Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM WEJDZ

PROSZE WEJDZ OBOJĘTNIE KIM JESTES I DORADZ MI CO MAM ZROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość witaminka9
Zastanów sie, czy chcesz tam mieszkać, jeżeli sie wachasz to wynajmij mieszkanie na próbe, żewby sie przekonać, czy jest tak źle powodzenia ;)

Gość a jutro nie trać czasu
tylko szukaj, szukaj i jeszcze raz SZUKAJ czegoś z kiblem, szafą i oknem to na pewno

Gość woj.kujawsko-pomorskie
W Bydgoszczy znajdziesz zate pieniądze ładny pokój w domku, tylko poszukaj.poważnie

Gość woj.kujawsko-pomorskie
Poszukaj w anonsach.W poniedziałek ,albo wtorek nie pamiętam.Ewentualnie weż M. z kimś na spułe

Gość bardzo dobrze zrobiłaś ze
odmnóiłaś i nie zamiezkałs w tej norze!!!

Gość BŁAGAM WEJDZ
jeszcze raz dziekuje Wszystkim

Gość jolcia-smiolcia
SIKAJ DO KUBEKLA I WYNOS DO OGRODKA - NIECH ZYJE OSZCZEDNOSC ! :) :) :)

Gość BŁAGAM WEJDZ
Jeszcze raz dzieki! Napisałam wczoraj kilka maili do osób z netu ale niestety narazie to nie to- albko koszmarnie daleko, albo nawet 350 zł !!!!!!! Ale bede szukac dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwe sie wieczorkiem!!!!!!! Buziaki dla Wszystkich którzy tu zagladali wczoraj :):):)

Gość BŁAGAM WEJDZ
Czesc Kobietki :) Tak jak obiecałam odzywam się wieczorkiem :) Moj chłopak przyjał to bez żadnej kłótni, powiedział, że to przeciez ja mam tam mieszkać i to tylko moja decyzja! I dobrze! Obecnie szukam mieszkania przez moją uczelnie, jest kilka interesujących ofert, wiec powinno sie udac :) POZDRAWIAM WAS 🌻

Gość BŁAGAM WEJDZ
co nie?

Gość Anihilator
no za taką cene ozdobnych kafelek ani parkietów z fajnym meblami nie znajdziesz ale jednak mieszkanie w norze bez okien raczej odpada pozstaraj sie znalesc jeszcze kogoś do mieszkania i podzielcie koszty na pól wtedy bedzie lepiej

tego faceta to by trzeba za jaja powiesić na suchej gałezi ..... żeby taki karcer za220 zl proponował sam niech tam sobie zamieszka:P:D

Gość BŁAGAM WEJDZ
ale dla niego to było bardzo mało, bo zaznaczał, że za tamte pokoje chce po 300 [ładniejsze, normalne warunki] a ten tylko 220!!!!!!

Bardzo dobrze, że tej nory nie wzięłaś :\\ Faceci mają trochę inne spojrzenie na takie sprawy ( też zależy jacy ) i jeżeli sami nie muszą tam mieszkać ;) Spróbuj poszukać jakieś pokoju u staruszki, popytaj znajomych, działaj i jeszcze raz działaj! Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość o.n.a.2.6
Ja się dziwię czy coś takiego można wogóle wynajmować, pomieszczenie po saunie. Nie ma tam wilgoci? Za to powinno się karać grzywną.

gratuluję dobrej decyzji:) nie wiem jak można było się w ogóle nad czymś takim zastanawiać, ale okwej... najważniejsze że już podjęłaś dpbrą decyzję :) ja rozumiem, można nie mieć kasy, sama nie mam fortuny, ale narażać swoje zdrowie dla oszczędności 50 czy 100zł miesięcznie to przesada :( sorry ale jak boisz sie powiedzieć chłopakowi to chyba coś nie tak... czy to nie chłopak powinien być kimś do kogo idziesz z problemami, kogo kochasz i kto Cie akceptuje - Ciebie i Twoje decyzje?

Gość dzieki za wsparcie
:):):)

Gość taka jedna mala
:):)

Gość BŁAGAM WEJDZ
Jeszcze nic nie znalazłam, bo tam gdzie dzwoniłam chcę po 280 zł-350 zł :( Ale bede szukac dalej :)bł

Gość BŁAGAM WEJDZ
hej! dzisiaj nie mialam czasu, wiesz- nie tylko tym człowiek żyje :P ale na pewno dam znac jak cos znajde :D POZDRÓWKA DLA CIEBIE :):)

hej ale 280 to nie tak duzo jest to tylko 60 zeta wiecej niz za tamto no ale to mzoe az 60 zeta wiecej :O sama niewiem pozdrawiam i zapraszam na stronke gdzie walczymy o 25 000 wpisuf znaczy 25000 juz mamy teraz walczymy o 50000 :D:P:D:P:D pozdrtawiam

Gość kafffka
kup miejscowagazete. tam na 100 % są ogłoszenia,ze ktos wynajmie pokoj. mysle,ze za 300 zł. znajdziesz normalny pokoj z lazienka. w koncu jestes czlowiekiem, a nie jakas swinka w chlewiku,ze robi pod siebie, je w korycie i nawet nie ma okna.

Gość kafffka
zaplac te 260-280 zl. ale zyj normalnie, jak czlowiek

Gość BŁAGAM WEJDZ
Rozmawiałam wczoraj z kolezankami, i one radziły mi podojeżdżac jeszcze na uczelnie do konca grudnia. Argumantowały to tym, ze teraz tyle wolnego jest [ja sama mam wolne poniedziałki] a w grudniu to juz całkiem bo przerwa na świeta. Zastanawiam sie co robic ...

Gość szukaj dalej mieszkania
albo weź te za 280 zl ale NIE BIERZ TEJ NORY BEZ WC I BEZ OKIEN:-o

NIE BIERZ ZA NIC W SWIECIE ,JA WYNAJMUJE MIESZKANIE OD WRZESNIA,ALE JA MAM WARUNKI IDEALNE CHOCAŻ WIĘCEJ KASY PŁACĘ.A TY ZGINIESZ TAM.

Gość BŁAGAM WEJDZ
Dziewczyny kochane, ja juz dawno tu napisałam, ze nie wzięłam tej nory!!!! :D Ale dzieki za rady :) Rozmawiałam wczoraj z kolezankami, i one radziły mi podojeżdżac jeszcze na uczelnie do konca grudnia. Argumantowały to tym, ze teraz tyle wolnego jest [ja sama mam wolne poniedziałki] a w grudniu to juz całkiem bo przerwa na świeta. Zastanawiam sie co robic ...