Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzrokowiec II

Gapienie się mężczyzn na wasz biust

Polecane posty

Gość a_ja_uwielbiam
Bardzo lubię kiedy mężczyzna patrzy na mnie z zachwytem i odwrotnie lubię podziwiać męskie atuty :P

kiedys to lubilam......teraz jakos mniej.... a to dziwne,bo wlasnie teraz czuje sie kobieta i jestem pewna swojej wartosci...a moze to wlasnie o to chodzilo?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
a dla mnie to chamskie i prostackie!!! A jak już któraś z Was wspomniała, najbardziej przykre są te głupawe komentarze. Ja mam duże piersi, nie przeszkadza to mi, ani mojemu facetowi0 jemu to nawet wprost przeciwnie ;) ale jak usłyszę takie chamskie teksty w stylu "ALE CYCATA" albo " TAKIMI CYCKAMI TO UDUSIĆ MOŻNA" to aż się załamać można!!! Zero kultury!!!

Gość chcialbym popiescic duzy biust

Gość to znajdź sobie
taką kobietę! :)

Gość no właśnie poznaj
jakąś kobietę z dużym biustem i wszyscy bedą zadowoleni! Ty, ze ją masz, a ona z twoich pieszczot! ;)

Gość Ja również mam
duży biust i lubięk iedy mój facet delikatnie go dotyka, a nie wiem dlaczego on sobie myśłi, ze lubię kiedy "miętosi" moje piersi! Fakt, czasem takie pieszczoty są ok, ale nie np. na 3 dni przed okresem, kiedy kobieta jest obolała! :)

lubię jak jakis facet patrzy na mój biust :) jednak nie wyobrażam sobie żeby którykolwiek mógłby go dotknąć oprócz mojego faceta :P fajnie tak "kusić" ;)

Gość witam Was
a ja mam chyba z tym patrzeniem jakiś problem. Mam duże piersi i mimo, ze nie jestem nastolatką to krępuje mnie to jakoś okropnie!!! I kiedy jakiś facet patrzy na nie to od razu mi się wydaje, ze się ze mnie w duchu śmieje! :( Może dlatego taka jestem, bo kilka razry usłyszałam kilka NIEWYSZUKANYCH uwag pod swoim adresem?! Nie wiem...

ja bym się nie przejmowała bo wydaje mi się że większość kolesi patrzy z pożądaniem na twój biust a te uwagi to pewnie usłyszałaś gdy byłaś nastolatką? :)

Gość niunia crx
Facet sie gapi tak samo jak kobieta, a co mysleliscie chlopaki??? wiec wiecie, my nie tylko tak w oczy sie lubimy patrzec... ;)

Gość co ja bym dal
aby popiescic jakis biust juz mam twardego na sama mysl kobiece piersi sa piekne

Gość wiesz w tym jest
"prpblem", ze uwagi na temat swojego biustu usłyszałam nie jako nastolatka, a dokładnie 4 dni temu! Jacyś zalani kolesie pod budką z piwem darli za mną mordy na całe miasto! I mimo, ze mam 26 lat, spalilam się ze wstydu!!! Porażka!

Gość jak chcesz to
w czym widzisz problem?! Twoja kobieta bedzie zachwycona!

Mam wrażenie, że niektóre rozanielone panie (rozanielone faktem, że pierwszy lepszy oblech gapi się na ich biust) nie zdają sobie sprawy, że niniejszym wychwalają zachowanie podpadające pod określenie \"molestowanie seksualne\". Czym innym jest podziw w oczach mężczyzny, który z tym podziwem patrzy ci W OCZY, a czym innym ustawianie się w roli męska seksualnego, które czuje się mile połechtane, bo jakiś koleś przyssa się wzrokiem do twojego biustu. Mnie takie zachowanie wkurza, jest nachalne, prostackie, chamskie i narusza moją sferę prywatności. Nie życzę sobie i daje temu jasno wyraz. Natomiast jak widzę zachowanie dziewczyn w podobnych sytuacjach, ręce mi opadają. Czują się zaszczycone chamskawym komplementem albo kwiczą na klap w tyłek. No to się nie ma co dziwić, że jakiś napalony a mało mądry koleś zakłada potem topic i pyta, czy jak się patrzy i nie dostaje od razy w pysk, to chyba znaczy, że prosisz się o masaż.

takie gapienie się wku** mnie na maxa poniższe przykłady to rażące wyjątki, nie generalizuję ! przykład: rozmowa biznesowa, coś tam załatwiam z facetem - on jest sporo starszy, gapi się i dyskutuje z moim 74 E, no co, mam się bandażem wiązac czy jak? traktuje mnie niepoważnie, flirtuje, to jest obleśne, czuje się panem sytuacji, aż mam ochotę walnąc w tę obleśną mordę kobiety nie są lepsze, taksują wzrokiem, sa opryskliwe, moja wina, że wyglądam jak wyglądam? trzeba wyłazić ze skóry żeby coś z taką załatwić

Gość mam dokładnie to samo
Czy to jest jakieś przestępstwo posiadać biust 75 E??? Nie sądze, a za każdym razem kiedy poznaję nową osobę, a szczególnie faceta mam wrażenie, ze pochłania mnie wzrokiem. W**rwia mnie to okropnie, bo nienawidzę takiego zachowania!!! Jest chamskie i prostackie!!! Faceci, którzy krzyczą spod budki z piwem (jak napisała jedna z dziewczyn) są obleśni i rzygać mi się chce, kiedy sobie pomyślę, ze mogłabym się znaleźć w takiej sytuacji!!! Ja oczywiście w osmej klasie szkoły podstawowej i w liceum przeżyłam swoje. Nie tyle ze strony chłopców co dziewczyn, które nie wiedzieć czemu wyzywały mnie za mój biust. OKROPIEŃSTWO!!! Nienawidzę facetów, którzy gapią się na moje piersi!!! Są moje i mojego faceta!!!! CHAMSTWO, PROSTACTWO, Q88RESTWO!!!

Gość czemu swiat jest taki

Gość nie liczy się
wielkość, ale kształt. Nieduży kształtny biuścik wygląda bardzo ponętnie w bluzeczce z dekoldem :-D

Gość nie liczy się
.... dekolt, dekolt, dekolt rzecz jasna :-D;-)

Gość a ja chcialbym popiescic
biust kobiecy nigdy tego nie robilem

Gość bo pewnie masz
11 lat, więc zabierz sięlepiej do nauki!!!!

Gość nie mam wiecej lat
ale nie potrafie zdobyc dziewczyny

Jak ktoś nie jest nachalny i potrafi się zachować to jest to nawet mile, ale inni np. robotnicy obok ktorych przechodzisz ...:O brak słow :O wczoraj jeden normalnie z lapa lecia, jak bym sie nie odsunela to pewnie zlapal by mnie za cycke :O oczywiscie chodzi mi o gapienie się, a nie jak wlasnie spojrzalam na post autorki o masowanie :P

Gość a czemu wy kobiety
gapicie się na męskie pośladki i krocze? Podnieca was jak wyobrażacie sobie co też ten czy tamten facet ma w gaciach?

Nie lubię sytuacji, gdy ktoś z moim biustem rozmawia:) dlatego w sprawach zawodowych i urzędowych staram się tego nie prowokować, mimo że lubię duże dekoldy i dobrze w nich wyglądam. Wgapiania się obcych facetów chyba bym nie zauważyła, a na chamskie odzywki nie reaguję:)

Gość żadna pani
co niby nie gapicie sie na posladki i nie gadacie z penisami przez spodnie???

Gość jest dokładnnie tak
że jak facet powinien rozmawiać ze mną to rozmawia z moimi piersiami! Mam duży biust, ale nie eksponuję go jak wariat, a na pewno nie w pracy, więc okropnie WQR... mnie takie prostackie zachowania facetów, a szczególnie tych starszych!!! Nie wiem co sobie myślą, ze są super, świetni i mogą mieć każdą???!!! WĄTPIĘ W TO! Przestarzałym palantom, mówię stanowcze NIE!!!

Gość Zinedine Zidane
Oj cycuszki cycuszki kto im się oprze?