Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvonnneee

Przywiązujemy mężczyznę do łóżka, zawiązujemy oczy i...

Polecane posty

Gość Yvonnneee

... no właśnie - i co?? ;) Macie jakieś ciekawe propozycje jak można pobudzić mężczyznę? Piórka, dłonie, jakieś "jadalne" składniki itp... Czekam na propozycje !!

...i patrzymy, jak miota się bezsilnie kiedy my wyciagamy z kieszeni jego marynarki portfel, z portfela - karty kredytowe, a następnie włączamy net - i cały świat e-zakupów jest nasz!!!! :D :D

Gość Jacyków
wkładam szpilki i skacze po nim... niech pozna ból miłosci...:)

Gość gitara mnie to
ja przypalam opalarką :D skórka tak ładnie odchodzi ;):D

Gość yvonnneee
Ehhh... ja pytam poważnie a Wy sobie jaja robicie...

Gość musze przyznać że wersja
klocwomen najbardziej przypadła mi do gustu :D:D:D:D:D:D:D

Gość Yvonnneee
I cisza... nikt nie ma pomysłu?? :~

Gość prof.
bierzemy lód i jeździmy nim po całym ciele :) albo kupujemy co najbardziej lubimy - czekolade, budyn, lody, bitą smietana mniiiiiam i zlizujemu z niego wszystko dobrze!!!!!! :) albo zawiązujemy oczy.. i schodzimy coraz niz piescimy go oralnie A on az wyje z zrozkoszy bo ani nie moze nas dotknac ani zobaczyc moze tylko sobie wyobrazic : ))))))

serio: każ mu wysunąć język i użyj go zamiast swojego palca, jak sie sprawdzi możesz się mu odwdzięczyc, ale miej trochę wyrozumiałości i pozwól mu raz na jakiś czas odprężyć aparat mowy polecam

Gość kwiatka
proponuje zrobic mu depilacje...woskiem!!!! A niech zobaczy przez co my przechodzimy zxeby być dla nich piękne!!!!

Gość kwiatka
prof.. a on wyje dopoki sąsiadka nie przyjdzie albo ktos nie zadzwoni na policje..... Nie słyszałes ... w domach z betonu nie ma wolnej milosci.. he he;-))

fakt próbowałem wolnej miłości w domu z betonu i o mało co nie skończyło sie próbą zaobrączkowania...

Gość Yvonnneee
Może ktoś coś jeszcze doda? :)

Gość osiołek...
przegłodzić trzy dni, związać i jeść na jego oczach smakołyki same :P

a cos nowego, ale tamta koncepcja jest super! to ja chce tak: dręczyc i męczyc kuszącym i prowokującym zachowaniem, cos tam trochę podotykac... eeee nie to wychodzi mi to samo... związac i czytac na głos dzieła Lenina albo zlać pasem za wszystkie kobiece cierpienia niech ma!

Gość Yvonnneee
Ale to go ma podniecić, sprawić przyjemność a nie uśpić/okaleczyć/zranić itp :P

Gość osiołek...
czy to ważne ?

aaaaaaaaa przyjemność! to ja wracam do mojej pierwszej propozycji... a wy drogie panie nie wiecie czego w takiej sytuacji oczekuje facet? np facet30 też. ja to jeszcze lubię być gryziony w pewne miejsca...

już kiedyś gdzieś pisałam... znowu się będe powtarzać :P związuję, zasłaniam mu oczy i... najpierw delikatnie całuję cale jego ciało omijając okolice penisa :P potem zaczynam masaż... i właśnie lubie go czymś nasmarować bita śmietana odpada bo przereklamowana :D ale...nutella, miód...koniecznie coś słodkiego bo lubie :)

Szepnac mu do ucha cos pikantnego, obiecac ze potem Ty dasz sie zwiazac i bedzie mogl z Toba zrobic co zechce albo wymienic co ma zrobic, ocierac sie o niego, lizac, calowac, drapac, gryzc, ssac i co Ci tylko przyjdzie do glowy. A moze lepiej nie zawiazywac mu oczu zeby Cie widzial? Zalozyc sexowny stroj, pozwolic mu patrzec na to co robisz. Usiasc na nim i zadowalac sie samej tak zeby to widzial.

Witam wszystkich :)))))))))))) Chm....ciekawe , ciekawe....... ;) nie bedę może zbytnio oryginalna, ale... dajcie spokój ze zlizywaniem ;) wszelkich słodkości-typu-bita śmietana, itd., przcież to się - mimo najszczerszych chęci i największego podniecenia - mdło może zrobić :( .......... Proponuję polać \"go\" szampanem, to już bardziej odjazdowe, tak dla \"lizanego\" , jak i ... zlizującej ;))) ... W trakcie spijania...gwarantowana ..poprawa humoru ;)))) , już i tak pewnie świetnego, ale..zawsze moż byc jeszcze lepiej :D Ąle żeby \"mu\" za nudno nie było od tych \"przyjemności\"...wskazana lekka chłosta :))))))))) . Żadne sado-macho :((((, takie lanie raczej w ..dobrym tonie ;) . A...potem...drogie panie...\"on\" nas może za \"to\" ukarać, a co on wymyśli, to już ciąg dalszy zabawy :classic_cool: ..... cdn

Gość tak szczerze
nic ciekawego nie piszecie dla kogoś z fantazją to wszystko jest normalką :P

noooooooo penelopo to jest to! omijać! zawiazane oczy to jest to! ja lubie zakryc dziewczynie cala twarz w trakcie i tylko sluchac jej reakcji, to daje fajny efekt seksu jakby z kims obcym, innym