Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Duchy - czy mieliscie juz kontakt albo przezycie z nimi

Polecane posty

Gość dajcie spokój .
Nigdzie sie nie pojawiłam, bo tylko go tylko czytam, a nic tam nie piszę, bo nie mam takiej potrzeby. Lubie czytac konkrety, a nie pierdolenie o szopenie przez kilka stron, ot moje zdanie.

Gość do dajcie spokój
Ha ha " a nic tam nie piszę, bo nie mam takiej potrzeby" badz szczera-,y chociaz dla siebie... Nie masz poprostu wiedzy na ten temat . Prawda boli!!! Duza buzka maly rozumek. Zaloz swoj topik - tylko maly problem na poczatku , czy ludzie "konkretnie" Cie nie oleja.

Gość zuza1111
do gówno- lepiej się nie kontaktować , bo duchy sie podszywają pod osoby z ktorymi osoby takie jak ty chcą się skontaktować. Może dojść do opętania. Twoj bliski jest już po drugiej stronie ( mam nadzieję) tam podobno jest dobrze..

Gość Ghost.....
:D Fajny text nie ?

Gość spokojnie to tylko awaria
???

Gość jestescie za bojne
zeby wam to tutaj opisywac

Gość spokojnie to tylko awaria
Przejrzałem ten temat o duchach, faktycznie kobieta o pseudonimie spokojnie miła aż się słabo robi, te wszyskie, kwiatki, papatki, kawusie, cudowne dzieciątka, ale jej problem jest chyba taki że jeżeli kobieta od paru miesięcy (tak mi wygląda po przejrzeniu tematu), kilka razy DZIENNIE pisze dłuuuuuuuugaśne listy to albo bardzo się nudzi albo wirtualna rzeczywistośc zastepuje jej realne życie. W realnym swiecie widocznie nie jest taka cudowna, mądra i wspaniała więc ludzie z interentu zastępują jej przyjaciół. I chyba płeć przeciwna też jej nie rozrywa na strzępy bo atrakcyjna babka nie mialaby czasu na takie bzdety.

Gość zanim
dojrzysz słomkę w cudzym oku - wyjmij deskę ze swojego (to do autora ostatniego postu)

Gość do to tylko awaria
"szybki,- ka" jestes w przegladaniu topiczka ktory toczy sie miesiace, czy w rzeczywistosci siedzisz dniami i nocami na forum Duch i masz problem zaakceptowac ze jest ktos kto ma cholernie wysoka inteligencje i cieply stosunek do innych ludzi . Przyznaj sie Spokojnie cie olala , nie odpowiedziala na twoj wpis i jestes rozzalony , widocznie uznala ze niestety nie jestes godny,-a uwagi. Zabolalo napewno??? Myslisz ze tymi bzdurami zniechecisz do wpisow spokojnie , uwierz mi tym bardziej wiecej osob chce ja czytac , robisz jej reklame -Dzieki! Co rozumiesz pod stwierdzeniem atrakcyjna babka - przypuszczam ze silikon w niektorych czesciach ciala to dla Ciebie atrakcyjnosc. Wlasnie atrakcyjna kobieta , to inteligentna kobieta , ale Ty tego nie zrozumiesz....

Ludzie badzcie toleracyjni wobec innych. W demokracji kazdy ma prawo do wlasnych opinii.

Gość człowiek se jaja robi
a wy nie widzicie??przeczytajcie o czym gadał po niemiecku;/........... załośc panie chomik... czego to ludzie z nadmiaru nudy nie wymyślą/?? i zanim powiesz na kogoś tam X prymityw...spójrz na własne postępowanie!!!

Gość Do Hamster
Bardzo chetnie poczytam co Ty rozumiesz podpojeciem tolerancja??? Komus zal cos..sciska ze jest taka inteligentna i madra osoba na forum ktora kazdemu mile slowa napisze , to trzeba sie jej doczepic bo by bylo nudno. Nie, Hamster to nie jest zdrowa opinia , to jest poprostu zawisc i chore ego kogos kto niema wlasnej wartosci i poczucia spelnienia w zyciu i szuka by komus drugiemu sprawic przykrosc.. Sorry ale zmienniam opinie o Tobie , wydawalo mi sie ze masz poukladane i pewne zasady , ale widze ze boli Cie ze Twoj topik siadl i bronisz ludzi ktorzy chamstwem chca zwrocic na siebie uwage , obrazajac innych piszac np.o wygladzie. Hamster-ciekawe pseudo -CHOMIK , czy Twoj wyglad zewnetrzny Ci to podsunal? Pamietaj -Twoje slowa nie denerwuj sie ostatnim zdaniem , musisz byc dla mnie tolerancyjny , w demokracji kazdy ma prawo do wlasnych opinii.

Gość powyzsze wpisy swiadcza
ze wiedze moze i macie, ale TEORETYCZNA, bo tak nie zachowuja sie osoby, ktore rozwijaja sie duchowo i to tyczy sie kazdej ze stron tego bezsensownego sporu :o Hamster napisal tylko, zeby wiecej tolerancji i od razu ktos zaczal go obrazac i to jeszcze dopisal jakies glupie uwagi na temat jego wygladu. I po co to wszystko? Właśnie widac jacy jestescie uduchowieni, nie ma co :o Pewnie czarna magia sie tak napradwe zajmujecie, a te wkręty o modlitwach i pozytywnym mysleniu mozecie sobie darowac. Od dzis nie mam zamiaru wiecej czytac tego topiku, bo widze teraz prawdziwe oblicze niektorych ludzi, ktory tam pisza. :o

Gość kogo typujecie ze tak
zazarcie i po chamsku "broni " tematu duch? Ja typuje K-Motylek :D

Gość napisalam wyraznie
ze kazda ze stron przegiela, wiec to Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem

Gość ja typuje ze Latawiec Shalla
Spokojnie New Gucio Franek Lolek Malgosia Zosia Hamster Frankowa

Gość Ludzie Hamster
robi was w konia , a wy sie dajecie raz pisze jako baba a drugi jako facet

Gość podnoszeee

Temat jest za poważny ażeby się nawzajem obrażać! Ludzie bądzcie rzeczowi i tolerancyjni. Na stronach dyskusyjnych w Europie Zachodniej jest takie chamstwo niespotykane, pomimo że dyskutyję w 5 krajach. Czy Polacy nie pasują do Europy, a może nadają się więcej do Syberii?

Gość widzialam moja babcie
w dwa dni po jej smierci.bardzo ja kochalam i nie moglam dojsc do siebie, kiedy umarla. mozecie nie wierzyc i smiac sie. trzeba przekonac sie na wlasnej skorze

Gość Uwaga dla wszystkich
Topic "Duch" pozdrawia

Gość dokladnie tak.....
bez sensu jest tu dyskutowac.... takich ktorzy nie potrafia do siebie dopuscic mysli ze jest COS czego na razie nie potrafimy wyjasnic nic nie przekona i beda rechotac ze smiechu kiedy ktos przedstawi nawet swoje doswiadczenia..

Gość co za kupa
Witam!miałam stycznosc z duchami nie raz,ale....3lata temu zmar łmęza ojczymi co dziwne zmarł o4 10i przez cały tydzień ja bydziłam się o tej godzinie.w koncu pojechałam do jakiejś babeczki i odprowadziła go na tamten świat.Na wigilię przyszedł....duch....było strasznie zimno i czuc było jego zapach....bałam się jak diabli.Pozdrawiam:D

Gość Wouter
Za kazdym razem jak wchodze na to forum. A ze lubie jak mi ciarki po plecach chodza jetem tu bardzo czesto.