koszmar. Znam babkę-25 lat małżeństwa..była ciężko chora,mąż pochował ją za życia-odszedł do innej. To jest dopiero ból,gdy po tylu latach dowiadujesz się,że żyłaś z takim chamem i prostakiem.

Gość napewno
będzielepiejbezniego

Gość edzio
..jak szukasz pociesze-to jestem do uslugnia

Gość pomyłka
dzięki...juz dosyć toxycznych związków:o

Gość edzio
...miało być do usług hehe:D

Gość pomyłka
..nic nie boli tak jak życie

Gość przykre
pomyłko a macie dzieci?

Gość pomyłka
..najpierw wypadałoby wychować męża. nie ,nie mamy...na szczęście

Gość przykre
Pomyłko tyle dobrze...to dasz rade...powodzenia! Gdyby byo dziecko nie zgodziłby sie tak ...na jutro.

Gość edzio
znieczulica...pewnie wina leży po obu stronach

Gość pomyłka
...dlatego istnieje podejrzenie,ze ma kogoś. Gdyby się potwierdziło,to przyczyna byłaby prosta do ustalenia.. ..a tak obwiniam alkohol

Gość to jedno
wielkie gówno-instytucja małżeństwa

Gość wolf
Mój również robi sobie alibi i wraca do domu po kilku dniach z odorem alkoholowym Poczatkowo rzeczywiście upatrywałam wine w wódce, ale pod jej przykrywką kwitnął 3-letni romans Ja sadziłam, że on pije i nawet nie reagowałam na to tak drastycznie, ale gsy okazało się, że jest alfonsem, nie mogę już patrzeć na niego Przyjrzyj się sowjemu mężowi, bo oni doskonale maskują się!!!

Proponuję nie lekceważyć intuicji. Zazwyczaj się okazuje nieomylna. A za wypadami do knajpy, bądź nadgodzinami stoi inna kobieta. Jeśli czujesz, że coś się dzieje, to się dzieje. I tyle.

Gość pomyłka
..dziwi mnie fakt,że tak łatwo i szybko zaproponował właśnie rozwód.Dochodzę do wniosku,że to jakaś manipulacja-specjalnie doprowadzał do skrajnych sytuacji/dla mnie baaardzo ciężkich/żebym, to ja pierwsza zrobiła krok w stronę rozstania,a reszta juz z górki.Jaki ma w tym cel?

Taki ma cel, zeby przed znajomymi i rodziną być tym biednym, porzuconym, godnym współczucia niewinnym facetem, którego porzuciła ta wredna, bezwzględna i wyrachowana baba. Proste?

Gość pomyłka
..bardziej proste być nie może. chciałam tylko zburzyć mu ten toxyczny świat,żeby się wreszcie obudził z tego koszmaru,ale chyba ten koszmarek mu odpowiada.

Jaki koszmarek? Założę się, że wszystkim w koło mówi, że u niego wszystko ok, tylko Tobie odbiło. Kobieto, daj sobie spokój z tym człowiekiem i pomyśl o sobie, lepiej na tym wyjdziesz niż na zastanawianiu się, dlaczego, po co i za ile :)

Gość gonzalo
..może chce żebys znowu mu uległa i prosiła na kolanach o wybaczenie?

Gość pomyłka
...jaki koszmarek??? -alkoholowy

A myślisz, że jemu ten koszmarek przeszkadzał? Bo mi sie coś zdaje, że facet jest z tych, co u siebie problemu nie widzą, tylko u wszystkich w koło. W końcu jeden drink czy dwa - to jest tak po światowemu, kulturalnie i elegancko. No i jak rozwija towarzysko... Ale to bardzo dobrze, że wreszcie Ty zauwazyłaś, że to jest koszmarek i że tak dalej być nie może.

Gość pomyłka
Muszę być konsekwentna w swoim postanowieniu. Nic innego nie pomoże,chciałam wszystko przemyśleć-zobaczyć,czy lepiej jest bez niego i ewentualnie w ostateczności podjąć decyzję o rozwodzie ...a on tak od razu..z grubej rury. ..ech ..bez nich źle,ale z nimi jeszcze gorzej