Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzrokowiec II

Gapienie się mężczyzn na wasz biust

Polecane posty

\"Mam wrażenie, że niektóre rozanielone panie (rozanielone faktem, że pierwszy lepszy oblech gapi się na ich biust) nie zdają sobie sprawy, że niniejszym wychwalają zachowanie podpadające pod określenie \"molestowanie seksualne\"\" A za pisanie takich bzdur grozi wizyta pod toporem kata:P. Takie jak ty to każdy rozsądny facet molestuje najwyżej kijaszkiem bejsbolowym:P.

Gość wielki biust
A ja mam 18 lat i b.duzy biust - miseczki F. I jakoś zyje. Jak chcecie pogadac to GG 2011374. pa

Gość whatever_
jest mi to w sumie obojetne.jak to ich podnieca to niech sie patrza ale dotkac NIE POZWOLE oczywiscie dla byle kogo. mam dosc duzy biuts bo 75 DD ale chcialabym miec mniejszy!!!! chcociazby C albo B a tak wygladam tak jakos ciezko na gorze chociaz mam plaski brzuch.:( oj patrz ale nie dotykaj!!!:P

Gość uuu lalala
jesli facet jest przystojny to milo jest sciagnac jego wzrok :)

Gość gnocco
największy problem w upalne wakacje, oni tylko sie patrzą mi na biust!!!

Gość ja patrzę chętnie
na biusty bez stanika, fajnie to wygląda nawet w bawełnianym sweterku, ale bez stanika brodawki się odznaczają,

Gość Dugi
Na porządne dydle to nie grzech popatrzeć.

Gość Brzechwa
ja uwielbiam kształtne i duże bufety

Gość paulapaula
ja sie nie krepuje tych swoich piersi, ale najgorzej jak przebiegam przez przejscie lub w ogole sie spiesze! masakra, jak one skacza..:)

heh a na mój biust faceci się nie patrzą- bo nie ma zbytnio na co :P Ale mi to nie przeszkadza ;) Za to moim atutem sa nogi i tyłek ^^ Dlatego lubie sie czasem wystroić ,dla wlasnej satysfakcji.Wskocze w mini i szpilki (nie koniecznie bluzka z dekoltem) i samoocena rośnie ;] A FACECI i tak sie za mna ogladaja.Nie przeszkadza mi to.Wiec nie zawsze "tylko i wylacznie" wywalony na wierzch duzy biust przyciaga ich wzrok. ;) pozdrawiam tych panów ;))

A ja zawsze o tym marzyłam, ale mam małe piersi i zazdrościłam tym z wielkimi. I teraz mam She's mine??? To nowy biustonosz! 10 lat się męczyłam z moimi orzeszkami, wsadzałam silikonki, ale to nic w porównaniu z tym biustonoszem! Naprawdę działa! Mam piersi jak balony!!! :) piszę o tym szybko, bo wiem co znaczy mieć małe piersi. Więc jak macie ten problem to... juz go nie macie :)))

Gość Kasia 15
Mam duzy biust i chlopaki sie na niego gapia zwlaszcza kiedy mam biala bluzkei dialy stanik