Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policjantpalacz

Najbrzydsze miasta jakie poznaliscie ??

Polecane posty

Gość Policjantpalacz

ja stawiam na katowice :)

Gość ja nie moge
katowice sa piekne...

Gość magdaaaaaa
ja tez wole katowice bardziej niż lódź, ostrów maz. czy wiele zaniedbanych miast na dolnym sląsku

Gość był już taki topik

Gość ofka
łódź łódx i jeszcze raz łódź

Gość ona_________________
WARSZAWA jest najszpetniejszym miastem jakie znam!!! A KAtowice są piekne!!

Gość w Katowicach
pielegniarki zabiły dziecko

Gość w Łodzi nie byłam
Więc na razie moim numerem 1 są Katowice :)

Gość włocławek
brzydki brzydki i szary, jedynie nad wisła jest w miare;)

Gość ona_________________
A co? Warszawa to świeta krowa? Warszawa jest okropna i tyle. Okropne miasto i okropni ludzie.

Gość slotkaaaa
ona__________________ zgadzam sie z Toba.... warszawa jest okropna... bna drugim miejscu sa katowice i miasta na dolnym slasku.... a lodz to podobno zajefajne miasto niewiem nie bylam ... :D a jai takkocham krakow :D

Po co w ogóle zakładać takie tematy? :O Kazde miasto ma ładne i brzydkie miejsca. Mnie się np. Warszawa podoba. Nie znam oczywiście całej, ale Starówka jest ok 🖐️

Gość KAtowice i okolice
sa cudowne:)

Gość Zigga
Warszawa jest moim zdaniem bardzo ładna, byłam tam tylko raz i bardzo mnie oczarowała! Ludzie są tylko okropni! Tacy chamscy i zadufani w sobie! Wrocław jest ładny, ale niestety dość brudny, no i wiecznie tam drogi robią, takie wszędzie rozkopane nie wygląda estetycznie! Zakopane - śliczne miasto, takie troszkę jak bajka i w ogóle ludzie sympatyczni, tylko, ze ceny tam są jak z Marsa normalnie! Kraków - jeszcze piękniejszy, spokojny, ślicznie nocą oświetlony, tam jest tak jakoś świerzo, nie wiem czemu, ale odnosze takie wrażenie, poza tym ludność sympatyczna i nigdy tam nudy nie ma! Drezno - najśliczniejsze niemieckie miasteczko jakie widziałam, centrum jest normalnie takie fantastyczne, pełno wszędzie takich fontann ślicznych, naprawdę super! Kołobrzeg - ładny, ale jak na miasto nad morzem wygląda zbyt, hmm, zwykle, jak każde inne, a moim zdanie morskie miasteczka powinny mieć taki urok, jemu niestety tego brakuje! Praga - ładna i bardzo zabytkowa, moim zdaniem jest to w pewnym sensie artystyczne miasto, ludzie stawiają tam na kulturę, na ulicach pełno ludzi sprzędających obrazy, ten most tak sliczny i zabytkowy! Wiedeń - ładny, szczególnie domki Hunderwassera, sa po prostu jak z bajki, no i oczywiście słynny Prater, na który naprawdę wartosię wybrać, polecam też muzeum techniczne, robi wrażenie! Dziękuję za uwagę :D!

Gość ooooooooooklahoma
Katowice po przebudowie ronda beda piekne a Wawa tez jes spoko najbrzydszy jest wg mnie Kraków

Gość Kraków jest najbrzydszy

Gość najpiękniejsza
jest Dąbrowa Górnicza bo ma aqua park

Gość buhahahahahahahaha
Tym, ktorzy piszą, że Krakow jest brzydki- gratuluje poczucia humoru!!! Katowice są brzydkie- owszem te stawy w Szopienicach na zdjeciu ladnie wygladaja- ale kiedys bylam tam u rodziny- i w rzeczywistosci wcale to nie ladne. Zreszta balabym sie wejsc do wody w tak skazonym miescie. Warszawa tez jest brzydka- a na dodatek jest tam niezbyt przyjemna atmosfera za duzo szpanu, cwaniactwa. Wole juz w tym zestawieniu Katowice- bo tam milsi ludzie, chociaz architektura nieciekawa.

Gość ja tez byłam
w Krakowie u rodziny - gnój na ulicach, smród, aut w cholere, ludzie jacyś nieprzychylni - zaskoczona była. Mieszkam od dziecka w Niemczech i odwiedzałam rodzinke - ponoć to najpiekniejsze miasto w Polsce ale dla mnie było okropne po prostu, nudno tam i brudno.

Gość Alea11111
Nie może być Kraków klonem Warszawy, bo Kraków był pierwszy! Zastanówcie się, zanim coś napiszecie!