Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikita25

49-300 BRZEG

Polecane posty

Gość IZ
Witam wszystkich!Ale dziś paskudna pogoda,normalnie człowiek nie ma ochoty opuszczać cieplutkiego domku.A miałam na dziś zaplanowane mycie okna w sypialni...no ale przecież nie będę tego robiła w deszczu??!!:P Wtakim razie idę sobie zrobić gorącą i aromatyczną kawę,o!

Witam! Iz pewnie juz dawno po kawce, a ja dopiero z pracy wróciłam... ale w pracy tez zdążyłam wypić kawę choć to nie to samo co w miłym towarzystwie :) Pogoda paskudna to fakt , nie nadaje się do mycia okien :P

Gość Znacie może Dorote Mikołajczak
dentystka

Gość ja takze jestem z Brzegu
Witam Wszystkich:-)Dopiero teraz siadłam do neta,caly dzień gdzies biegałam,pogoda rzeczywiście paskudna:-oJestem dopiero po późnej kolacji,piję teraz herbatke,za niedługo będe leciałą spac bo rano muszę wczresnie wstać(ale mi sie zrymowało:-P) Pozdrówki dla Wszystkich:-) Miłej nocy i kolorowych snów🌻 🖐️ P.S.ktos sie pytał o ta dentystkę Mikołajczyk....niestety nie znam jej,na jakiej ul.ona ma gabinet?

Gość IZ
Cześć wszystkim!Cieszę się że się odzywacie :),ja też niestety nie znam tej dentystki...Tak mi wyszło,że za 2 tygodnie o tej porze to ja będę się pakować właśnie do wyazdu do Brzegu-na święta!Gowys,ile czasu ci zajmuje przejazd z Włocławka do Brzegu?Muszę się wziąć w garść,w tym roku muszę zrobić prezenty gwiazdkowe dla 5 dzieci,a jak na razie to mam dla 1.Rozpiętość wiekową też mam niezłą,najmłodsze-4 miesiące,a najstarsze-13 lat.A jak wy stoicie z przygotowaniami do świąt?

Witam wszystkich w piątek! Z Włocławka do Brzegu jadę ok 4,5 godziny samochodem. Ja mam do obdarowania 4 dzieci w wieku od 4 do 7 lat i jeszcze nic nie kupiłam, a najgorsze jest to że nie mam zadnych pomysłów na te prezenty :(. Do Brzegu wyjeżdżam ok 21 grudnia, juz nie mogę się doczekać :(

Gość IZ
Alemasz fajnie!! Ja nie dam rady szybciej bo mój mąż pracuje...no i oczywiście wolnego sobie nie może wziąć bo to teraz gorący okres :( Piszesz że nie masz pomysłów na prezent...ja już dawno mam na to patent...po prostu dzieci piszą listy do gwiazdki!!Z maluchami nie mam większych problemów,gorzej co kupić 13-letniej dziewczynce która już w gwiazdkę nie wierzy?

coś mi chyba wcześniej nie wyszło... :P chciałam napisać, że wyjeżdżam ok 21 grudnia bo jeszcze nie wiem czy dostanę urlop w pracy, więc mozliwe że dopiero 23. Niezły pomysł z tymi listami do gwiazdki! :) chyba wypróbuję na swoich dzieciach. A z tą 13-latka to rzeczywiście problem, ale jeszcze trochę czasu i moze razem coś wymyslimy :)

Hej! Czyżby wszyscy wpadli w wir przedświatecznych porządków i zakupów?????????????? No nie przesadzajcie juz z tymi porządkami :)

Gość IZ
Ja już dzisiaj zaczełam poszukiwania,na razie mam za sobą wizyty w salonach kosmetycznych,nic fajnego nie znalazłam a ceny takie bardziej koszmarne.W Sephorze są gotowe zestawiki w cenie...119zł,a w nim jakieś mydełko,szczotka do włosów,błyszczyk.Jutro wyruszam na deptak,jest tam India Shop,może tam coś fajnego wypatrzę....może jakąś torebkę.Aty te prezenty to masz kupić dla chłopców czy dziewczynek?

mam dwóch swoich synów w wieku 4i 6 lat i dwie córki siostry w wieku 4 i 7 lat i jak na razie nic nie mam dla nich :(

Gość IZ
jovik-,zapraszamy na pogaduchy......Gowys,co do prezentów dla dziewczynek w tym wieku to mogę ci pomóc.Otóż generalnie takie dziewczynki kochają lalki barbie i kucyki.Niedawno wyszedł nowy film z Barbie-Magia Pegaza.W liście mojej córki jak i siostrzenicy jako upragnione prezenty były wymienione właśnie lalki z tego filmu.

na tym topiku jest już mój wpis :-) pozdrawiam...uwielbiam wasze miasto. mam tam swoje najlepsze kolezanki......z pracy.....:-) pozdrawiam was.

Witaj Jovik! Zapraszamy, przyłącz się do nas, my też w Brzegu nie mieszkamy :P Dzięki IZ sprawdzę te lalki i kucyki, moze nawet niezły pomysł, nie pomyslałam tym, bo mam chłopaków i z lalkami nie jestem na bieżąco :)

Gość IZ
Domyśliłam się że możesz nie być :P Ja za to z konieczności jestem-córka,siostrzenica,bratanica męża.Jedyny chłopak ma 4 miesiące i na razie nie ma problemu,jest tyle ślicznych ciuszków i zabawek dla niemowląt.Ale niewykluczone że w przyszłości będę się ciebie radzić o czym marzą chłopcy.:D

Gość IZ
jovik,pracujesz w Brzegu?Gdzie?

Gość IZ
:( coś tu pusto....

Przepraszam Was wszystkich, że tak długo mnie nie było, ale byliśmy z chłopakiem za granicą. Cieszy mnie, że topik się rozrósł, mam nadzieję, że ktoś jeszcze dołączy,...:) Przyjechaliśmy już na stałe, żadnej tułaczki więcej !

Gość no i zdechł ten topik

Gość wcale nie zdechł
!Wciąż żyje:-)

Gość a ja też
Z Brzegu :)

Gość Tylko spirytus
Urodziłem się w szpitalu w Brzegu a mieszkaliśmy w Łukowicach i Malu- -jowicach,teraz mieszkam całkiem na północy Opolskiego.

Gość do tylko spirytus
kogo znasz z Małujowic?????????????????????????/

Gość IZ
Jak zimno dziś jest w Brzegu?

Gość imaaa
Słuchajcie..jeżeli znacie kogoś z Brzegu kto poszukuje pracy...zaznaczam, że jest to praca dla silnych mężczyzn. Więcej danych pod nr 608773651

Gość a czemu dla silnych
co to za praca, w sumie silny jestem,...

Gość szczeniaczek
WIDZE ŻE NIKT TU NIE ZAGLĄDA A JA MAM PROBLEM... rÓWNIEŻ JESTEM Z BRZEGU I ZNALAZŁAM SZCZENIACZKA CZY MOŻE KTOŚ Z WAS NIE CHCIAŁBY ZAOPIEKOWAĆ SIĘ MALUTKĄ PSINKĄ. MOŻE KTOŚ ZE ZNAJOMYCH BYŁBY CHĘTNY. PIESEK A RACZEJ SUCZKA JEST ZA ŁADNY I ZA MŁODY BY GO ODDAĆ DO SCHRONISKA . PROSZE POMÓŹCIE ZNALEŚĆ MU DOM PODAJ NR KONTAKTOWE 077 416 32 91 888 573 959