Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Duchy - czy mieliscie juz kontakt albo przezycie z nimi

Polecane posty

A czemu Ci ciarki przechodza. Duchy ukazuja sie tylko wtedy gdy maja cos do przekazania. Np. ze jeszcze sa. Duchom jest bardzo trudno przejsc do ziemskiego wymiaru. Potrzebuja materie albo medium azeby mogli sie ukazac.

Gość liligdynia
miałam kontakt z duchem, ale czy to był duch, sama nie wiem 2 razy spotkało mnie coś czego do końca opisać nie umiem , coś co sprawiło, że po dziś dzień ciągle o tym myśle....

Gość to moze ja
ja cos opiszeJak mialam dwa latka umarla mi mama.Bylam malutka i usnelam na pogrzebie i tata poprosil naszego sasiada ,zeby pojechal ze mna do naszego domu.Sasiad wchodac wiadomo trzymal mnie na rekach i wiecie co ponoc mu sie same drzwi otworzyly po drodze.Nie sadze zeby to wymyslil.Nie wiem cos w tym jest.

To dziwna historia. Pare lat temu śnił mi sie dziadek. siedział na ławce pod piecem (on mieszkał na wsi) tak jak zwykle i patrzył sie na mnie i sie usmiechał. W tym snie wiedziałam ze on nie żyje. umarl jakieś 2 lata póxniej. Gdy sie o tym dowiedziałam nie dotarło to do mnie. To był pierwszy pogrzeb w mojej rodzinie (tak bliskiej osoby na której pogrzebie byłam) i nie czułam kompletnie nic. Dlatego też będąc już w jego domu, cała rodzinka w żałobie, ja jakby nigdy nic. Wyszłam, pogadałam ze znajomymi i wróciłam dośc późno. Wszyscy juz spali. Łożka zajete, etc. Tylko dziadka łózko było wolne, kiedyś zawsze z nim spałam jak tam przyejżdzałam. Położyłam sie. Leże tak kilka minut. Nagle ogarnęo mnie przeraźliwe zimno. Byłam strasznie przerażona. Pierwsz co to zaczęłam intesnywnie myśleć : \"Dziadziu przeciez mnie kochasz. nie strasz mnie\" i zimno odeszło. Podobno zmarli przychodzą spać do swoich łózek. Nie wiem na ile to jest prawda no ale cóz... zreszta w mojej rodzinie jest kilka takich historii. Dlatego wierze..

up ps. zeby nie było ze sprowadzam temat na inne tory ;) ps2. ulotna chwila no ja myśle ;) toast irlandzki rulezz ;) zaczyna sie robić zimno, pierwszy cel knajpka do której zawsze wchodze po raz ostani w życiu jak to sie mówi ;) ale tez lubie: - Wypijmy za dęby z których będą nasze trumny, oby k... rosły jak najdłużej. - Napijmy się! Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem! Ciekawe dlaczego jestem tak znana w moim małym miasteczku ;)

Gość ale co
są duchy czy ich nie ma?

Gość alien_23
do hamster.Jezeli poczytale moj topic to moze masz dla mnie jaks rade?Wiesz cos o ukrytych wymiarach?

Alien 23, nie moge wejsc na Twoj topik, napisz o co Ci chodzi a odpowiem co bede mogl.

Gość alien_23
wiec to bylo tak.Byla noc.Okolo 5 nad ranem obudzilam sie bo mama swiecila swiatlo w lazience.Nagle poczulam ze nie moge sie ruszac.Lampki na wiezy zaczely migotac i zaczely sie z niej wydobywac rozne pikania.Chialam krzyczec do mamy ze cos sie dzieje ale nie moglam wydobyc w ogole glosu,tak jakby ktos zakneblowl mi usta.Za chwile poczulam ze ktos mnie dotyka z tylu.tylko ze nie moglam sie obrocic i zobaczyc kto to.Myslslam ze za chwile serce mi stanie,tak sie balam.Po jakis 5 min wszystko ustalo i w koncu moglam sie odwrocic na drugi bok.Ale nikogo nie bylo.Dobra wiem jak to brzmi,ale to sie przydarzylo.Byc moze tylko w mojej wyobrazni ale jednak to przezylam.Slyszalam o podobnych przypadkach kiedys w "Nie do wiary".Chodzilo tam wlasnie o ludzi z innych stref czasowych lub wymiarow,jak kto woli.Dlatego pytam czy ktos cos wie na ten temat lub zna jakies naukowe fakty dotyczace tego zjawiska

ale piszac o \'ludziach z innych wymiarow czy stref czasowych\' masz na mysli zyjacych ludzi tylko w innym wymiarze czy zmarlych/duchy ?

Gość alien_23
wiesz,kiedy ogladalam ten program(a zdazylam tylko na koncowke) wynikalo z niego ze chodzi o zyjacych ludzi z innych stref czasowych.Ale moglam cos przeoczyc

allien 23 naukowych wytlumaczen niema na ten temat. Bo nauka ma duzo zaleglosci sie zajac tym tematem. Podaj swoj e-mail a wysle Ci moj odczyt, tylko 11 stron.

Gość alien_23
kasjopeja83@wp.pl

Gość beata 123
kiedy moja babcia zyła, w nocy z takiej skrzypiacej szafki brała lekarstwa..siadała na wersalce i czekała az lek zadziała...kiedy umarła kazdej nocy słyszłam skrzypienie szafki i wersalka się uginała jakby babcia na niej siadała...pomyślałam ze to jakaś obsesja ale kiedy obudziła mnie 3 tygodniowa córka płaczaca w wózku(babcia jak się córka urodziła kazdego wieczoru kołysała Ją do snu) i zobaczyłam ze wózek lekko się kołysze, juz wiedziałam ze to moja babunia chce uspokoic malenstwo...Kocham Babcie nad zycie i wcale sie Jej nie bałam...po pogrzebie wszystko ucichło a ja mam nadzieje ze babcia odpoczywa w spokoju

Gość alien_23
wspolczucia

Jezeli ktos zainteresowany jest moim odczytem na temat zycia po smierci to prosze o e-mail po 25.11. bo tutaj go niemam, dopiero jak do Polski wroce. mendrina@tlen.pl

Gość trener jarząbek
A mnie się wydaje, że wspomiana Spokojnie...z topiku duch to posłanka Senyszyn! Jej alter ego szaleje w sieci