Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Duchy - czy mieliscie juz kontakt albo przezycie z nimi

Polecane posty

Zajmuje sie od dluzszego czasu parapsychologia i radiostezja. Przed kilku latu poprzez szept do ucha przez niewidzialna osobistosc dostalem wspaniala rade praktyczna. Czy tez macie jakies przezycia na tym tle?

Gość jaki to był podszept
??? nie miałam nigdy takich przezyc, ale ty się zwierz co to było.

Gość dziadku idź już spać
63 lata to jest bardzo obciążające dla twojego wieku, jeszcze tu zawalca dostaniesz :)

Co za obrzydliwcy sie tu odzywaja. No to co do mego wieku. jeszcze plywam 1 km na jeziorze, jezdze rowerem 110 km ale nie wyscigowka, a rowerem ktory ma 30 lat, w biegu albo w podnoszeniu ciezarow chcialbym sie jeszcze zmierzyc z tymy obludnikami. To jest powazny temat, nie dla gowniarzy, jezeli na ten postawiony temat nie macie nic do powiedzenia to idzcie gdzie indziej, na topik dopasowany do waszej primitiwnosci.

Gość Geist
Hamster, es wäre doch gelacht, wenn du mit so einem Arschloch nicht fertig wirst ! Schwamm drüber ! Zieh deine Sache durch ! Laß dich nicht provozieren und denke einfach daran : " Herr vergib ihnen, denn sie wissen nicht was sie tun ". Und schon sieht die Sache ganz anders aus. Also, Kopf hoch und weiter, das sind doch Kinder ! Die muß man leider etwas ignorieren. Sie leben nach dem Motto: große Klappe, nichts dahinter ". :)

Hallo Geist, vielen Dank für Deine aufrichtige Worte. Es ist war, dass man mit dem primitivsten fertig sein muss, denn sie haben hier Nichts zu suchen. Ich nehme dass mit lockerer Hand und etwas Mitleid mit.

Kto ma jeszcze jakies zapytania w tej sprawie? Jako eksperta kazdemu dam wskazujaca odpowiedz.

Gość julek
Jestem ekspertem w tej sprawie i odpowiem na kazde zapytanie.

Gość szlak
jest juz taki topik ma ponad 100 stron wiec chyba cos w tym jest poszukaj go i poczytaj :D

Gość sześć
Hamster🌻 a czy zajmujesz się również Aniołami? mnie ten temat interesuje już od dłuższego czasu... ja kiedyś miałam pewnego "gościa" w swoim domu... tzn. w pokoju, ale nie chcę o tym pisać. "przyszedł" w czasie kiedy bardzo "intensywnie" zajmowałam się "tymi" sprawami, ale nie wywoływałam duchów... wiem, że nie można.

Hallo szesc, zajmuje sie wszystkimi tematami parapsychologii. Mialem w Olsztynie odczyt na temat zycia po smierci. Gdyby Cie ten temat interesowal to przesle Ci 9 stron na ten temat:

Mnie bardzo interesuje ... prześlij jeśli możesz . Chyba miałam taki kontakt , łudzę się oczywiście , że to nie moja chora wyobraźnia . ... Trzy razy po śmierci mojej mamy ( miała 50 lat i nie spodziewała się śmierci ) czułam jej obecność , widziałam dziwne rzeczy ... bałam się trochę Pozdrawiam Kinga

Gość ojejkuuuuuuu
ja jestem zainteresowana wyslij mi na ninka29@vp.pl

Gość ojejkuuuuuuu
Kinga jakie dziwne rzeczy widziałas ? nie musisz dokladnie pisac ale mniej wiecej :)

w momencie gdy umierała moja mama ( w szpitalu ) siedziałam w łazience i ryczałam ( nie chciałam żeby mnie dziecko i mąż widzieli ) i .... spadła bielizna , która suszyła się wyprana , na suszarce ,,, tak sobie spadła po prawie dobie bielizna mojej mamy po paru dniach siedząc na fotelu , nagle zauważyłam bardzo mocny cień na podłodze ( to wyglądało tak jakbym miała przed oknem wielkie drzewo i był silny wiatr ... co było absurdewm bo mieszkałam bardzo wysoko , i żadnego drzewa nie było .... i jeszcze obudziło mnie w nocy takie silne szarpanie ... szarpała mnie moja zmarła niedawno mama , wstałam z łóżka ( byłam przerażona ) poszłam do łazienki i ... zobaczyłam znowu taki sam dziwny cień w świetle lampy jak ten niby od słońca i drzewa za oknem o którym napisałam wcześniej .

Gość strach podświadomy
jak byłam dzieckiem kilkakrotnie widziałam osoby, których poza mną nikt nie widział, słyszałam szepty . To jednak minęło.Teraz tylko czasem ''czuję'' czyjąś obecność.

Gość do gorrry

Gość Na topiku Duch
krolóje"spokojnie", która wymyśla coraz nowe historie aby podtrzymac upadajacy topik...Jest zakochana w Y...., który widocznie kiedyś sie tam wypowiadał ale odpadl jak zresztą kilka ciekawie wypowiadajacych się osob. Wzywa go tesknie od czasu do czasu. Jak nie ma już tematów to cytuje lektury.Modlą się za ojca niejakiej Shali, który jest chyba nawiedzony ( jak i jej dom). Shala jest spoko...Jest i sympatczna"afrykanka", ktora mieszka w RPA ale obecnie jest w Polsce i jedyny męski okaz "cast avay", ktory uwaza,że zjadł wszystkie rozumy...ale jest męskim rodzynkiem... Jest i sympatyczna latawiec. Od czsu do czsu zagladam. Kiedys było ciekawiej.

Gość Do tchorza
"Na topiku Duch"- strach Ci sie nawet podpisac: Zastanawiajace.... znasz te osoby i tresc wiec oznacza ze przebywasz tam regularnie , czyli zal Ci tylek sciska ze ktos ma taka wiedze ze Cie przygniata. Temat Duch jest tak ciekawym tematem ze tyle ludzi miesiacami spotyka sie na nim , szanujac innych. Kazdy ma swoja historie , kazdy ma swoje przezycia , kazdy jest indywidualnoscia. Przerasta Cie wiedza topika Duch , zaloz swoj topik np.Co zrobic by przezyc bedac Nikim!

Gość Hamster mala ciekawosc
poco zakladasz topik , o temacie ktory juz istnieje -identyczny. Co chcesz przez to uzyskac ???

Gość dajcie spokój .
Może i było tam kiedyś ciut ciekawiej, ale czy to powód, żeby jechać na innych? Mnie osobiscie drazni to ciagle offtopicowanie, czasami trzeba przebrnac 3 strony jakis przepisow kulinarnych czy ploteczek, zeby trafic na cos zwiaznego z tematem. Nie mniej jednak pozdrawiam sympatyczna ekipę z topiku "Duch" :) 🖐️

Gość do dajcie spokój
A mnie wlasnie draznia takie osoby jak Ty... Och--"Może i było tam kiedyś ciut ciekawiej"-bylo do czasu jak ty sie nie pojawilas. Topik ma byc przyjemny , ciekawy i dac chec wracania do Niego i topik "Duch" taki wlasnie jest- Rodzinny , a w rodzinie mowi sie o wszystkim - zakrecona osobo! Jesli chodzi o przebrniecie przez przepisy kulinarne , bystra osoba robi to bardzo szybko zauwazajac po pierwszym zdaniu ze chodzi o danie , a nie czyta do konca i zauwaza na slowach ..Smacznego!-ze to jest przepis . Widac do bieglych nie nalezysz.. Przypuszczam ze sympatyczna ekipa z Topiku , podesle Ci jeszcze jeden przepis Skarbie! Smacznego!