Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzrokowiec II

Gapienie się mężczyzn na wasz biust

Polecane posty

To zależy jak bardzo gość jest natrętny;) Czasem ma ubaw jak się zapatrzy:D ale czasem mam ochotę go rąbnąć😠. Mam bardzo duże piersi i to zwraca uwagę;/

Gość tili
Ja zwykle wtedy zaczynam intensywnie wpatrywac sie w krocze delikwenta. Jesli to jakies meskie rytualy plemienne - to nie chce sprawic mu przykrosci nie zwracajac uwagi na jego atrybuty. Niestety zauwazylam, ze wiekszosc mezczyzn bo takim moim grzecznosciowym wpatrywaniu sie w przyrodzenie - peszy sie :O Zupelnie nie rozumiem dlaczego :( ;)

Gość cccccccccccccc
to nie tak że zwracam uwage tylko na biust i duży biust, albo na te lale - ogólnie mówiąc. napisałem o nich bo tak jakoś mi się to przypomniało ;) a ja zwracam uwage na coś zupełnie innego niż piersi. na oczy, uśmiech, twarz... to wszystko w pierwszej kolejności. a to czy ona ma "tam" troche mięsa :o to już inna sprawa, mało ważna. często mam tak że jak spodoba mi się jakaś dziewczyna, to po chwili (lub obojętne jakim czasie) pamiętam tylko twarz, a reszty już nie. nawet nie wiem jak była ubrana, chociaż wiem że fajnie :]

Gość tili
cccccccccccccc mamy Ci dziekowac za to czy co? Czy Ty nam dziekujesz za to, ze nie chwytamy Cie za to i owo i nie gwizdzemy za Toba na ulicy? Sadzilam, ze to co opisujesz to normalne zachowania normalnego mezczyzny a nie cos czym trzeba sie chwalic :O Oj ja naiwne dziewcze :(

Gość na mnie się nie gapią
mam małe cycki i nie mam problemu. Mogę sobie bez stanika śmiało hasać i nikogo to nie deprawuje:P

Gość cccccccccccccc
tili >>> to było do -znudzona1- i -rence opadajom- , przeczytaj temat od początku, to zrozumiesz :)

Gość tili
ccccccccccccccccc No dobra ;) Przeczytalam i juz sie nie czepiam ;) 🖐️

Gość june
tili-podoba mi sie, ze oddajesz facetowi to co mu nalezne:) Szkoda, ze sie tak pesza-przeciez powinni byc wdzieczni, ze ktos zauwazyl ich klejnoty! Jesli tylko bede miec taka szanse to tez zaczne sie gapic na ich krocze....zobaczymy co to bedzie:)

A jeden taki na basenie to nie tylko, że się pogapił, ale jak wychodził, to udał, że mu się noga omsknęła i się na moim biuście oparł! Myslałam, że drania strzelę w pysk, ale byłam ze znajomymi i się opanowałam. Z trudem. Bo nerwowa dość jestem. . :P

Gość tili
june staram sie po prostu byc kulturalna i przestrzegac ich zwyczaje :P Sprobuj - jestem ciekawa czy tez beda sie peszyc :P

Gość abrraa
Kurcze u mnie jest to samo.Nie mam dużego biustu ale faceci sie nań gapią, tylko raz w zyciu wyszłam w bluzce bez stanika..bo było tak gorąco że nie było mozna wytrzymać. A faceciiiiiiii już tyli slepiami ..Wkurza mnie to i bardzo krępuje.. Pierwszy i ostatni raz wyszłam bez stanika.;////////// Nie dam satysfakcji tym zbokom...o nieeeeee

Gość take a change
mam ochote dac mu w morde ;)

Wy kobiety za to jestescie bez skazy !!!nie mowie ze sie nie gapie ale jak ladna jakas pani ma wyexponowany biuscik to czemu nie zerknac ?? w takim razie niech zaklada golfik albo pelna szmatke . nie chodzi tu zeby sie natretnie gapic ale zerknac ...toz to normalna sprawa .kobiety za to patrza na spodnie faceta* czesto sie z tym spotykam i zwracam uwage na to ,nie mowiac juz na basenie czy na plazy ,robia to bez wzgledu na wiek i mlode i starsze ,wiec jestesmy kwita czyz nie ??!!same przeciez ubieracie sie kuso ,aby chwalic sie biustem i wdziekami czasami az do przesady ,ze zatraca to dobry gust ,ale to juz indywidualna sprawa kazdej z Was... Pozdrawiam Wydekoltowane ;)

Gość HEHEHEEEE
sgnjgsjgsj i jak z tymi cyckami ;P

Gość patrzy
nawet dzisiaj widzialem jedną i jakby nie chciala to by nie pokazywała

wkurza mnie ze nie mozna już sie ładnie ubrać w bluzkę z dekoldem i pomalować bo zaraz wszyscy wyskakuja że pusta lala itd.

Gość a co to do cholery
ma zanczyć JAKBY NIE CHCIAŁA TO BY NIE POKAZYWAŁA???!!! Ty weź się puknij w głowę! Dobrze Ci radzę! Szlag mnie trafia jak idę ulicą, a jakiś frajer gapi się na moje piersi. Tak, są duże, ale co z tego? To nie upoważnia nikogo do tak chamskiego zachowania!!! A najbardziej to mnie strzela kiedy rozmawiam z jakimś prostakiem, a on zamiast patrzeć mi w oczy gapi się na mój biust. Żenada!!!

To może, drogie koleżanki powinnyśmy brac przyklad z kobiet na dalekim wschodzie i zacząć lazić w burkach??? Najprzyjemniej powinno być w takim stroju przy obecnych temperaturach... :o

Gość kici
o nie, prosze nie, błagam!!! :o juz nie bedziemy sie patrzec na wasze biusty, przysięgam 😭 ...znaczy sie bede tylko zerkał tak, kątem oka ;) tylko nie zakrywajcie dekoltów!! błagam! :) 🖐️

Gość mi sie nie gapia
bo jestem decha.. :/ ( A )

Gość widać
to zależy kto się patrzy:PJak ciacho to super niech patrzy:D

Gość dziś znów usłyszałam
komentarza pt. "ale cyc!" Boszszsz, jak mnie wkurza prostactwo!!!!

Gość sd
ja dzis zauważyłem sprzedawczynie w sklepie ..Krókkie spodenki brzuch na wierzchu ,stringi pod gaciami ..Dlaczego kobiety tak robią?

Gość może dlatego
że jest ciepło?! Ale masz rację- do pracy trzeba się ubierać trochę z rozumem, bo to nie jest plaża ani jezioro...

Gość sd
ciepło?Jesli tak to chociaż w bluzeczce co nie odsłania brzucha?

Gość lambda de
E tam, biust jak biust. Kilka dni temu przy granicy w Kołbaskowie na stacji benzynowe z samochodu wysiadała młoda kobieta. Jako,że trudno jest kulturalnie wysiąść z samochodu w spódniczce mini pani owej to i owo się zadarło do góry. Słodkie dziewczę nie miało niczego pod tą spódniczką. Nawet symbolicznych stringów. Wszyscy okoliczni panowie byli wstrząśnięci - pozytywnie. Ich szacowne małżonki nieco mniej. :)

Gość Natalia19
gapią się,ale jeszcze lepszy jest widok ich płaskich żon,och te zazdrosne slipia :P

Gość no wiesz ale
niektórzy przy tym gapieniu się komentują to w dość prostacki sposób!!! Aż się rzygać chce!!!