Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielicadiablica

problem ze zdymkami

Polecane posty

Gość anielicadiablica

tydzien temu obtarly mnie buty i zrobily mi sie 2 zdymki po jednej na kazdej piecie i dzisiaj w nocy tak mnie strasznie one swedzialy ze myslalam ze oszaleje cala noc sie czochralam :D normalnie mialam takie uczucie jakby mnie 100 komarow w 1 miejsce ugryzlo i teraz mam cale pokrwawione i rozdrapane :( :( co to bylo ?? ten swiad znaczy ??

Gość te zdymki to co to
nagniotki? stopy są wrażliwe na otarcia i pojawia się świąd przy grzybicy stóp

Gość co to są zdymki
mnie jak buty obcierają to mam pecherze a nie zdymki

Gość anielicadiablica
to nie zadne nagniotki (?) tylko normalne zdymki takie najnormalniejsze na swiecie zdymiochy :) czyli pecherzyk wypelniony woda czy jakims innym ropnym badziewiem :D najpierw mialam plasterki na nich potem zdjelam zdymki mi pekly i zaczely sie goic i bylo wszytsko ok ale wczoraj bardzo duzo chodzilam i znowu zaczelam je "czuc" ale nie bollay no a w nocy to mnie tak swedzialy ze masakra i one sie znajduja powyzej piety kurde nie wiem jak to wytlumaczyc ale grzybica to na pewno nie jest :D

Gość anielicadiablica
co to sa zdymki?? ----> u nas na wsi mowi sie na to zdymki :D zartuje mieszkam w miescie ale widocznie u was sie mowi pecherze a u nas zdymki ojej no tak jak u nas sa ziemniaki a na slasku pyry :P