Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt.

Do kobiet modnych i niemodnych - kontrasty

Polecane posty

Gość pyt.

Czy kontrasty sa nadal modne?? Mam płaszczyk na którym są wzory kwiatów. Chciałabym ubrac do niego jasne spodnie, ale one nie sa jednolite (są na nich tak jakby brązowe pionowe i poziome kreski, ale nie pasy).

Gość u siala lala
Ja nie wiem do której grupy kobiet sie zaliczam, ale zawsze kiedy ubieram górę we wzory, to dół ubieram jednolity, to samo na odwrót:)

Gość w obecnych czasach mozesz
wlozyc na siebie wszystko i nikt ci slowa nie powie wiec czym sie przejmujesz?:)

Gość pyt.
wiem:) Tyle ze ja własnie zawsze ubierałam sie tak jak U SIALA LALA... tylko, ze dostałam spodnie takie jak opisałam, ktore bardzo mi sie podobają. I zastanawiam sie czy głupio nie bede wyglądać. Z drugiej strony ta dzisiejsza moda jest bardzo zróżnicowana i swobodna... mam dylemat

Gość Perse333
Hmmm wiesz....Płaszczyk w kwiaty spodnie w paski i mozesz smiało wystapic w cyrku ...:)) ale tak na powaznie ...to zalezy tylko od Twojego samopoczucia w tym zestawie.....

Gość pyt.
To nie są paski. Nie potrafie tego opisac.... to takie kremowe spodnie a na nich tak jakby takie kreski, nierówne ... jak futro geparda... kurcze no nie potrafie opisac dokładnie. Ale napewno to nie paski

Gość Perse333
Wiesz nawet gdyby to nie było paski takie typowe .ja chyba nie ubrałabym takich spodni do takiego płaszczyka..........Teraz modne sa spokojne połaczenia mniej wzorków itp...wczoraj nawet oglądałam przypadkiem taki program o modzie i było to podkreslane...ale olac modę!! Jeszcze raz powtórze,to zalezy jak sie w tym czujesz..przymierz podejdz do lustra i ocen sytuację zapytaj jeszcze np meza. itp :)) Pozdrawiam