Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnic-a

Okularnice też są atrakcyjne???

Polecane posty

Ja nosze okulary i uważam że wyglądam wnich super. chyba bez jest gorzej :)

Gość antekkk
nie sądze, to kwestia przyzwyczajenia (do wyglądu z i bez okularów)

jak dziewczyna jest ładna to czy ma okulary czy nie będzie ładna dalej

Gość rrryfka-ma racje
powiem więcej - jak laska jest ogólnie sexy to dla mnie w binoklach jest jeszcze bardziej sexy, bo nie tylko mnie rajcuje, ale dzięki binoklom jest inna od tych wszystkich lalkowatych dod, pamelek i innych pokemonów

są i to bardzo, przynajmnij te, któr potrafią dobrać odpowiednie do kształtu twarzy oprawki. Mam kilka koleżanek noszących okulary i musze przyznac, ze tylko dodaje im to uroku :)

Gość pijana.mrówka
ja nosze okularki od 2 roku zycia:) serio! przyzwyczailam sie , ale tez jako dziecko nie mialam w zwiazku z tym zadnych problemow. nigdy nikt sie ze mnie nie smial, nie wyzywal, a wiadomo dzieci potrafia bys zlosliwe.. nie spotkalam sie nawet z zadna przykroscia , kiedy nosilam przez pewnien czas zaklejone jendo szklo... chociaz przyznam , ze troche sie tego wstydzilam... no i nadal nosze okulary:) pasuja mi i juz... zawsze mialam dobrze dobrane oprawki i uwielbiam wybierac nowe... mam okragla twarzyczke , wiec aktualnie nosze waskie, troszke wydluzone. skosnie zakonczone opraweczki... bardzo fajne:) jedno mnie tylko w okularach wkurza , parowanie!!! szczegolnie jak sie wchodzi do zadymionego baruuuu...nic nie widac:(