Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnic-a

Okularnice też są atrakcyjne???

Polecane posty

Gość okularnic-a

Zastanawiam się czy kobiety w okularach też mogą być atrakcyjne??? ja od niepamiętnych czasów chodzę w okularach ( od dziecka) Ciągle mi się wydaje, że kobiety okularnice mają mniejsze powodzenie u mężczyzn niż te bez okularów. jak uważacie?

to zalezy od tego jak dziewczyna wyglada i czy jej okulary pasują. czasem moze byc to bardzo sexy szczególnie do jakiegos eleganckiego stroju ;)

Gość moze nudzę
Zdecydowanie mogą być atrakcyjne,ale jak mają dobrze dobrane okulary do swojego typu urody i stylu

Gość kruczek...
Oczywiscie że są, to nawet na ich plus - sa bardziej inteligentne oczywiscie kwestia dobrania okularów

jasne ze tak :) znam jedna taka ktora w okularach wyglada baardzo seksownie :P

Gość omi_tek
Chodzę na codzień w okularach i uważam , że wyglądam w nich ok :) Zresztą zawsze można zakupic soczewki :) Tez je noszę od czasu do czasu bo ty jest jednak duża wygoda , szczególnie podczas ruchu. jak nie akceptujesz swoich okularów, albo już Ci się znudziły to zacznij chodzić w soczewkach. Jest ich tyle przecież .

tak okulary przydaja powagi , wzbudzaja zaufanie do posiadacza i nadaja delikatnosci wyrazowi twarzy oczy wiscie odpowiednie. sam zakladam w lepsze towarzystwo okulary zerowki oczy wiscie i newsweek pod pache gumaczki siem blyszcza i pale glupa zem inteligent.

Jasne że są atrakcyjne... tylko trzeba dobrać odpowiednie oprawki do kształtu twarzy a wtedy nic tylko mruczeć A poza tym okulary dodają wizualnie kobiecie elegancji i dostojności czy tego wszystkiego co powinna posiadać kobietka-ideał ^/^

Gość anty-okularnica
A ja nie lubie okularów i znacznie bardziej odpowiadają mi soczewki. Pomijając już kwestie samego wyglądu, ale soczewki to przecież taka wygoda, ja sobie nie wyobrażam , że teraz mogłabym chodzić w okularach. Mam soczewki Night&Day do ciągłego, misięcznego noszenia i zapomniałam już o mojej wadzie!!! Przecież soczewek nie wymyślono , żeby utrudniac nam życie, tylko żeby je ułatwiać, więc czemu by nie korzystać. Poza tym mam już swoje miłe latka - a tak jak napisaliście, okulary dodają powagi, a w soczewkach przy odpowiednim stroju wyglądam jak młoda wiosenka ;)

Gość L.
a mnie się podobaja tylko kobiety w okularach :)

Gość wiem o tym
nie widze róznicy

No i w razie np. zapalenia spojówek, czy banalnego ich podrażnienia od zbyt długiego siedzenia przed kompem ;) okulary są niezbędne. Każdy okulista zaleca,żeby jednak mieć te bryle na wszelki wypadek pod ręką.

Gość L.
Papierowe Nozyczki i tak trzymaj :)... ech zeby wiecej kobiet myslało tak jak Ty...

Gość paczka od krowy
Zależy , jakie oprawki i jaka osoba. Znam laskę , która bez okularów wygląda jak pośladki , a jak ubierze pingle , to jest śliczna. A znam też takie , którym okulary kiepsko pasują

Moze podpowiecie mi, jakie oprawki pasuja do okraglej twarzy, chociaz jak sie usmiecham to wydaje mi sie nawet kwadratowa.

Gość L.
to chyba by Cie trzeba było zobaczyć :)

Gość paczka od krowy
Proponowałabym takie z ramką trzymającą tylko od góry , jakby prostokąt , ale u dołu ukośnie ścięte oba kanty i kąt między tymi ścięciami lekko zaokrąglony. Od wewnątrz ścięte łagodniej , od zewnątrz mocniej

Gość paczka od krowy
a skąd jesteś ? Bo jak z Rzeszowa , to na Dąbrowskiego jest kapitalny optyk , który nie dość , że ma niskie ceny i fajny wybór ramek , to jeszcze rewelacyjnie umie doradzić , w jakich ramkach komu będzie dobrze. Jestem zachwycona

Gość woda ZIERMIA
A MACIE JAKĄŚ RADĘ NA ZEZA JEST MALUTKI ALE CZASEM WIDOCZNY. I JAK TO BYWA W DODATKU ASTYGMATYZM. CZY JESTEM SKREŚLONA I MOGĘ IŚĆ POD POCIĄ

Gość mam ten sam problem
co koleżanka powyżej i szczerze mówiąc trochę mnie to dołuje.

Gość ja kocham okulary
mam hopla na ich punkcie, czesto zmieniam. Kupilam soczewki,ale nie nosze, bo w fajnych okularach czuje sie jak w najlepszym ciuchu

Gość antekkk
dziewczyny lekki zez jest sexy! nie dołujcie sie :)