Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

Agapko cieszę się, że wyniki są dobre :) I nie pozostaje teraz nic innego jak życzyć Ci owocnych starań :) A reszta kobitek gdzie się podziewa? Padlinka jak Twoje przeziębienie, minęło? Wiesz może co u Brednie słychac? Ja już za 2 tygodnie jadę do Kliniki i teraz o dziwo już się nie boję, tylko nie mogę się doczekać :) Chciałabym już wsyzstko wiedzieć.

Witajcie kochane :) Ale tu u Nas puściutko, gdzie wszystkie się podziałyście? Ja już w środę jadę do Poznania do kliniki, pani prof. kazała przyjechać mi wcześniej i bardzo się z tego powodu cieszę, bo już się doczekać nie mogę :) Mam wszystko uszykowane i tylko teraz czekam do środy wcześnie rano, bo na 7:00 mam być w klinice. Piszcie dziewczynki co u Was?

Markotuś trzymam kciuki !!!❤️ Pozdrawiam Was wszystkie 🌻 ❤️

Ja tez trzymam kciuki 🌻 Agapka, zycze zeby blogas fajnie sie rozwijal ❤️ A ja masaksycznie sie czuje...Niedoleczone chyba przeziebienie przeszlo w zapalenie zatok..i UMIERAM!!!!!!!

hej kobiety co tam u was słuchać?? mój blogaas narazie smuteczkowy jest ale napewno z zcasem sie zmieni na cosik ciekawszego ;) tym bardziej jak w lato zaczne staranka ;) wczoraj minoł miesiac od zabiegu ..narazie @ brak a zcekam na nią jak nigdy z utesknieneim,ale słysząłam ze moze sie spóxniać nawet do dwuch tygoni wiec cierpliwie czekam ;) wizyte u ginki mam 24 maja juz sie doczekac nie moge bo chce zobaczyć czy wszystko sie ąłdnie wygoiło w środeczku...a wogóle mam jais stan ropny bo mam żóltawe upłay..weic muis mi cosik zaradzić... przesyłam wam dzieczyny ogromne buziaki ;)😘

Hello! 🖐️ Ciekawe co u Markotki! Ja jade we wtorek. Oczywiscie pietra mam, a mezus sie cieszy ze niedługo moze rozpoczniemy staranka i sie w koncu uda. Boze jak bardzo tego pragne! Padlinus jak zdrowko??? Pozdrowiam Was Kochane!

Molus 🌻 Trzymamy kciukasy! ja po pierwszej dawce laku juz spalam cala noc! dzis jest o niebo lepiej...nawet mam wiecej cierpliwosci do Gabrysi :-P Chyba powinnam sie zavrac za sprzaanie bo przz te chorobsko domek sie zapuscil z leksza, heheheh Pozdrawiam wszystkie mooocno!Piszcie o u Was!

hej dziewczyny co u mnie>?? czekam a pierwsza @ po zabiegu narazie jej nie widac ale ponoc mozę sie spóxniać..wiec niecierpliwie czekam,jak nigdy ;) no ciekawe co u markotki...🌻 moluś--zobaczysz ze juz niedługo czas nam zleci i bedziemy sie starać ;) arzem :) super ;) w środe za tydzien mam wizyte u mojej ginki ..ale jak dotane okresu to ebde musiałą pzresunac wizyte..bbuuuu a tak na nią zcekam bo hciałą bym sie dowiedziec co u mnie tam w środeczku słychac,czy wszystko po zabiegu siew ygoiło i wogóle ;) Padlinko-🌻 i buziak dla Gabi ;) wogóle dla waszystkich cmokaski😘

Witajcie :) Wróciłam wczoraj z kliniki i odziwo było super :) Bardzo dobre warunki, miły persolen, świetni lekarze. Przebadali mnie tak dokładnie, jak nigdy dotąd nik mnie nie przebadał. No i niestety mam wyraźne pco, wręcz książkowe. Wszystkie wyniki, USG wskazują właśnie na to cholerne pco. Dostałam leki: Progynova21 i Duphaston na przywrócenie cyklu. Zaczęłam już dzisiaj przyjmować no i zobaczymy jak będzie. Za miesiąc odbieram jeszcze resztę wynikó i mam wizytę u mojej pani profesor i ona zadecyduje co dalje ze mną zrobić. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie. Padlinuś lecz się szybciutko. Agapka na pewno wszystko będzie dobrze :) U Ciebie Molus też będzie ok :

Hejka! o ja Markotus! i co teraz? to da wsie jakos wyleczyc? preczytałam sobie w necie co to jest dokładnie to PCO i troche mnie to przeraziło... Trzymam kciuki. Ja odezwe sie juitro i napisze co i jak. Juz jade na tabletkach na uspokojenie ( ziołowe wiec spox ;) ) bo sie tak boje ze nie macie pojecia! Całuski dla Was moje Drogie....

Moluś nie stresuj się tak, bo się wykończysz biedulo :) Napisz szybciutko co i jak u Ciebie. A z tym moim pco, to faktycznie skomplikowana sprawa, ale da się z tym zajść w ciążę. Czeka mnie dość długie leczenie, wiele prób, ale najważniejsze, że szanse mam. Teraz dostałam leki na przywrócenie cyklu Progynova21 i Duphaston. Nie wiem dokładnie czy one tylko przywrócą miesiączki, czy wowołają też owu. Zaczęłam już brać i czekam co będzie. Za miesiąc wizyta i wtedy dowiem się czy muszę śpieszyć się z ciążą, czy mogę jeszcze trochę poczekać. A reszta dziewcząt gdzie się zaszyła? Agapka, Padlinka, Fląderka, co z Wami? A ktoś wie co u Brednie słychać?

no to najwazniejejsze ze dzidzie miec mozna- kamien z serca! U mnie po za stresem z jutrzejsza wizyta to wszystko jest czadowo! Mezus czeka z nicierpliwoscia na jutro bo ma nadzieje, ze lekarz powie \"do dziełą prosze pana\" i on juz tak bardzo chce dzidzie miec. Widze to po nim :D I w ogole ostatnio jest taki kochany , ze go czasem nie poznaje ;) :D

No to super :) Bo mój misiek nie chce wcześnie niż za rok lub dwa :(

No u nas to tez jest to ze ja w przyszłym roku Mamak juz 30 lat skoncze ! 😭 wiec trzeba działac :)

No to tak, ja mam dopiero 21, a misiak jest rok starszy. Ok, ja uciekam, trzymaj się dzielnie i napisz po wizycie. Pozdrawiam, papa :)

O! Pojawilyscie sie -----jak milo:-) Ja mam troche kiepski humor i samopoczucie..do konca tych zatok nie wyleczylam, jestem jakas zmeczona taka..moze pogoda..eee nie wiem... Dziewczeta, super ze u Was jakos sie ukalda pomalu!!!!!!!!!! Jesli chodzi o Brednie--nie ma jescze netu, bardzo ubolewam nad tym, ale nie zanosi se chyba na szybki jej powrot. juz urzadzial sie jakos w nowym mieszkanku i z tego co wiem jest ok. Ja troche mam nerwow teraz, bo jesli nie skombinujemy 40 tys zeby splacic wujka (mieszkamy w mieszkaniu po dziadkach) to wyladujemy na bruku.nie sadze zebysmy mieli szanse na kresyt bo maz zarabia kiepsko.. eh, jakos to bedzie..

hello ! u lekarza było tak: p. doktor mnie zbadała i powiedziała ze wszystko spoko ale da 100% pewnosci poszłam jeszcze na usg i sie potwierdziło:) Najwazniejsze ze nie robia sie nastepne torbiele. :) tablety na brak okresu mam brac nadal, tzn przez nastepne 3 mies. POtem czekac na okres i brac sie roboty z dzidziusiem . Oczywiscie po tych 3 mies. mam sie pojawic w Poznaniu. Padlinka 40 tys- szok!! Całuski dla Was Kochane ! ❤️

padlinko--no to nie za wesoło ,ale napewno wszystko sie pouklada 🌻 a twój suwaczek zasuwa do przodu :) moluś--super że wszystko uklada się super ja jutro mam wizyte kontrolna taka po zabiegu...zobaczymy co powie moja ginka ;) buziaki dam znac jak sie dowiem co i jak ;)

Co tu tak pusto !!!! Zrobił mi sie bliznowiec po tej operacji ! i musze kupic masc ktora kosztuje ok 60 zł i jest jej tylko 50 ml! No ale trzeba skoro chce sie miec ładny przuszek, bo piekny to ona juz nie bedzie!

jestem sobie :-) dzis robilam badanka, jutro wyniki miejmy nadzieje ze oki wszystko bedzie :-) w kwestii mieszkania temat stoi, wrrrr, czyli forsy dalej nie mamy..i wogole lipa jest... Molus ❤️ Agapka 🌻 fladerka, czarnulek, markotka, zaocznie brednie ;-) buzioole 👄

Padlinus na pewno bedzie OK. A z tym mieszkniem to tak jak mowisz -lipa i to wielka!!!! Kurcze nie wiem co bym zrobiła w waszej sytacji ! Trzymam kciuki ze by sie ułozyło!!!

Cześć dziewczynki :) Pochorowałam się troszkę :( Ale dzisiaj już mi trochę lepiej. Padlinka my z miśkiem mamy podobny problem. Też chcemy wziąć kredyt (30tys.), ale nie chcą nam udzielić, bo Misiak jeszcze wojsko ma nieuregulowane :( Pozdrawiam :)

Znowu puściutko :( Moluś, Agapka co u Was? Padlinka jak Twoja malutka Emilka? Czarnulek zaglądasz tu jeszcze czasem? Fląderka co u Majeczki słychać? Nie chcę narazie zapeszać, ale chyba mam pracę :)

Witaj markotki kochana! No, jak nie chcesz zapeszac to Ci jescze nie pogratuluije, ale ... :-) Moje wyniki niestety nie bardzo..wyglada na to ze znowu dopada mnie cholestaza ciążowa, jak przy gabrysi.. Wiec na dzien dzisiejszy mam ciaze patologiczna, buuuuuuuuuuuuu zobaczymy jeszcze, kolejne badania robie w poniedzialek, mamm nadzieje ze wyniki poprawia sie...trzymajcie kciuki, zeby nie rosly mi enzymy, bo wezma mnie do szpitala, tfu!jak nie urok to sraczka! Z mieszkaaniem chyba tez juz nic nie zrobimmy..brak mozliwosci...trudno, ajkos trzeb sie z tym zmierzyc.. A co u Was kochane? piszcie!!!!!! Pozdrawiam cieplutko i buziaki!

Hello ! Oj Padlinuś! Musi byc OK bo ja tu nie widze innego wjscia :) Markotus tez nie chce zapeszac wiec jak bedziesz wiedziec na 100% co z praca to napisz a wtedy dopiero dostaniesz gratulacje! U mnie postaremu. Ostatnio nawał pracy straszny. Siedze pogodzinach ale wypłata bedzie lepsza. W połowie sierpnia jedziemy w gory, bo: Jezeli uda nam sie zajsc w ciaze to pewnie przez 2-3 lata nigdzie sie nie ruszymy wiec trzeba to wykorzystac. Tabletki odstawie po przyjezdzie i bede czekac na @. I zaczne mierzyc tempke i obserwowa sie na mksa by szybko jak najszybciej sie udało! Pozdrawiam Was Wszystkie!!! 🌻 ❤️ 👄